Ott leszel majd a VII. GNU/Linux szakmai konferencián?

Címkék

Igen, ott leszek, mint vendég
8% (55 szavazat)
Igen, ott leszek, mint előadó
1% (9 szavazat)
Igen, ott leszek, mint kiállító
0% (3 szavazat)
Igen, szervező vagyok
21% (143 szavazat)
Ha időm engedi, akkor biztos elmegyek
10% (71 szavazat)
Nem tudom
10% (70 szavazat)
Nem érdekel, nem megyek
25% (170 szavazat)
Milyen konferencia?
23% (159 szavazat)
Összes szavazat: 680

Hozzászólások

Aki nem megy el, azt nem érdekli? Engem érdekel, de ennyi pénzt szeptemberben sajnos nem tudok nélkülözni.

> de ennyi pénzt szeptemberben

5 ropi a belepo. Szerintem ha most nincs penzed, akkor jovo honapban is tudsz venni. Egyebkent sejtheto, hogy minden even ebben az idoben van, lehet ra sporolni mar korabban is. Nem hiszem, hogy olyan draga lenne egy egesz napos programert, amit kifizethetetlen lenne.

Ha jól látom, a 4000 Ft csak LME tagoknak szól. Egyébként 19.900 + áfa. Erre írtam, hogy ennyi most nincs a malacperselyben.

Be lehet lógni is? :) Azt nem tudtam...

Jajj, értem már a turpisságot! 4000 + áfa, LME tag leszel és ingyenes... Ez viszont bújtatott sorozás :) ha meg akarom úszni olcsón, legyek tag.

Pontosítsunk... Ha diák, nyugdíjas, stb. kedvezményre jogosult vagy, akkor 2000, egyébként pedig 4000 Ft-ot kifizetsz, bejöhetsz a konferenciára, mint LME-tag, és a tagságoddal támogatod az LME céljait, lobbiképességét, hiszen általánosságban minél nagyobb létszámú egy szervezet, annál erősebb az érdekérvényesítő képessége/elfogadottsága a tárgyaló/vitapartnerek (gazdasági ill. szakmapolitikai téren egyaránt).

Ha semmiképp nem értesz egyet az LME céljaival (Linux és a nyílt forráskód terjesztése, oktatás, kutatás/fejlesztés, stb.), akkor dönthetsz úgy is, hogy 4000 Ft+ÁFA áron veszel részt a konferencián.

Úgy gondolom, hogy az 1. verzióval többet nyer mindenki, mint a másodikkal, de te tudod, _neked_ melyik a szimpatikusabb.