Hol ertesultok Budapesten zajlo konferenciakrol?

 ( Batman | 2017. április 24., hétfő - 15:04 )

Hello,

A napokban szerettem volna terjeszteni egy ingyense konferencia hiret kicsit a szakmai kozossegben es kiderult ez nehezebb mint gondoltam. Ugyan ingyenes de nem vendor fuggetlen ezert itt HUP forumon nem promozhatom, es most sem fogom. Pusztan az erdekelne, hogy milyen csatornakon/forumokon/csoportokban ertesultok a friss konferenciakrol/eloadasokrol Budapesten? Ahova akar hireket is be lehet kuldeni.

Köszi.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

meetup.com

sajnos néhányan Facebookon szervezik ezt, de annyira nem szeretem azt - de van, aminek a hirdetésébe ott futok bele.
--
blogom

Meetup event mar van, Facebookon nem nagyon talatam szakmai csoportokat ahova be lehetne tenni.

Vannak szakmai csoportok, de a Facebook alapvetően úgy működik, hogy fizetned kell a hirdetésért, hogy releváns csoportokban megjelenjen a hirdetésed. Nagyon sok a kis lokális csoport, amelyeket vagy nem is látsz vagy nem lehetsz tagja, mert nem vesznek fel. Oldalra nem tudsz feltolni saját tartalmat... de pénzért van minden... :)

szakmai csoportot nem tudok.
vagy az egyetemi csoportokba jönnek ilyenek (oda leginkább gyakornoki, cégbemutatós dolgok, annyira nem érdekes egyik sem), vagy fizetett hirdetésben talál meg.
utóbbi meg kikerül a Facebook falamra, s onnan 1-2 klikk az adott event.
--
blogom

A vegen meg kiderul hogy erdemes lenne akar inditani is egy ilyet ahol minden post szakmai hir de egyben moderalt is tehat nem lenne spam :)

HUPról, a vendor perkál és kap ilyen kis szürke dobozt. Amúgy szakmai FB csoportok, lehet próbálkozni még hogy a vendor fb page-én megfuttatni Sponsored-ként.

"Pusztan az erdekelne, hogy milyen csatornakon/forumokon/csoportokban ertesultok a friss konferenciakrol/eloadasokrol Budapesten?"

Facebook és meetup.com

"Ahova akar hireket is be lehet kuldeni."

Híreken keresztül szerintem nem hatékony, elvész a zajban.

Meetup mar megvan, Facebookon nem talaltam olyan nagy csoportot ahova erdemes berakni, de ha tudsz akkor ird meg nyugodtan. :)

bp.mobile; Frontend Meetup Group; attól függ, mi a termék

tüzérségi napiparancsból