Webes munkákat keresek projekt alapon

Fórumok

Sziasztok!

Szabadúszó webfejlesztőként szabad kapacitásaim lekötése végett
munkákat keresek projekt alapon.

Sok éves tapasztalatom van weboldalak, webáruházak, Facebook
alkalmazások fejlesztésében, főleg olyan megbízókat keresek, akik rendszeresen
el tudnak munkával, de az alkalmi megbízásoktól sem zárkózom el.

Számlaképes vagyok, szükség esetén több fejlesztőt, illetve grafikust is be tudok vonni.

Email címem:
webproghu@gmail.com

Hozzászólások

Valami referenciát tudnál esetleg mellékelni? Frontend vagy backend érdekel jobban? Milyen webes dolgokkal találkoztál eddig, amit rutinszerűen használsz? (pl.: node.js, ruby stb.)

Nem titkolom, csak eddigi tapasztalataim szerint egy ilyen hirdetés keretein belül felesleges felsorolás szinten leírni az ismereteimet, alapjaiban ugyanazokat tudom írni, mint a többi webes szakember (PHP, MySQL, XHTML, CSS, Javascript, Jquery, verziókezelő rendszerek, ...stb). A szakmai tapasztalatok, ami plusz más emberekhez képest, azok sokkal specifikusabbak, lehetetlen kifejteni egy fórum hozzászólásban, vagy ha mégis, a potenciális ügyfelek úgysem fogják végigolvasni.
Inkább hiszek abban, hogy ha valaki ilyen szakembert keres, a részletek megtárgyalása inkább emailben, telefonon, Skype-on, személyesen, ...stb történjen, ahol a másik fél sokkal szabadabban fel tudja tenni az őt érdeklő kérdéseket, illetve el tudja mondani, hogy mire is van szüksége, erre pedig tudok reagálni, hogy meg tudom-e csinálni azt a munkát, vagy sem.

Jogos, kihagytam a referenciákat a kérdésből.

Másik oldalról is meg lehet élni a hírdetésedet.
1) Lehet azért nem adod meg a referenciákat, mert azok nem túl jók/szépek/naprakészek.
2) Válogatás esetén minek levelezzenek Veled, ha rögtön tudnak előzetesen azok közül választani, akik bővebben prezentelják a tudásukat, referenciáikat. Az plusz idő amíg tőled bekérik ezeket és lehet rögtön kiesnél a jelöltek közül. Akkor minek fusson a HR-es felesleges kört?

"1) Lehet azért nem adod meg a referenciákat, mert azok nem túl jók/szépek/naprakészek."

Ha nem lennének megfelelő referenciáim, nem lenne értelme feladni ezt a hirdetést, mert úgysem találnék olyat, aki projekteket adna nekem. Ne érts félre, de nem akarom sem a saját, se más idejét rabolni üres ígérgetésekkel.
Az eddigi munkáimnál nagyrészt a titoktartási megállapodás része volt, hogy nem jelölhetem meg azokat referenciaként, viszont utólagos engedélyükkel beszélhetek róluk, hogy miket csináltam ha az nem publikus csatornán történik.

"2) Válogatás esetén minek levelezzenek Veled, ha rögtön tudnak előzetesen azok közül választani, akik bővebben prezentelják a tudásukat, referenciáikat. Az plusz idő amíg tőled bekérik ezeket és lehet rögtön kiesnél a jelöltek közül. Akkor minek fusson a HR-es felesleges kört?"

Nem állást/alkalmazotti munkaviszonyt keresek. Egyébként akik rögtön választanak a jelentkezők közül, mindenféle személyes megbeszélés/további egyeztetés nélkül, csak a leírt referenciák, ismeretek alapján, azok nem azt az embert alkalmazzák általában, amilyenre szükségük lenne.

Referenciákat én is kérnék, köszönöm.

Az eddigi érdeklődőknek visszajeleztem, továbbra is várom a megkereséseket.

A hirdetés ismét aktuális, továbbra is várom az éreklődőket.