skype korlátlantelefon előfizetés - más alternatíva keresése

Fórumok

Már 2 éve hibátlanul használom mobilomon a skype-ot, korlátlan belföldi előfizetéssel (15 Euro/hó). Egészen vasárnapig jó volt, azonban most már nem jelzi ki a beregisztrált hívószámomat (caller ID), hanem véletlen szerűen mindenféle külföldi számokat jelez kia a hívott félnél. Ez elég gáz.
Az eset nem egyedüli:
https://answers.microsoft.com/en-us/skype/forum/skype_accountms-skype_m…

Ahogy látom, a májkrofos nem javítja a hibát, így fájó szívvel de megválok ettől az eddig remekül bevált előfizetéstől. Viszont váltanom kellene olyan szolgáltatásra, amivel hasonlóan korlátlan belföldi hívásokat tudok kezdeményezni, és lehetőleg árban is elfogadható legyen.

Mivel sokat telefonálok, ezért lenne ez fontos. A viber féle előfietések lószart nem érnek, azokkal nem jutok előrébb. Azonban havi 20ezret sem akarok fizetni egy szolgáltatónak sem a korlátlan vonalért.
(Jelenleg a telenor "Hello Data" 6000Ft-os korlátlan netes alapcsomagját használom, ehhez ment a skype előfizetés. Így havi 10-11ezerből meg volt minden fullosan.)

A segítségeket előre is köszönöm.

Hozzászólások

Hááát. Jómagam is mindenféle trükkökön rugóztam. Volt SkypeOut, VoipDiscount, stb. Viszont be kell látni, hogy a mobil a nyerő. Minden továbi trükk meg további pénzt vonz maga után.

Jelenleg speciális céges VIP flotta előfizetésem van.

Ha nincs céges flotta lehetőséged, akkor is van hasonló megoldás hasonló tarifával. Pl. a kisöcsém egy 800 főt számláló közösségbe tömörült előfizetők flottájában van.

A céges 1270Ft-os előfizetéshez jön hozzá az internet díja. A hívások percdíja kb. 5,60Ft/perc.

Az összes költségem kevesebb, mint amit plusz ráfizetsz!