Police Ask for Amazon Echo Data to Help Solve a Murder Case

 ( toMpEr | 2016. december 28., szerda - 11:27 )

As first reported by The Information, authorities in Bentonville have issued a warrant for Amazon to hand over audio or records from an Echo device belonging to James Andrew Bates in the hope that they'll aid in uncovering additional details about the murder of Victor Collins.

Echo typically sits in an idle state with its microphones constantly listening for the "wake" command like "Alexa" or "Amazon" before it begins recording and sending data to Amazon's servers. However, due to its always-on feature, it's usual for the Echo to activate by mistake and grab snippets of audio that users may not have known was being recorded.

http://thehackernews.com/2016/12/amazon-echo-murder.html

Arra van valami sablon válasz, hogy miért kell a beszédfelismerést szerver-oldalon csinálni? (és miért kell ezeket ráadásul eltárolni?)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

"Arra van valami sablon válasz, hogy miért kell a beszédfelismerést szerver-oldalon csinálni?"
Mert egy ilyen low cost eszközök nem fog működni, de még egy bikásabb gép is megszenved azzal hogy szabad szavas értelmezésbe kezdjen (több száz GB/TB méretű az adatbázis amit használ).
A tárolás egy érdekes kérdés. Nem tudjuk pontosan hogy mit és mennyi ideig tárolnak, csak azt hogy tárolhatják az adatokat. Ennek vélhetőleg az-az oka, hogy az egyébként is rohadt nagy neurális hálót amit a beszédfelismerésre használnak, ezekkel az adatokkal tovább tanítsák.


// Happy debugging, suckers
#define true (rand() > 10)