0.90rc1 hang

 ( Anonymous | 2002. december 12., csütörtök - 15:57 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Hali!



Forrasbol telepitettem es minden rendben mux, kiveve a hangszabalyozast. GUI,OSD alatt es billentyurol sem tudom allitani a hangot. Gnome-t hasznalok, gmixerrel lehet allitani a hangot, szoval hang van, csak MPlayerbol szabalyozni nem lehet. Intel alaplapra (i810) integralt AC97-es hangkartya az eszkoz, teljesen rendben mux.

5let?



Udv.: MG

Quote:


On 2002-12-10 09:10, Anonymous wrote:

Hali!



Forrasbol telepitettem es minden rendben mux, kiveve a hangszabalyozast. GUI,OSD alatt es billentyurol sem tudom allitani a hangot. Gnome-t hasznalok, gmixerrel lehet allitani a hangot, szoval hang van, csak MPlayerbol szabalyozni nem lehet. Intel alaplapra (i810) integralt AC97-es hangkartya az eszkoz, teljesen rendben mux.

5let?



Udv.: MG






En is tapasztaltam, bar en CVS-bol forgatok. Azt irja, hogy valami fogja az eszkozt. Nekem a megoldas az alabbi volt:



eltavolitottam a hangmodulokat, majd visszatoltottem. es utana jo volt.okat em tudom, nekem egyszer volt eddig ilyen problemam.

Köszi a tippet, ez volt a megoldás. Érdekes módon azóta nem csinálta, újraindítás után sem.



Üdv.: MG

Hali ismét!



Tovább próbálkoztam és újra előjött a hiba. Megnéztem, hogy mikor ez a hiba van, akkor a ~/.mplayer/gui.conf fájlba beleírkál egy csomó mindent és ami valszeg a lényeg: az ao_oss_mixer = /dev/mixer bejegyzésnél az eszközt átírja vmi coredumpra, így a mixert vmi hülye helyen keresi. Egyelőre levettem az írási jogot a gui.conf fájlról és a héten még tesztelgetem.



Üdv.: MG

Szerintem ez egy komoly bug. Erdemes lenne valakinem irni A´rpieknak, hogy ok is tudjanak rola.