Keresem a megfelelő kulcsszót

 ( gentoojedi | 2018. április 12., csütörtök - 9:13 )

Sziasztok!

Munkám során elég gyakran kell adatokat migrálnom, fájlokat költöztetnem. Rengeteg Outlook és Outlook Express levél és címjegyzék migráláson vagyok túl, de az alábbi problémára nem találtam megoldást, pedig többször felmerül felhasználói oldalról az igény.

Van pár kolléga, aki nem szereti a címjegyzéket használni, hanem az email cím kezdő karaktereit kezdi el gépelni, amire beadja a levelező a szolgáltatásokat. Ez költöztetés után probléma. Azt tudom, hogy ezt nem a levelező kliens, hanem valahol a windows tárolja, feltételezem valahol az Application Data-ban, de lehet, hogy tévedek. Nem a megoldást várom, hanem a megfelelő angol és esetleg magyar kulcsszót, amivel dr. google-t meg tudom kérdezni.

Ha ehhez esetleg scriptet kell írni - egyáltalán nem csodálkoznék -, és valaki rendelkezik egy jól beválttal, kérem ossza meg velem.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Köszönöm!

Ez egy nagyon jó alkalmazás. Nem nyitok emiatt új szálat. Még egy kérdésem lenne.

Azt hogyan lehet megoldani Outlook levelező kliensben, hogy gépcserénél a régebbbi outlook pst állományából az új pst állományba beimportált levelek után ha felveszem a fiókot (pop3 protokollal, és a szerveren biztonsági okoból fent van hagyva egy példány a levelekből), akkor ne duplikálódjon a pst állományban már meglévő levelekkel.

Magyarán tudatni az outlookkal, hogy eddig az időpontig már le vannak töltve a levelek, nem kérjük mégegyszer. Szerintem ez a belinkelt mfcmapi gyönyörűség tudja, csak megint a megfelelő kulcsszó kellene, hogy meg tudjam dr. google-t vagy a microsoftot kérdezni.

powered by ©gentoo