Korlátlan mobilnet végre?

Végre valaki rájött, hogy a korlátozott adatforgalom hülyeség...

http://www.upc.hu/mobil/tarifak/

Igaz, hogy csak pár megabites sebességet szolgáltat az UPC, de azt legalább korlátlanul teszi. Sokkal szimpatikusabb, és felhasználóbarátabb, mint amit a Telenortól kapok pofátlan áron (tizenxezer): 500 megabájt, bővítési lehetőség nincs a csomagom miatt, de azt legalább 4G sebességgel szívhatom le pár másodperc alatt. (első hónapban speedtestet toltam rajta, az leszívott ~200 megát csak azzal, hogy lefutott).

Hozzászólások

plusz az, hogy nem kell hűséget aláírni.

No, még a végén lecserélem a feltöltőkártyás mobilomat. :D

olvass, értelmezz: az S csomag önmagában nem rendelhető.
szóval kukázol mellé legalább egy M-est, oszt' így már tök jó biznics! (a upc-nek természetesen).
nem egészen erről volt szó a meetingen, amikor ötleteket kértek a mobilszolgáltatás népszerűsítésére, értékesítésére...

--
Aspire E1-530
"...és micsoda zajt csapott!"

És akkor mi van? A tobbiben is korlátlan az adatforgalom, hogy jön ide az, hogy az S nem rendelhető önmagában? Inkább az a szar, hogy nem rendelhető vezetékes szolgáltatás nélkül. Tudom, hogy az a típus vagy, akinek a büdös életben semmi se lesz jó, de azért maradjunk a témánál.

mindenki tudja, hogy a többiben is korlátlan az adatforgalom.
egyébként sokan azt hiszik, hogy kívülállóként 2990-ért, upc előfizetőként meg egy ezressel olcsóbban jutnak S mobildíjcsomaghoz...
tudom, hogy neked (mint fidelitas-tagnak) nem probléma félmilliókat kidobálni évente az új mekire, de ne itt keresd a provokátorokat, ugrojál a témáról...

--
Aspire E1-530
"...és micsoda zajt csapott!"

Én jelenleg 3000 forintot fizetek havonta egy vodafone-os virtuális szolgáltatónak, havi 2GB-ért (+10MB ajándék ha kifogyott). Elég szokott lenni, de igaz hogy marha fárasztó ki-be kapcsolgatni a wifit.

--
arch,debian,openelec,android

Nálunk egyáltalán nem elérhető a UPC, viszont ha lehetne vezetékes marhaság nélkül kötni, akkor azonnal rohantam volna be hozzájuk. Szerintem nem csak én vagyok így vele. A Wifree-jüket is csak szomorúan láttam. Igaz, a szomorúságban benne volt, hogy alig maradt nem túlterhelt csatorna miattuk a belvárosban.
☼☆♫♪♫♪☆☼
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

Ez pedig végképp nem hangzik jól:
„A mobilhang tarifacsomagokhoz kapcsolódó szolgáltatási díjak határozatlan idejű kedvezményt tartalmaznak, amelyet visszavonásig biztosítunk. Amennyiben az előfizető minden vezetékes szolgáltatásra vonatkozó szerződése megszűnik, az a mobilhangra vonatkozó előfizetés egyidejű megszűnését nem eredményezi, azonban a UPC fenntartja a jogot, hogy az előfizető által igénybe vett Freedom tarifacsomag listaárát számlázza a vezetékes szolgáltatásra vonatkozó előfizetés megszűnésének időpontjától kezdődően, de legkésőbb 30 napon belül. A Freedom S tarifa havi listaára: 5 990 Ft, a Freedom M tarifacsomag havi listaára: 9 990 Ft, a Freedom L tarifacsomag havi listaára: 14 900 Ft, a Freedom XL tarifacsomag havi listaára: 29 990 Ft. Minden listaár határozatlan idejű szerződéssel vehető igénybe.”

☼☆♫♪♫♪☆☼
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

hát, valahol megértem, hogy be akarja biztosítani magát a jellemző rebellitás miatt:
megveszel hétfőn minden szükséges szolgáltatást csomagban, majd kedden a Freedom S kivételével felmondasz mindent. ha amit idéztél, nem létezne ÁSZF-ben, akkor a szerződést teljesítenie kellene. ezt megelőzendő, bebiztosította magát. viszont úgy hangzik, hogy bármikor "odabasz6" az ügyfélnek díjcsomag-módosításban, értelemszerűen a saját javára. vajmi kevés a bizalom, amikor az ember fia ilyeneket olvasgat ÁSZF-ekben...

--
Aspire E1-530
"...és micsoda zajt csapott!"

Nem észrevehető a fogyasztása a napi használat mellett.

--
"In a cult, there is a person at the top who knows it's a scam. In a religion, that person is dead."

Csak aztan nehogy ugy legyen, mint t-mob-nal, hogy 100MB utan lecsokkentenek 32kbs-re, ami kulonben tokre eleg lenne, de akkora keslelteseket rak bele, hogy allandoan minden timeout-ol.

Meg kellene mar kerdezni a GVH-t, mennyire szabad ilyet csinalni :-/

Mivel épp úgy vagyok hogy valószínűleg hétfőn bemegyek az UPC-hez és átmegyek hozzájuk a mobiltelefonnal is, érdekelne, hogy mik a tapasztalatok úgy a hang- mint az adatszolgáltatás minőségével kapcsolatban.

Ha jól látom az UPC a Vodafone hálózatát használja, annak- a számomra fontos földrajzi területeken - viszonylag megfelelő a minősége, számíthatok-e arra, hogy ugyanilyen lesz az UPC is?