Webfejlesztő diák/részmunkaidős/alkalmi állást keresek

Fórumok

Budapesten, vagy otthonról végezhető feladatokat keresek. Jelenleg az ELTE IK-n tanulok. Elsősorban tanulás, gyakorlatszerzés és szakmai érdeklődés miatt keresek feladatokat, vagyis rövidebb időtartamú munka is érdekel. Heti 2-3 napban szabad vagyok, kivéve a vizsgaidőszakok húzósabb heteit. Rugalmas munkabeosztás is érdekel természetesen.

Tudásom:
-XHTML/HTML5 ismerete. A HTML5 szabvány változásait figyelemmel kísérem.
-CSS2, CSS3 ismerete
-Szerveroldali scriptek készítése, különösen Python és PHP
-JavaScript ismerete
-MySQL ismerete
-Felhasználói szintű Linux ismeret, minimális Windows ismeret

Hogyan dolgozom?
Mivel még csekély munkatapasztalattal rendelkezem friss hallgatóként, csapatmunkával kapcsolatban nem tudok sokmindenről beszámolni. Elsősorban az olyan feladatok érdekelnek, amelyekre már létezik valamilyen megoldás(vagy éppenséggel nagyon hétköznapi feladatok), viszont szükség lenne egy jobb vagy egyszerűbb megoldásra. Úgy vélem, a legtöbb honlap esetében nincs szükség sok-sok kilobájtnyi JavaScript kódra, ami az oldal betöltődését lassítja, mert a probléma megoldható általában akár JavaScript nélkül is, vagy pedig csak néhány sornyi kóddal. (Ettől függetlenül vannak olyan esetek, amikor nincs kifogásom pl. a jquery használata ellen) Egy egyszerű példa: térhatású galéria megvalósítása. Nincs szükség sem JavaScript-re, sem Flash-re, mert a probléma megoldható szabványos XHTML/HTML5 használatával és CSS3-mal, méghozzá úgy, hogy a CSS3-mat nem támogató böngészőkben is elfogadhatóan jelenjen meg. Ezt le is kódoltam, megtekinthető a linken.

De egyébként semmi problémám a JavaScripttel, sőt! Csak azt mondom, hogy az indokolatlan használatát érdemes kerülni. De a JavaScripttel és a HTML5 Canvas elemmel való barátkozás során elkészítettem ezt az oldalt: http://tomatoro.com/

Mit csináltam eddig?
Lásd a fenti linkeket. Mással is foglalkoztam már, nem csak webfejlesztéssel kapcsolatban. Érdeklődőknek mutatok mást is, vannak érdekes dolgok, de nem kell sokmindenre számítani, mert a munkaerő piacon igencsak újnak számítok :) Ha valakit félig sikerült meggyőzni, egy érdekesebbnek ígérkező munka érdekében hajlandó vagyok rövidebb próba feladatot elvégezni.

Hozzászólások

Segítő szándékkal írom, Chrome-ban is megnézted azt a fotógalériát?

\o\ |o| /o/

keress meg, befutott egy munka nálunk, amire nincs emberem. egy kisebb döntéstámogató-vállalatirányító rendszer, specifikáció részletesen megvan, a project egyszerű, nagyon jó tanulópénz lenne neked arra, hogy milyen amikor egy szoftvert életszerűen használnak, és életre terveznek. php, alap html, valamilyen css framework. nekem pár nap lenne megírni, de már a kapacitásunk maximumán van mindenki a csapatban.

további munkák lehetősége adott, mindig van mit csinálni (legtöbbször rövid munkáink vannak, és újrahasznosíthatóak-továbbértékesíthetőek)

keress meg privát mail-ben, és beszéljünk!

mondanál alternatívát, hogy hogyan neveznél mondjuk egy kamionszervíznél egy olyan szoftvert, ami a karbantartásokat, folyamatokat kezeli-rögzíti, adott mérések alapján értesítéseket és javaslatokat tesz, az ügyfelek és raktárkészletek adatait egy másik rendszerből veszi át, ...

lehet én nem tudok rá jobb szót, de te meg nem tudsz normálisan kommunikálni. kérlek mond el, te minek mondod ezt, és ne csak "viccelődj".

Hali!

Ha ELTE IK-s vagy kooperativ képzés nem érdekel esetleg?
Az is pénz, sőt tanulhatnál is és ha ügyes vagy kapsz a végén rendes állást.

Egyáltalán hanyadik évfolyamra jársz? BSc/MSc?
Angollal hogy állsz?

Üdv: Tamaas

Hali!

Szerintem ha teheted feküdj rá addig a Java-s webes fejlesztésre (főképp JSF2) és legyen egy biztos angol tudásod és nagy eséllyel lenne egy trainee pozíciód két félév múlva.

Szóval hacsak nem nagyon fontos neked az azonnali pénz, akkor inkább hosszú távon hasznosítható tudásba fektesd az időd, meglátod megéri. Főleg ha ez a tudás Java vagy C#.

Üdv: Tamaas

Tudom hogy nagy taplóság a helyesírásba belekötni, de egy mondatban "CSS3-al" és "CSS3-mat"... erre egyszerűen nem találok szavakat :(

A helyesírásba belekötni taplóság, nem pedig megmondani, hogy akkor szerinted hogy lenne a szebb. :)

szerk: Amúgy a helyesírás érvénye szerintem nem csak az első mondatokra terjed ki. ;) A második mondatodban nem csak a mondatvégi írásjel maradt le (a hangulatjel nem az), hanem kis betűvel is kezdted.

még 1 szerk: Utána néztem, javítottam, szerintem most jól van írva. Köszi az észrevételt.

Segítek: 3-mal, 3-at. Talán így már érted, miért volt kiakasztó az eredeti verziód. Az "m" betűk darabszámára kell az óvodás korban legtöbbek által már elsajátított 1+0=1, 1+1=2 bonyolultságú műveleteket alkalmazni, és ez nem "szerintem" vagy "szerinted" kérdése. Sajnos neked két ilyen műveletből egyet sem sikerült helyesen elvégezned. Már meg sem akadok azon, ha valakinek nem megy, de hogy kettőt is elrontson valaki, pont egymással ellentétes irányban, hát ez még engem is meglepett. Remélem ezentúl menni fog, köszönöm.

Szerintem nezz korul a freelance-en, elance-en. Csinalj egy nagyon jo profilt a linkedin-en. Es ha teheted dolgozz kulfoldre.

Akkor meg ott a masik ketto :))

Vagy negy. Vagy masik husz. Teremts brandet! Csinalj egy portfoliot. Nezd meg hogy csinaljak masok, tolunk kisse nyugatabbra.

A 21. szazadban elunk. A civilizalt vilag jelentos hanyadan elerheto a szelessavu internet. Emaillel, szkajppal, feszbuukkal, dzsiiplusszal, webkameraval. Semmi okod arra, hogy egy irodaban tolsd az eleted egy harmadat.

En is freelancer web/fejleszto szeretnek lenni, ha egyszer gradualtam. Nincs az a penz, amiert (meg)egy(szer) irodaban koptatnam fenyesre a pici puha(C.) valagamat napi 8-10 oraban.