Leadwerks: Build Linux Games

 ( traktor | 2013. június 21., péntek - 14:47 )

A Kickstarteren fut egy kampany egy Leadwerks nevu jatekfejleszto tool Linux-ra portolasaert, a korabban latott jatekokhoz kepest egesz alacsony 20 000 $-os tamogatast kernek. En ugyan ezt a toolt nem ismerem (ha valakinek van tapasztalata vele, vagy barmilyen jatekot ismer amihez ezt hasznaltak, irja meg lentebb), de egy-egy tool megjelenesenek nyilvan sokkal nagyobb jelentosege van mint egy-egy jatek megjelenesenek... ugyhogy en szurkolok nekik.

kickstarter.com: Leadwerks: Build Linux Games, on Linux.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

nekem laikusnak az összeg nem tűnik soknak, és a program egész használhatónak tűnik. úgy sejtem látnak felemelkedési lehetőséget a linuxban mint platformban

"egy-egy tool megjelenesenek nyilvan sokkal nagyobb jelentosege van mint egy-egy jatek megjelenesenek"

Ez erősen szubjektív, és csak utólag lehet eldönteni. Ha a toollal elkészített játékok nagyobb jelentőséget képviselne összességében, mint egy kiválasztott játék, akkor mondhatjuk szerintem hogy nagyobb jelentőségű.

Nyilvan a toolon mulik... de ugy ertettem, hogy pillanatnyilag egy-egy jatek Linuxos megjelenese is hir (nyilvan itt sem mindegy milyen jatekrol van szo), meg egy ilyen tool potencialisan azt jelenti, hogy sok jatek johet. Ezert mondtam, hogy nagyobb jelentoseggel bir.