no, ennyi

Akkor most örvendezhet a trollok csürhéje, részemről a mai nappal felszámoltam minden netes accountomat.
Köszönjétek mindezt a IV. kerületi fideszes önkormányzatnak!
Nem részletezem, aki kíváncsi az okokra, rátalál. Legyen elég annyi, hogy cukros vagyok és gondoskodtak róla, hogy emberi körülmények közt ne juthassak hozzá a cukros gyógyszereimhez.

A hosszú szünet csak azért volt, mert trey stílusától hányingerem volt, van és lesz.
Good bye!

ui: akiben van minimális gerinc, az nem kezd ebben a topikban élvezkedni, mivel töröltem az accountom hozzáférési lehetőségeit (random e-mail és jelszó), így semmi esély rá, hogy válaszoljak.

Hozzászólások

Addig értem, hogy van, amikor az ember besokall. Azt is értem, hogy olykor elege lesz a HUP-ból és a közönségéből. Én is voltam már így, ilyenkor egy ideig kerülöm az oldalt és kész. De mi értelme van az ilyen dérrel-dúrral elvonulásnak, az account elérhetetlenné tételének? (random jelszó meg e-mail)
Mindegy, erre választ már nem kapok.

Ave, Saabi.

A Hup már nem lesz a régi, hatalmas veszteség érte a közösséget. Azért finomabban is közölheted volna, így a hír taglógént hatott, főleg a kedvenc fórumom bezárása után és jó szamurájként nem látok más utat mint követni Téged MESTER. Szepuku elkövetésben már csak egy dolog akadályoz, mint tanítványod az informatika második nagymestereként, sajnos nem tudom hogy kell random e-mail címet csinálni. Volt egy leírás a parancssor.info-n, de fősámánunk sajnos bezárta.

Troll tanítót keresek aki mellett tudnék fejlődni, csak a teljes informatikai szaktudás birtokában jelentkezz, ugyanitt pályázatban elismert troll tanfolyamot keresek vagy magyar nyelvű könyvet hogyan legyünk trollok az interneten. A kezdő sorozat megvan, már rojtosra olvasva.

Akit sértett írásom vagy elrontotta a napján annak örülök, mert az én napom a két szomorú hír hallatán tönkre ment, ha bann-t kapok érte akkor már nem kell random e-mail címet csinálnom :).

ÚRISTN! Mi lesz most velünk? Csatlakozom az előttem szólókhoz és kérek engedélyt szepukut elkövetni, hivom is a császárt az engedély miatt!
-------------------------
Dropbox refer: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

Mi a kapcsolat a cukorbetegek és HUP és egyéb netes portálok/alkalmazások között? O.o
Hozzám nem jutott el az infó, pedig én is cukros vagyok! Igaz vidéki cukros :D

Mivel elég kevés konkrét információt tartalmaz a nyitó post, így csak tippelni tudok: A méltányossági közgyógyellátásról a képviselő testület dönt.
Ha a kérelmét elutasították, akkor nem kizárt, hogy a gyógyszerek megvásárlása után már nincs elég „tehetsége” az internethez.

-----

(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

Pénztelenségre hivatkozva nem adnak közgyógy kártyát. Ahhoz megfelelő 'betegség is kell', meg mérhetetlen nyomor...
Hasonló esetekben lesz a havi gyógyszer kiadásod 5-10e helyet 50-100e forint. Vagy ha "gondolod", akkor lemondasz a gyógyszeres kezelésről.
Sajnos, ismertem ilyen beteget. Szóval óvatosan a kemény szavakkal, mert elég könnyen reménytelen helyzetbe kerülhet bárki önhibáján kívül...

+1

Én sem bírtam HZ arcát, csesztettem is sok hülyesége miatt, de úgy genyózni, hogy a másik nem tud visszaszólni, elég tetű dolog. Főleg, ha a másik nem tehet róla - HZ sok faszsága közül valószínűleg pont a cukorbetegség az, ami nem egy tudatos döntés eredménye.

Vagy lehet akár "tudattalan" életmód eredménye is. Amúgy nem hiszem hogy végleg elment volna.

A HUP az magyar online IT élet központja. Ez a kezdet és a vég. Nagy cirkuszok közepette elmegy valaki, de fél év múlva ugyanúgy tolja a faszságot itt mint azelőtt.

De ettől függetlenül nem értem, hogy a "cukorbogyó" közgyógyból való kivétele miért hozza azt, hogy online el kell tűnni. Bár lehet hogy a netet mondta le [hogy legyen gyógyszerre pénz], igy nincs szükség accountokra sem.
-------------------------
Dropbox refer: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

Aki egy kicsit is figyelte HZ tevekenyseget, az tisztaban lehetett vele, hogy problemak vannak a szemevel is. Nem vagyok orvos, de erosen valoszinusitem, hogy a cukor mehetett ra a szemere. Ha egy ilyen sulyos cukros - akar csak atmenetileg is - nem jut hozza a megfelelo gyogyszerhez, drasztikusan romolhat a latasa, amit csak ugy lehet ugy-ahogy szinten tartani, ha minel kevesbe erolteti meg. Mivel ez az egesz egyiranyu folyamat, igy ha romlik az allapota, nincs visszaut.
--
Ki oda vágyik, hol száll a galamb, elszalasztja a kincset itt alant:


()=() 
('Y') Blog | @hron84
C . C Üzemeltető macik
()_()

mondjuk ahhoz kepest, hogy sajat bevallasa szerint nem latta a hozzaszolasok egy reszet, ahhoz kepest meglehetos elannal vetette bele magat a flame-ekbe. Neha az volt az erzesem, nem sikerult neki elolvasni azt, amire aztan frocsogni kezdett...

--
"A politikat, gazdasagot es a tobbi felsorolt faszsagot leszarom, amig engem nem erint (nem erint)" (bviktor)

Biztosan igazad van, de én csak a betegség elhanyagolásának a legsúlyosabb következményét próbáltam ecsetelni. :)

Máskülönben számomra teljesen hihetetlen, hogy hogyan tudnak emberek ennyire tenni egy betegségre. A fenti példa egy még általános sulis osztálytársam édesapjával történt meg, és a mai napig fel nem tudom fogni, hogy egy napjainkban igen jól kezelhető betegséget miért kell ilyen csúnyán elhanyagolni és vállalni, egy egész életen át tartó vakságot.

--
Debian GNU/Linux

Hm. mit takar hogy emberi körülmények között ? És milyen fajta cukorbetegség ? 1-es típus inzulinos, vagy a 2 típus ? Az 1. típust azt fullra támogatják elbírálás nélkül. (nyilván orvos által bizonyított kell hogy legyen)

A 2. típusról nem tudok bővebben nyilatkozni, de szerintem ott is kell legyen támogatás TB oldalról + orvos által.

Csak szólok, mielőtt valaki „megvadul” itt: szerintem olvassa.

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…

Nem tudom, hogy mivel húzta ki a gyufát egyesekből ez az bizonyos HZ, de szerintem az ebben a blogban szereplő bunkó kommentek simán minősítik a hozzászólókat. Fogalmazhatnék úgy is, hogy zsák a foltját megtalálta.
--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

ne legy veluk tul szigoru. H. Zozoka nem volt szivbajos, es siman kiosztotta a "hulye vagy" zarojelentest, ha az egyszeru sarga bogre komplexitasu vilagkepebe nem fert bele a velemenyed...

--
"A politikat, gazdasagot es a tobbi felsorolt faszsagot leszarom, amig engem nem erint (nem erint)" (bviktor)