DPL választás 2012: jelöltek

CET szerint hajnalban jött a bejelentés. Nagy Gergely (ha jól sejtem: algernon) jelölt.

[ Nevezés | Program ]

My primary aim is to make Debian, as a project, able to attract passionate talent [...] I do worry about passion [...] our attempts at recruitment are [...] lacking [...] someone new to this free software world would still find Debian intimidating. I wish to change that

Jól hangzik; drukkolok. Sok sikert!

... A 2004-es választási programra egyébként mi a magyarázat?

Hozzászólások

Jol sejted. Mokas egyebkent, hogy a bejelentes kb 10 perccel azutan lett elkudve, hogy a platformom elkuldtem. :>

A 2004-esre a magyarazat ott van a platform vegen, nagyjabol. A lenyeg az volt, hogy Martin (tbm) ne egyedul induljon, de ne is legyek igazi kihivoja.

Tulajdonkepp nagy siker lett, azota is sokan emlekeznek a 2004-es esetre, mai napig vissza-vissza hallom, hogy nem vagyok teljesen epelmeju, ami orvendetes. :)

--
|8]

Martin Michlmayr-rel, akkori DPLel sokat dolgoztunk egyutt (new-maintainer cucc kornyeken, o front desk volt es AM, en AM es kis ideig FD), 2003-ban tobbek kozt rajtam is atfuttatta a platformjat, mielott bekuldte, 2004-ben en is azok kozt voltam akik biztattak, hogy induljon ujra.

A 2004-es nevezesi periodus alatt - ha jol remlik - egeszen a vegig senki mas nem nevezte magat, ugyhogy beszalltam en egy vicc-nevezessel, poenbol. Mivel Martinnal joban voltam, es elegedett voltam vele, mint DPL-el, nem akartam nyerni, se szavazatot elvenni tole, ezert lett vicc-nevezes. Mert ugyanakkor azt sem akartam, hogy egyedul induljon, mert az nem kihivas, es a nyertes oromet is elegge le tudja torni, ha nincs kihivo, meg nevleg sem. Aztan Overfiend (Branden Robinson) is nevezte magat, igy az enyem picit okafogyotta valt, de visszatancolni mar nem akartam, hamar egy rakas energiat beleoltem hogy minnel nagyobb marhasagot hozzak ossze.

Nagyjabol ennyi a story, semmi nagy dolog nincs mogotte, csak egy bodonnyi hulyeseg ;)

(De esetleg HUP archivumban is megtalalhatoak ezzel kapcsolatban akkori postjaim :P)

--
|8]

"Now, back to my point, if I have one, which I don't, except at the end of each sentence."

point != period