Prepaid SIM USA

Sziasztok,

Van valakinek tapasztalata Prepaid internet SIM kártyákkal kapcsolatban az USA-ban? Két hétre kellene valamilyen mobilos internethozzáférés. Lehetőleg olyan ami több államban is működik.

Köszi

Hozzászólások

Nekem AT&T -t javasolta 2-3 évig USA-ban élő kollégám. AT&T Store-t keress, mert a drogériákban és egyéb újságos meg élelmiszer boltokban a kis szar provider-ek prepaid kártyáit árulják csak, AT&T SIM kártyát NEM! Ja és felszámolnak mindenféle fiszem-faszom mondvacsinált felárakat, ergó többet fogsz perkálni mint amit a faszi először mond, kérdezz rá h. adóval meg minden lófasszal együtt mennyi a számla VÉGE, nem az ELEJE az árnak.

Ez amúgy az egész országukra igaz, mindig mindenre többet fogsz fizetni mint amennyi ki van írva.
--

Ennek mondjuk ugye resze az, hogy az ottani kiirt arak netto arak, es erre jon a VAT/Sales tax, mivel ez allamonkent eltero (lehet) ezert szoktak a nettot feltuntetni, hogy masik allambeli is konnyen osszehasonlithassa. Persze ez szerintem is netto(pun intended) hulyeseg, hiszen ugysem azt fizeted a boltban...

Na-na, ott is van afa*, csak nem az afas arat irjak ki. Ez a resze hulyeseg, nem az, hogy nincs/kevesebb.
En speciel jobban szeretem latni, hogy mennyit fizetek, mivel ugyis az csokkenti a penztarcam vastagsagat, es ha erdekel, akkor utana visszaszamolok, hogy mennyi az afa. (jobb helyeken egyebkent kiirjak a brutto es a netto arat is.)

*Nem minden allamban tudtommal.

Ready SIM-et használtam (most már Zip SIM). Aktiválással volt némi gondom, de végül kiderült, hogy nem az ő hibájuk, hanem a kereskedő nem aktivált valamit. Amúgy működött. Úgy látom, sok helyen elérhető. ZIP-pel kell aktiválni, de *szerintem* ez nem gátolja a hordozhatóságot.

2 hete voltam, a repteren egy asztalnal ult egy T-Mobile-os lanyka, 40 dollarert adott egy 10 GB-os prepaid SIM-et, vigan hasznaltuk.

--
L

Én most megyek USA-ba és ezt veszem:
http://www.lycamobile.us/

29$ - 1GB net + unlimited landline & mobile USA és HU irányba is (fair use persze)
Nekem net csak uber miatt kell, máshol van wifi.

T-Mobile turist sim, 2GB LTE net, 30USD. Keret elfogyasa utan, net marad de lassitjak EDGE-re.