Okostelefon felhasználók segítségét kérném

Fórumok

Sziasztok!

Okostelefon tulajdonosok segítségét szeretném kérni egy kutatáshoz: telefonon keresztüli online vásárlási szokásokról írok egy tanulmányt, ehhez készítettem egy kérdőívet.

Szeretném megkérni azokat, akik rendelkeznek okostelefonnal, és van 3 percük megválaszolni 4 kérdést, segítsenek nekem ebben:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dDN…

Előre is köszönök minden segítséget!

Hozzászólások

Köszi, hogy ilyen egyszerűen kitölthető formot gyártottál, szerintem egy fél perc sem kell a kitöltéséhez.
--
Direp

Az utolsó kérdésnél szerintem kellene egy olyan válasz is, hogy "nem gondolom, hogy max 4"-en értelmesen lehetne vásárolni, de még informálódni sem annyira" (vagyis: neten szoktam vásárolni, telefonról nem és nem sűrűn visz rá a lélek, hogy telefonon informálódjak).

BlackY

7 colos tablet játszik?

Arra használom amire a kisebb kezüek az iPhone-jukat.

Én is kitöltöttem.

-----------
"640GB sokmindenre elég"

Kitöltve. Megjegyzés: mindjárt kitöltés után arcomba dobta, hogy akarom-e mégegyszer... nem lehet belőni, hogy csak 1x lehessen kitölteni ? Vagy akkor akar hozzá googli accot ?

Már kitöltötték páran a kérdőívet, hamarosan közzéteszem az eredményeket is, ha érdekel titeket. :)

Persze, hogy érdekel. :)

Én valamikor hajnalban töltöttem ki - kicsit "unatkoztam" és nézelődtem a mobilomon.

Egy opciót hiányoltam: "ezt is azon töltöm ki" :D

Amúgy a négyes kérdéssel nem tudtam 100%-ig azonosulni, ugyanis elsősorban PC-n vásárlok.
Mobilon csak akkor, ha PC nincs kéznél vagy csak idegen gép van, de kellene valami - akkor viszont minden további nélkül használom.

Hmmm... Eddig fel sem tűnt, de tényleg valamiért mindig notebookon/asztalin szoktam a rendeléseket feladni. Okát nem tudom.

Biztos en vagyok maradi, de szerintem az itteni kozonseg 99%-a a fel napjat a gep elott tolti. Miert szopnek okostelefonon tortento kereses, gepeles, nezelodes, app-valtas es egyeb dolgokkal mikor a gepen a bongeszovel par pillanat alatt tobb tab segitsegevel pikkpakk megtalalod amit keresel, hozza az ezer tesztet, forumot stb...?