MBP^W ChromeBook Pixel

Hozzászólások

Dehát tök hülyeség ennyi pixel, hát úgyse látod!!444 10 éve is elvltunk 640x480-on, nem tudom minek ekkora felbontás!!!444négy

Egyébként a Google nagyon rázza a pofonfát. Legalábbis remélem, hogy ezért a gusztustalan MBP nyúlásért mostmár a fejüket veszik.

Mikor olvastam ezt az erőltetett hozzászólást, már tudtam ki írja, pedig elsőre nem a neveket nézem, dehát ahol Google, ott Hevi. Az Apple előtt is volt nagyfelbontás, én asztali gépen egy ideje már 2560*1600-at használok, ezt nem az Apple szarta. Remélhetőleg most már el fog kezdeni figyelni arra a Google, hogy 1-2 oldaluk ne nézzen ki gané módon, ha esetleg 1024*768 fölé merészkedek menni.

Tipp: Egyébként, ha már próbálsz trollkodni, akkor legalább vigyél bele szakmaiságot, mert bárhogy szeretnéd, az ilyen gagyi álnaivkodással, ami talán pcforumon elmegy, Gabucino cipőjét sem köthetnéd be.

=Λ=

Tény, hogy az Apple indította el a "nagy felbontást laptopon hullámot" (nagyobb mint fullhd), viszont azt senki sem mondta, hogy ezelőtt nem volt nagy felbontású monitor (nem is értem hogy jön ide egy asztali monitor). A probléma itt az, hogy a videón szereplő gép egy szinte tökéletes mbp koppintás.
--
HUPbeszolas FF extension

Telómon 1280x768 van. Nem mondom, hogy nem néz ki jól és sokkal finomabbnak mondjuk egy görgetés, főleg ha lassan teszem (pl. olvasás közben.)

Arról nem is beszélve, hogy sokkal-sokkal olvashatóbb. (Nem véletlen, hogy a nyomtatásban használt 300 dbi a cél.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

"A videó eredetileg a Slinky.Me nevű szílicíum-völgyi pr-cégtől szivárgott ki, ahol pár órával a videó posztolása előtt hekkertámadás történt. A cég vezetője korábban a Google-nél dolgozott, és most is együttműködnek a keresőóriással különféle vizuális projektekben."

Ooops.

link

Igen, asztali PC-m már nincs is (semmi oylat nem csinálok, amihez nem elég egy notebook sok RAM-mal SSD-vel (+HDD a DVD-író helyére bekókányolva) és közepesen erős procival), és egyedül egy normális kijelzőfelbontás hiányzik ebből a régóta fennáló mid-end notebook-only világomból.

Majd lehet veszek egy fullHD display-t, amit hozzákötök hdmi-n.

átlagos youtube kommenterek:

Andrew Telfer 1 hour ago
Hope I can run Windows 8 on it

MoenFilm 2 hours ago
that's a nice macbook....ohwait, sorry, chromebook.

Djhg2000 2 hours ago
I'd dual-boot with Debian, but still. Do want.

bestestest:
Daniel Lovewell 6 hours ago
This comment has received too many negative votes
Copying apple