mkab.hu esete a "Légióval"

Fórumok

Röviden és velősen, csak úgy indexes stílusban, ezt be kajáltuk, az Anonimous nem viccelt (nem is szoktak) és ím itt az első kormányzati oldal amit megtoltak.

Pár link, amíg megvan:
http://mkab.hu/index.php?id=alaptorveny

http://mkab.hu/index.php?id=alaptorveny

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftech%2F2012%2F0…

Na akkor csámcsogjunk ezen
:D

Hozzászólások

igaz, hogy már elfáradtam hosszasan flame-elni, de nem én lennék, ha nem szólnék hozzá ehhez itt is.

ha olvassák, akik csinálták:

félek tőletek, mert szerintem ugyanolyan erőszakosak vagytok, mint akik ellen harcoltok. félek tőletek, mert nem tudom, kik vagytok, és nem értem, miért bújkáltok, ha nincs rejtegetnivalótok. félek tőletek, mert nem tudom, meddig vagytok képesek elmenni a lulz kedvéért.

a szándék marha jó, és tényleg király, hogy ti legalább tesztek is valamit azért az ügyért, amit képviseltek... de meg kell értenetek, hogy amíg nem vállaljátok, hogy kik vagytok, addig sokan fognak hozzám hasonlóan tartani tőletek, olyanok is, akik egyébként lehet, hogy szívesen csatlakoznának.

a céljaink remélhetőleg ugyanazok, egy élhetőbb bolygó. de azt kell felfognotok, hogy erőszak erőszakot szül.

nem, nem tudok jobbat, de azt tudom, hogy mit szeretnék: nyugalmat és békét.

egy olyan világot, amit nem az erőszak és a mohóság irányít. egy olyan világot, ahol nem kell félni attól, hogy mit beszélnek az emberek egymás háta mögött. egy olyan világot, ahol nem azért jók az emberek, mert tartanak a következményektől, hanem önként és dalolva, azért, hogy mindenkinek jó legyen. ahol nem az a menő, aki agyonbasztatja a másikat, ahol nem az a menő, aki nem vállalja fel a véleményét, ahol nem kell attól tartani hogy börtönbe kerülsz, ha felvállalod a véleményed, ahol kicsiben és nagyban is mindenki mer őszinte lenni, ahol nem kell forradalmakat vívni, ahol az embereknek nincs igényük arra, hogy tömegzendüléseken vezessék le a mindennapok feszültségét.

na tessék, egy újabb röhögnivaló az időkapszulába.

Ez pont olyan mint egy verekedés. Elmehetnének valahová a csalitosba és ott üssék egymást. A Tákolmány meg az őrzői attól még ilyenek maradnak... egy darabig biztosan. Költői kérdés: Vajon ki őrzi az őrzőket?