Milyet?"szélálló" BT-s headset telefonáláshoz

Fórumok

Sziasztok!

Lassan eljön az ideje annak, hogy az előző, elég sok utánaolvasás után megvett, de éppen a fenti paramétereknek nem túlságosan megfelelő headsetemet lecseréljem. (Plantronics Voyager 835)
Szóval NEM zenehallgatáshoz kellene elsősorban, hanem telefonáláshoz - és sokszor biciklin vagyok.
Éppen ezért egy mono megoldás nagyon megfelel. Ha stereo tudja ezt, az sem baj, de elég a lenne mono.

Elsősorban tapasztalatok érdekelnének, ötletek, tippek, javaslatok. Nyilván vagyonokat nem szeretnék rákölteni, de ha valami tényleg annyira jó, akkor kilóghat az átlagából :)

Köszönöm,
A

Hozzászólások

Azt nemtom, de hátha más igen... :)
Régen (mint írtam) utánaolvastam, akkoriban (~2009) az volt a divat, hogy 2 mikrofon, zaj kivon, ilyesmik. Ami, háát, nem mindig megy. Azidőtájt kettő komolyabb (ilyesmivel foglalkozó gyártó) volt, az egyik a Jawbone (a csúcsmodelleik, aranyárban, már nem emlékszek pontosan), illetve a Plantronics Voyager-e.
Úgy tűnik, ez utóbbi éppen menetszélben nem jól muzsikál - szakadozik, engem alig hallanak, illetve "grízes" az általam hallott hang.
Hátha azóta van jobb/ügyesebb. Meg azidőtájt valahogy nem jutott eszembe itt megkérdezni :)
<-------
You can't grep on dead trees.

Igen, ez (vagy ennek egy elődje) volt, amit anno néztem.
Volt vele több bajom is:
- drááága (volt). Azidőtájt a mezei BT hs-ek 5-10 000 között voltak, a drágábbak 10-20e között, ez asszem 40 körül kezdődött
- nem is nagyon volt, csak 1-2 helyen (nyilván)
- nem győzött meg a videó: ha valakivel szemben megállsz, és felhívod mobilon, lesz néhány száz ms-os késés a telefon, meg a beszéd között. Ez az általad linkelt videón sem, illetve az akkori reklám videókon sem nagyon volt látható.
Mindenestre köszönöm a tippet! :)
<-------
You can't grep on dead trees.

Én egy Plantronics Voyager Pro UC+ headsetet használok. Úgy nézem a Plantronics oldalán, hogy ilyet már nem forgalmaznak, Voyager Pro HD van helyette. Zajszűrés terén jók vele a tapasztalataim, kerékpározás közben is tudtam használni és még értette is a hívott fél amit mondtam.

Ave, Saabi.

Én a theBoom nevű cuccal szemeztem, de végül pont hogy Plantronics M55 lett, mert extrém zajszűrés nem volt annyira fontos. Mondjuk a linkelt cucc nem BT-s, ami nekem külön előny lett volna.