Napi frissítés Kindle-re

Fórumok

Érdekelne, hogy tud e valaki olyan megoldásról, ami ingyenes, és általam kiválasztott RSS-ek napi frissítéseit kiküldi Kindle-re egyben. Ilyen volt a Google Reader, amíg le nem lőtték sajnos. Illetve a Google Reader és vmelyik browseres send to kindle kombinációja, de automatikusan működött.

Hozzászólások

Érdekes ez a kindlefeeder.com. Valamikor régen regisztráltam rá, de akkor nem használtam, így el is felejtettem. Most úgy tűnik, hogy már nem lehet rá regisztrálni. Viszont a keepassx-nek köszönhetően be tudtam lépni.

Edit schedule -> „Automated and scheduled feed deliveries are now a premium-only feature. Sorry.”
Ok, akkor nézzük meg, mennyiért lehetünk prémium userek:
Upgrade to premium service -> Kindlefeeder is not taking new premium service subscriptions at this time.

Így viszont a napi frissítés elég macerás. :-(

-----

(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

Közben rájöttem, hogy mi volt korábban vele a bajom. Csak az RSS-ben levő információt szedi le, az RSS-hez tartozó cikk tartalmát nem. Mivel sokan úgy gondolják, hogy az RSS-be csak a cikk első bekezdése, vagy a résumé való így ez nem sokat ér. Valami olyasmi lenne jó, mint amit a Calibre csinál.

-----

(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

A Calibre tudta ezt, most már nem használom, de a szerveremen be volt állítva, leszedte a megfelelő oldalakat, formázta, majd a Kindle e-mail címére elküldte. Recipe kiterjesztésű fájlok kellettek hozzá és cronnal parancssorból simán megcsinálta.

--
Lenovo E335, LM 17.1 & MATE

Én is csak fizetős megoldásig jutottam, esetleg ha van már szervered/haver/szomszéd akkor arra rámehet a calibre, időzítve.
Böngészőből cikkeket küldeni meg a 'Send to Kindle (by Klip.me' nevü kiegészítőt használom, tökéletes.