"Muszaki okok miatt" - hat persze...

 ( sj | 2018. október 17., szerda - 20:08 )

Ma a 4-esen beszorultunk a vegallomas elott, kb. 200 m-re. Bemondjak a hangszorobol, hogy muszaki okok miatt nem tud tovabb menni a metro. Paran klausztrofobiasok lehettek, mert a vesznyitoval kiszalltak, es a peronon oldalt elindultak tovabb.

Ja, es a legjobb, hogy jon hulyegyerek valahonnan hatulrol, es at akar menni rajtam, mert o nem birja kivarni (~3 perc utan). Kerdem is magamban, hova sietsz, idiota? Percekkel kesobb hallom, ahogy a szerelveny elejeben levo ajtot rugdossak, hatha ott ki tudnak jutni. Szerintem nem tudtak.

Amikor vegre beertunk a vegallomasra, csak 1-2 bkv-s tag volt ott, rajtuk kivul kihalt volt az allomas. Erdekes, hogy felul visszatartottak a metroba lemenni keszulo tomeget.

Vajon mi tortenhetett? Megint egy hulyegyerek beugrott a sinek koze? Vagy bombariado? Mert a bemondott "muszaki okok" nyilvanvaloan BS. A szerelvenynek semmi baja nem volt es az allomasok sem szoktak elromlani.

Vegul is ~15 perc veszett el az eletembol, mondhatni, olcson megusztam...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ezt innen nem fogjuk megszakérteni :)

"Mert a bemondott "muszaki okok" nyilvanvaloan BS"
Igen, de valamit mondani kell, ennél több meg nemigen tartozik az utazóközönségre, maximum a hány perc múlva, azt meg lehet hogy ők se tudják :)

--
debian,libreelec,openmediavault,ubuntu,windows,arch,lineageOS
zbook/elitebook/rpi3/nexus5_hammerhead

> ennél több meg nemigen tartozik az utazóközönségre

Miota elfogadhato hazudni?!

Nem mondta senki hogy hazudtak. De nem hiszem hogy kötelessége szakmailag végigénekelni a bemondónak 8 percben a műszaki összefüggéseket, ok-okozati viszonyokat. Műszaki ok, tessék várni, bumm.

--
debian,libreelec,openmediavault,ubuntu,windows,arch,lineageOS
zbook/elitebook/rpi3/nexus5_hammerhead

azért annyit mondhattak volna, hogy a fájrontkulcs megakadt a bolcniba.

v. ilyesmi :)

Ha a végállomás bemenő oldalán fossa össze magát egy metrószerelvény, akkor az műszaki ok, és nem a te metród meg nem is az állomás baja. És ha nem tudni mennyi idő eltakarítani onnét, esetleg még a metrópótlást is elindítják közben, akkor logikus, hogy nem engedik be az utasokat, mert minek.

Vagy elromlik az állomáson a biztosítóberendezés, és az automata nem megy tovább. Tessák, egyből az állomás műszaki problémája, és utólag nem fogod látni.

ezek egyike sem magyarazza meg azt, hogy miert nem engedtek le a masik iranyba utazokat...

--
"dolgozni mar reg nem akarok" - HZuid_7086 'iddqd' zoli berserk mode-ba kapcsol

Végállomást írtál, szerinted a másik irányba menő metrók respawnolnak, vagy hogy kerülnek oda?

lol :D

made my day.

btw nekem is volt egy hasonló kérdőjeles BKK esetem, amikor a 17-esről a villamosvezető letakarított mindenkit, hogy a pályán fentebb történtek miatt nem szállíthat tovább senkit, több villamos sem megy tovább abba az irányba, mindenki mehet amerre lát.
Páran értetlenkednek, mindenki leszáll és mint egy temetési menet egy villamosnyi ember elindul a sínek mellett előre. Épp beértünk a következő megállóba amikor hátúlról jött egy másik 17-es aki mindenkit felvett és mentünk... úgy tűnik teljesen feleslegesen dobtak ki minket, legjobb esetben elavult volt a vezető infója, rosszabb esetben valami más volt.

egyszer nagyon nagyon régen, amikor még volt 55-ös busz, a budai végállomáson felszálltunk a buszra, aztán kis idő múlva jött a sofőr beült a helyére, és bemondta a hangosbeszélőbe, hogy aki újságot akar venni, az most még gyorsan megteheti.

egy páran le is szálltak, és rohantak az újságoshoz, ami pont az 55-ös megállójában volt, mire a vezető becsukta az ojtókat, és elhúzott.

volt rohangálás ott is :))
na meg kiabálás.. káromkodás.. ökölrázás..

LOL

Ha már tömegközlekedés. Amikor még szakközépbe jártam távolsági busszal, gyakran esett meg az hogy a hazafelé tartó busz az egyik település kocsmája felé kanyarodott. A sofőr ott néhány percig bent tartózkodott, miközben az utazóközönség kint vár rá. Aki új volt az csak nézelődött, hogy most mi van. Mi, akik Liam Neesonhoz hasonlóan ingáztunk, nem lepődtünk meg. Egy idő után egy nejlonszatyornyi üvegnek látszó tárggyal tért vissza és folytattuk utunkat. Ez csak akkor esett meg ha egy bizonyos sofőr vezette a járatot. Hivatalosan nem esett útba a busznak a kocsma
Szerencsére nem kezdett el fogyasztani út közben, bár én abból az emberből kinéztem volna azt is.

Jani ez most valami hulye vicc?

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

BKK Facebook oldala szerint szerelvény hibásodott meg. Simán elképzelhető, hogy 12 perc alatt sikerült kiállítani a forgalomból, ha szerencsés helyen állt meg és/vagy képes volt saját erőből kiállni. A te szerelvényed valószínűleg azért nem tudott beállni az állomásra, mert az állomás szakaszán már állt egy másik szerelvény (talán épp az amelyik meghibásodott).

16:34 - https://www.facebook.com/bkkbudapest/posts/2017930308265447
16:40 - https://www.facebook.com/bkkbudapest/posts/2017936391598172
16:46 - https://www.facebook.com/bkkbudapest/posts/2017941374931007

lehet, hogy igy volt. De az is, hogy nem...

--
"dolgozni mar reg nem akarok" - HZuid_7086 'iddqd' zoli berserk mode-ba kapcsol

... de akkor már nem nyilvánvalóan BS?

orbán vajda utasítására szopattak téged!!4!44!

Sztem is ez lehet. Gondolom felfigyeltek már sj-re, és ahol tudnak gáncsolják...

Lehet hogy elterelték a szerelvényét és ő csak azt hiszi hogy ott van ahol, közben bekábítózták, rákötötték a mátrixra, ahonnan még egyet engedtek neki HUP-ozni.

nem volt elég fakocka az automata ajtóhoz, ezért meggátolták a metró beállását amíg megérkezik amerikából a soros fakocka szállítmány.