Brusszel Airport Free WIFI?

 ( Zahy | 2012. április 15., vasárnap - 18:47 )

Valaki tud ilyet? Multkor talaltam vagy 15-fele AP-t, nyiltakat is, de hasznalhatot egyet se. Ferihegyen megy a Propelleres ingyenwifi, Becsben is talaltam mukodot, de Brusszelben sajnos nem. Sot nagy baratom se segitett. (Jo lenne valami olyan oldal, ahol ezek ossze vannak gyujtve, hogy szegeny utazonak ne nagyon kelljen probalkoznia.)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

A legundoritobb wifi allatfajta az az onmagat nyiltnak mondo "usd be a kodot webes feluleten" tipusu wifi. Nem eleg, hogy teves orombe ringatja az atlagembert, aki aztan nagyot koppan hogy negsem talalt surgos netet, de meg el is felejtheted rajta a nem https forgalmat, szoval remekul kombinalja a nyilt wifi hatranyat a kodolt wifijevel es meg hozza is tesz.

Nincsen, csak fizetős. :/

Nem dobtal fel a valasszal. Bar azt kell mondjam, a becsi is eleg szar - de legalabb van es mukodik is.

hatha jo lesz ez meg valamire :-) /etc/wpa_supplicant.conf

network={
ssid="TelenorAirport"
key_mgmt=NONE
id_str="Budapest Airport Terminal 2A"
}

network={
ssid="WirelessViennaAirport"
key_mgmt=NONE
id_str="WirelessViennaAirport"
}

Én Lutonban nem találtam...

nézd meg foursquare-en a venue-t, sokszor beírják kommentekbe a wifi jelszavakat és hogy hol van a hotspot vagy melyikek a nyíltak. én így már találtam használható wifit amsterdamban és göteborgban. párizsban a nagy repteren meg van (volt) ingyenwifi 10 percig, de csak mac címre szűrt, így macchangerrel végigneteztem a várakozást. :)

ez a macchangeres megoldas tetszik.