Nyilatkozat rendszer-üzemeltetés átvétele esetén

( Background : Építs rendszert ingyé, amit majd átvesz üzemeltetésre más pénzért )

Alulírott XX kijelentem, hogy a jelszavak átadása után az érintett rendszerekkel kapcsolatban minden felelősségem és kötelezettségem megszűnik.

- rendszer fő komponenseinek részletezése

Saját tulajdonomban levő domain ( xxx.net ) átadására kötelezhető nem vagyok, a levelező szolgáltatás migrációja az átvételt végző XX Kft felelőssége. A levelezéhez tartozó MX rekord a jelszavak átadását követő 3. hónap első napjával megszűntetésre kerül.

A rendszerrel kapcsolatos bármilyen egyéb megkeresésre tanácsadási díj felszámolása ellenében vagyok köteles válaszolni.

Érintettek és tanúk aláírása.

Hozzászólások

Mmitmivan Jimmy úr, szipolyoz a vadkapitalizmus?
Nem mész el inkább a "más"-hoz alvállalkozóként üzemeltetni?

Vagy gyakorold egy kicsit tükör előtt szépen artikulálni a "nem" szócskát, hogy élesben könnyen szádra jöjjön, ha legközelebb zaklatnak. (Ez nekem se szokott sikerülni... )

Kell Neked ingyen csinalni barmit is...
Ez nem az az orszag...

Én inkább megfordítanám. Azt írnám le, hogy tudomásul veszik, hogy az átadás pillanatától kezdve minden felelősség az övék (tulajdonos, új üzemeltető, stb.), téged csak konzultációval kereshetnek meg, eseti megbízással és díjszabással.

És ezt a papírt 25 példányban elteszed.

a végére írd oda, hogy a "A nyilatkozatban szereplő felek az aláírásukkal hallgatólagosan elfogadják a benne szereplő feltételeket, illetve kijelentik, hogy a nyilatkozatban taglaltakon kívűl semmilyen egyéb elvárást nem támasztanak egymással szemben"

Bocsi hogy kicsit pongyolán fogalmaztam itt-ott, de hirtelenben írtam, a lényeg átjön;)