uid_7086 blogja

Jön a rózsaszín Kitkat

1st world problem... :DD
A fotó alapján elég riasztó.
Ráadásul felidéz egy régi emléket: valami vásárból származó, rózsaszín ajándékcsoki, aminek kb. olyan íze volt, mintha kölnit szopogattam volna. :D
Borzasztó.

update: azért kíváncsi leszek, az sj nickű MUI (mint Mesterséges UnIntelligencia) mikor veszi észre, hogy az ilyen hülye posztok pont azért születnek, mert annyira nem tud leszakadni rólam. :D

no, ennyi

Akkor most örvendezhet a trollok csürhéje, részemről a mai nappal felszámoltam minden netes accountomat.
Köszönjétek mindezt a IV. kerületi fideszes önkormányzatnak!
Nem részletezem, aki kíváncsi az okokra, rátalál. Legyen elég annyi, hogy cukros vagyok és gondoskodtak róla, hogy emberi körülmények közt ne juthassak hozzá a cukros gyógyszereimhez.

A hosszú szünet csak azért volt, mert trey stílusától hányingerem volt, van és lesz.
Good bye!

ui: akiben van minimális gerinc, az nem kezd ebben a topikban élvezkedni, mivel töröltem az accountom hozzáférési lehetőségeit (random e-mail és jelszó), így semmi esély rá, hogy válaszoljak.

na ez a szomorú...

Valamiről eszembe jutott, hogy utánanézzek egyik kedvenc trollomnak, akiről korábban azt állították, hogy egy nem túl szimpatikus, de hozzá képest még így is elviselhető egyén nickje.
Háááát... lehet, hogy most óriásit csalódtam valakiben. Úgy tűnik, tényleg azonos. :((((

update:
A ma reggel kapott e-mail után már nem látom értelmét, hogy nagyon visszafogjam magam: konkrétan az történt, hogy bizonyos tomsolo nick adatlapján ugyanaz van, mint trinity-én (user/1). Korábban itt a fórumon és/vagy privátban is említették páran, hogy nem csak heccből rakta oda, valóban trey nickje. Aznap, mikor ezt a posztot beküldtem, kicsit utánanéztem tomsolo előéletének és nekem úgy tűnt, hogy valóban lehetséges az azonosság. Viszont ha ez tényleg igaz, az már tényleg a no comment kategória...
Hát ennyi.

Jelszómódosítás? (vajon még hány tagnál próbálkozott az illető?)

Kedves HZ!

HUP webhelyen Ön új jelszó iránti igényt nyújtott be.

hup.hu webhelyre az alábbi linkre kattintva, vagy azt böngészőjének címsorába másolva léphet be:

Én ilyet nem tettem...
Trey, mivel privát üzenetekre következetesen nem válaszolsz, kénytelen vagyok ezúton kérni, hogy küldd el nekem azt az IP címet, amiről megkísérelték!
(szeretném tudni, hogy az én gépemről történt-e a próbálkozás vagy valaki kívülálló volt az elkövető)

update: hm. újabb kísérletek. Kíváncsi vagyok, megunja-e valaha az idiótája. (abban nem bízom, hogy trey tenne bármit az illegális ténykedés beszüntetése érdekében)