Kyocera fs-3800 + acrobat reader

 ( Hyperion | 2005. január 31., hétfő - 12:58 )

Kyocera fs-3800 + acrobat reader

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Sziasztok!

Suse 9.2 alatt próbálok nyomtatni adobe acrobat reader + kprinter segíarségével, de az a probléma, hogy elcsúszik jobbra az egész oldal..a nyomtatót LPD-el IP alapján érem el...Ha átkonvertálom először ps-be (pdf2ps) majd lpr -Pkyocera -al kiküldöm akkor jó az elrendezése, de sajna a hosszú ő és ű helyet kocka jelenik meg...esetleg erre nemtudtok vmilyen megoldást, vagy az első kérdésemre?

Az elso kerdesre valaszolva igy elso ranezesre a postscript interpreter nem ertelmezi jol a kapott kodot, rosszul konvertalodik at postscript kodsorozatta a nyomtatando anyag. Nem feltetelezem, hogy rosszul lenne beallitva a nyomtato, de talan erdemes lenne elszorakozni a beallitasokkal.

A masodik kerdesre valaszolva, a nyomtato ontesztje mit mond? Szerepelnek benne az ekezetes karakterek? Ha igen, akkor szinten konvertalasi hiba van valahol a nyomtato fele vezeto uton.

Allj! Es mi van, ha a pdf-fajl hibas vagy az alkalmazas nem tudja ertelmezni? Acroreadnel ez gyakran megesik. Esetleg a pdf2ps sem tudja helyesen atkonvertalni az anyagot? Masik pdf-fajllal mi a helyzet?