OpenVPN automatizált újrakapcsolódás

Sziasztok!
Windows 7 alatt OpenVPN-el kapcsolódok egy routeren lévő szerverre, mert az internetet csak proxy-n keresztül érem el, viszont az nagyon korlátozott, sok program nem tud rajta átjutni. A problémám az hogy az internet kapcsolat instabil ezért az OpenVPN hajlamos lekapcsolódni, majd amikor megpróbál visszakapcsolódni nem tudja feloldani a proxy-t automatikusan, viszont ha kézzel rányomok a reconnect-re a grafikus felületen akkor visszakapcsolódik. Azt szeretném elérni hogy ne kelljen minden alkalommal kézzel újracsatlakoznom, vagy akár beállítani hogy fix időközönként újrakapcsolódjon.
A config fájlom tartalma a következő:

client
dev tun
proto tcp
remote *szerver címe*
resolv-retry infinite
nobind
persist-key
persist-tun

ca ca.crt
cert cert.crt
key key.key

ns-cert-type server
comp-lzo
verb 4

ping-timer-rem
float

http-proxy *proxy tartományneve*
http-proxy-retry

és a logból:
Mon Nov 26 18:24:08 2012 us=769000 RESOLVE: Cannot resolve host address: *proxy tartományneve*: [NO_DATA] The requested name is valid but does not have an IP address.

ezek után megpróbáltam egyből a proxy ip címét beírni ekkor ezt írta:

Mon Nov 26 18:42:20 2012 us=244000 TCP: connect to *proxy ip-je* failed, will try again in 5 seconds: Connection timed out (WSAETIMEDOUT)

Előre is köszi a válaszokat!
srmark

Hozzászólások

Felügyeleti eszközök->szolgáltatások->OpenVPN-re jobbklikk, majd tulajdonságok, ott helyreállítás fül és mind3 helyen állítsd be, hogy hiba esetén indítsa újra a szolgáltatást.

Megcsináltam ezeket, de azt is észrevettem hogy nálam eddig az OpenVPN csak sima programként futott, és szolgáltatásként nem, a szolgáltatást bekapcsolva, és bepipálva amiket írtál gép újraindítás után automatikusan felkapcsolódott, majd kipróbáltam mit kezd ha elmegy a net és ugyanaz a hiba fennáll, ugyanazt írja mint korábban, nem tud magától visszakapcsolódni

Itt elsosorban nevfeloldasi gondot latok.

A hosts fajlba vedd fel a proxy cimet fixen, akkor siman fog tudni kapcsolodni az OVPN. Es az egesz buheralasra nem lesz szukseged.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal 

A proxy adminját kérted már, hogy nyissa ki a neked szükséges lukakat? Tudod ott, ahol korlátozás van, ott az ilyen vpn-es "dafkekimegyek"-et illendő méretes valag barúgással szokás honorálni.

Ha nem opció, akkor annak szerintem oka van. Ha az igényeteket megfelelően alá tudjátok támasztani az illetékes döntéshozók számára, akkor kaptok kijáratot, ha nem, akkor nem. Fogj egy mobilnetet, dugd rá a gépedre az USB-s kütyüt, és azzal úgy és annyit netezel a proxyt kikerülve, amennyit csak tudsz - egészen addig, amíg meg nem találják a kijáratodat.