Sajnos nem on az elso

Egy linkedin beszelgetes morzsai (kb. idezve):

- Az IT Services Hungary szamara keresunk mernokot, mellekelve a pozicio leirasa
- Koszonom a leirast. Sajnos az IT Services vallalhatatlan szamomra, nem az a ceg, ahol szivesen dolgoznek ...
- Sajnos nem on az elso, aki ezt mondja, de igyekszunk valtoztatni a kialakult velemenyen ...

Hozzászólások

abban a tortenetben meg az a szintu kalap kaki minosegu termek is a kisebbik problema volt, amihez a T-systems a nevet adta. Azonban amit utana muvelt az a 2 emberszabasu, az mindennek a legalja volt. Szerencsere az egyiket nem sokkal utana kibasztak. Tuzoltas jelleggel, de a jelek szerint meg mindig nem csitult el a parazs...

(disclaimer: en szeretem a bug-okat. Mert minden ilyen report(ot koveto bugfix) utan a termek jobb lesz)

--
"dolgozni mar reg nem akarok" - HZuid_7086 'iddqd' zoli berserk mode-ba kapcsol

https://www.hwsw.hu/hirek/57782/bkk-t-systems-online-ertekesitesi-rends…

btw. lattam egy linkedin profilt, ami elsore blikkre az ove. Az experience resznel (egyedul) a "T-Systems Hungary Ltd." van feltuntetve. Ez kb. olyan tapasztalat lehet, mint ahogy Thanos ertekeli Loki-et: ha a kudarcot tapasztalatnak nevezzuk :-)

Amugy szerintem fake profil, mert aligha ez volt az 1. munkahelye, ill. annyira semmitmondo, igenytelen. Bar jobban belegondolva passzol a kivulrol is lathato eredmenyeihez :-)))

--
"dolgozni mar reg nem akarok" - HZuid_7086 'iddqd' zoli berserk mode-ba kapcsol

Az ITSH-nál dolgozhatnak jópáran idehaza. Mindenki mondjon fel náluk a felsővezetés kivételével, és ennek következtében menjen csődbe a cég?
--

"Sajnos az IT Services vallalhatatlan szamomra, nem az a ceg, ahol szivesen dolgoznek"

Ergó nem tartod jó helynek. Nem mennél oda semmi pénzért dolgozni (ugyebár ha még csak meg sem hallgattad mit ajánlott volna a HR-es). Az tény h. elég sokan dolgoznak ott perpill. Ha mindenki osztaná a véleményed, nem maradna ott dolgozó ember.

Így stimm a levezetés?

Ergó nem tartod jó helynek. Nem mennél oda semmi pénzért dolgozni

korrekt. Azt mar korabban is irtam, hogy tul nagy a vizfej annal a cegnel (meg ugy altalaban a magenta szinu tarsulatoknal), amibol sok rossz dolog kovetkezik.

Az tény h. elég sokan dolgoznak ott perpill.

biztos

Ha mindenki osztaná a véleményed, nem maradna ott dolgozó ember.

nem kovetelmeny, hogy barki is ossza a velemenyem. Nyilvan, aki ott dolgozik - az az 'eleg sok', ami 'teny' - annak bizonyara ugy jo, ahogy van. Vagy nem. De nekem meg tuti nem. Es allitolag meg sokan masoknak sem. Btw. az allaspontomat amugy nem gyengiti, hogy hany ezren vannak ott, ti. nem errol beszeltem.

Ja, ne kerdezd, hogy botlottam bele, de volt szerencsem latni az 'I stand by you' t-systems-es internacionale feldolgozasat, amint csillio orszagbeli magentas tag enekli atszellemult fejjel. Ez meg a kisebbik borzalom volt. A nagyobbik az volt, amikor megpillantottam a magyar divizio (nezd el nekem, ha nem ez a pontos elnevezes) tagjai kozott egy idegent, akit volt szerencsem a multbol - csak futolag, de az is eleg volt - ismerni. +1 ok...

--
"dolgozni mar reg nem akarok" - HZuid_7086 'iddqd' zoli berserk mode-ba kapcsol

Én voltam felvételi elbeszélgetésen náluk. Mielőtt bármi szakmai kérdés felmerült volna, egy HR-hez szerintem nem értő kislány feltette a "how to describe you" kérdést, melytől azonnal sokkot kaptam. Nekem az jött le hogy itt pofára megy a felvétel és első sorban németül beszélő informatikához hülye embereket keresnek. Nem baj ha nem tud semmit de legalább németül beszél alapon ki tudja magyarázni hogy hülye. Nekem ennyi elég volt hogy azt mondjam kösz nem.