KiCAD/Gerbview ures lapot nyomtat (megoldva)

Fórumok

Sziasztok.

Egy kétoldalas nyáklapot szeretnék kinyomtatni pdf-be bele, de a gerbview, ami a kicad része, üres lapokat ad ki mind a 6 layerem helyett..
(A pdfet azért szeretném előállítani, hogy hozzáigazgassam egy másik nyaklapocskához, és elnézegethessem mielőtt megrendelem a kész nyákot)

Kísérletet tettem a google-n, találtam is valamit, hogy valami bug, javasolják újabb verzió felrakását, nosza, lám, tényleg régi volt az enyém, így megnéztem mi a fejlesztő repoja, majd felaptoltam.
(
deb http://ppa.launchpad.net/js-reynaud/ppa-kicad/ubuntu YOUR_UBUNTU_VERSION_HERE main
deb-src http://ppa.launchpad.net/js-reynaud/ppa-kicad/ubuntu YOUR_UBUNTU_VERSION_HERE main
)

A szoftver tényleg újabb, kényelmesebb, már a csak létező layerek szerepelnek a nyomtatasi dialogdobozban, klikkelgettem, output.pdf, megnéztem, üres...

Ekkor befontam a hajamat.

Ismeri valaki ezt a problémát?

Hozzászólások

De miért nem a Pcbnew -ból nyomtatsz?

----
올드보이

Nem ismerem, igaz, nem használom a fent említett szoftvereket.

Ellenben használom a gerbv-t, ami Gerberből (tehát bármilyen normális tervező kimenetéből) gyönyörű pdf-et gyárt

"miert nem...?"
Mert huje vagyok hozza...

De Te nyertel, a gerberviewbol visszaexportaltam a cuccost hogy beolvashassam a pcbnew-val, majd szorakoztam a layerekkel, vegul megoldodott a print. Ha vegiggondolom, minden logikus.

A hatter az, hogy en csak az osszedrotozasokat csinaltam az elejen, a teljes nyaktervet egy jobaratom fejezte be, majd visszakuldott egy konyvtarat. Azert kertem igy tole, hogy tanulmanyozhassam az egeszet, hiszen en meg a html nyelvet is peldafajlokbol tanultam az elejen.

Kosz a sugallatot :)

---
--- A gond akkor van, ha látszólag minden működik. ---
---