Aliens vs Predator Classic 2000 ingyen a GOG-on

 ( john_silver | 2014. október 15., szerda - 19:11 )

Fel kell iratkozni a GOG Galaxy béta tesztre és mellé jár a játék ingyen. Nem hiszem, hogy valaha is fogok vele játszani, mert egyszer próbáltam, de nagyon gyorsan kiléptem nem bírtam idegileg.
http://www.gog.com/news/giveaway_aliens_vs_predator_classic_2000

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nekem bejott.. foleg a predatorokkal toltam. :) Fel is iratkoztam!

--
Debian GNU/Linux

én alient vezettem legszívesebben, a legjobb volt a mennyezetről a tag mellé ugrani és szétroncsolni a fejét. ha leledzett a közelben valaki az még jobb volt: néha úgy összefosta magát, hogy a molotov-koktélt nem jól dobta felém és begyújtotta magát. uhh a sejtelmes háttérzenéjére is emlékszem, elő is keresem mindjárt.

apropó a liflg-en van linuxos telepítője. erősen bétás.

--
Vége a dalnak, háború lesz...
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Mi az a liflg? Miben más mint a PlayOnLinux?

http://www.liflg.org/

bármely kereső, első találat :)

--
Vége a dalnak, háború lesz...
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Tök jó, hogy mikre képes a modern technika!
Csak a funkcionális analfabetizmuson nem segít. :p

Reggeli up.

Jó kis játék volt... Alien-el és Predator-al legnehezebb fokozaton is végignyomtam, Marine-al a legkönnyebben sem sikerült. Pár perc játék után fel kellett állnom elszívni egy cigit remegő kézzel. A kollégiumban a többieknek sem ment, de volt egy srác, aki lazán végigcsinálta. Kérdeztük tőle:
- Nem parázol?
A srác válaszolta, hogy nem. Következő kérdés:
- Te láttad a filmet?
- Milyen filmet?

Sajnos az AvsP negyvenkettedik része már konzolosított és ennek megfelelően erősen korlátolt a játékmenet. Ráadásul tele van előre megrendezett in-game-video tömkelegével. Nem a félelem miatt hagyja ott a játékos hanem azért mert agyilag szétb@ssza az ideg. :)

Az első nagyon jó volt, a másodikkal játszottam még, és itt meg is álltam. Az eredeti filmek effektjei sem voltak jobbak, mint az első játékban levők, gondolom az új AvP játékok szarráshadereznek mindent, mert erre könnyebb fejleszteni, a para-faktor meg kimaradt, mert arra nehezebb gyúrni...

Igen sajnos manapság szinte minden játék a látványos megjelenésre törekszik a játékmenet meg egyre rosszabb. Lassan eljutunk oda, hogy a C64-en játszott játékok bonyolultabbak mint a legújabb, dollár milliárdokért, több száz ember által készített programcsodák.

Pl. ilyen fölösleges marhaságok a motion blur. Ha körbenézek az egérrel akkor elmosódnak a látottak :) Vagy pl. a lesn flare.
Van olyan ember a földön aki a saját látószervén észleli ezeket az aberrációkat? A fizikai képleképző eszközök fogyatékosságait építik be a játékokba mint effekteket mer az milyen jól néz ki a dizájner szerint :).

Mindeközben a játékmenet kimerül abban, hogy megyek előre és amikor elérek egy pontot akkor a játék irányítását kiveszi a kezemből a program és egy előre megkoreografált jelenetet vagyok kénytelen tétlenül végignézni. És mivel nincs játékállás mentés ha elbukok akkor hetvenkettedjére is végignézem mert a csekkpoint után van tucatnyi ilyen kisfilm.

Aztán az ember eljut egy olyan szintre amikor már letorrentezni sincs ingere ezeket a játékokat mert olyan vacak mind.

Hát nem tudom... nem értek veled egyet teljesen az effektekkel kapcsolatban. A motion blur szerintem jó tud lenni (ha jól van beállítva és az fps is megvan), de ritkán látom, hogy ezt tényleg jól meg is csinálják. A lens flare zavaró tud lenni, azt én is útálom, de pl. a HDR, specular lightning, stb. nagyon sokat tudnak dobni a grafikán, talán még többet, mint a magas poligonszám és a rohadt részletes textúrák. A probléma inkább azzal van, amit te is írtál: a moziélményre gyúrnak inkább, nem arra, amire a "hőskorban". Rengeteget szórakoztunk anno C64-en, a roppant primitív grafikájú játékok is nagyon jó élményt tudtak nyújtani, csakhogy azt nehezebb demózni az E3-on :)

ez bizony egy hatalmas +1

Organ Trail
Papers, please

Nekem a papers, please úgy hatott mint egy munkanélkülieknek készült meló szimulátor. LoL

ó, köszi, ez jó lesz.

Valaki megkapta már?

Én még nem.

--
Debian GNU/Linux

Igen.
Welcome to the GOG Galaxy multiplayer beta
with Aliens versus Predator Classic 2000!

Thank you for signing up for the beta tests. By playing the multiplayer mode of Aliens versus Predator Classic 2000, an acclaimed dynamic first-person shooter, you'll be helping us analyze and improve the performance of the multiplayer component of GOG Galaxy, our DRM-free online gaming platform.

This is a full game that you are getting, also fully-playable offline, featuring one of the most intense and diverse single-player campaigns in the history of FPS, but we encourage you to play online - this is where you help us make GOG Galaxy better. The game is yours to keep and it will always remain in your GOG.com account after you redeem it using the following key:

Nekem is megjött a mail yupp, izzítom is :P

ps.: még jó, hogy a héten pont szabin vagyok :)

--
Debian GNU/Linux

Ha valaki lemaradt volna:
(úgy látom valaki beváltotta)
Engem a gog galaxy érdekelt volna, a játék a legkevésbé se, de nem olvastam el rendesen, csak gyorsan rákattintottam. Azt meg pofátlanságnak érezném, hogy beváltom a kódot, de el se indítom.