[Már nincs]Sziphone szopás

Fórumok

Sziphone mágus kerestetik. Egy olyan problémába futottam bele, hogy kaptam egy iphone-t amin a net megosztást usb-n/wifi-n meg kellett volna oldani. Utánaolvastam a dolognak, egy help.benm.at nevű oldalról a gyári firmware(nem jailbreakelt) alá is fel lehet tolni és működik normálisan minden heft nélkül. A szifonon 1.1.4-es firmware volt a tetheringnek minimum 3.0-ás kellett így akkor mondom firmware update lesz belőle. Előtte a gazdáját megkérdeztem, azt mondta magyar T-mobos a készülék(az aktiválás miatt kell).Firmware felment,újraindult és azt mondja a sim kártya nem támogatott.Gazdi felhív, megkérdez újra,azt mondja magyar t-mobos, de amerikában lett vásárolva és valaki már mókolta, hogy a magyar sim menjen benne. Úúúú, b@zdmeg mondom ezt azért közölni kellett volna. Mit tudok ilyenkor csinálni? Egy turboSim megoldás lenne, de az most nincs kéznél és ma vissza kellene adni. Kösz minden ötletet.

Hozzászólások

most melyik sw van fent?
--
Én TUDOM, hogy igazam van. És ha nincs is, akkor is NEKEM van igazam, mert én vagyok az Admin. Ennyi!

A JBSpirit ezt mondja: Ready Iphone 2G(3.1.3) connected. Majd:

INFO: Now listening for devices...

INFO: read igor/map.plist

INFO: Connected to the AppleMobileDevice.

INFO: Version iPhone1,1_3.1.3

INFO: Connecting to mobilebackup...

INFO: Sending files via AFC.

FATAL(__LINE__): Assertion failed (dl.c:198): 0 == (AMDeviceStartService(dev, service, &it, NULL)) (but it was -402653091)

198

kicsit több guglit :D 3.1.3 esetén a 3.1.2-t kell betallózni
http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
http://jailbreaktools.com/download-jailbreak-software-windows-redsn0w-0…
a redsnowban nem kell az unlock, majd cydiabol az ultrasnow-t rakd fel.
utána ha felveszed a stable.szifon.com repot, ott van magyar nyelv a telefonra
--
Én TUDOM, hogy igazam van. És ha nincs is, akkor is NEKEM van igazam, mert én vagyok az Admin. Ennyi!

Egy szimpla jailbreak és unlock, menni fog. Régebben csináltam havernak. Ennél a verziónál már nem vágom milyen eszközökkel megy. Nézz körül, google: ihackintosh jailbreak.

Szerk.: Jailbreak and Unlock iPhone 2G OS 3.1.3 with Redsn0w

ilyet találtam, szerintem pont ez kell neked.

Igen ezt végigcsináltam, megcsinálta a firmwaret szépen. A leírásban az van a készüléken állva az itunesban DFU módbantartsam lenyomva a bal shift billetyűt majd előjön egy prompt ahol a custom firmwaret vissza tudom tölteni rá. Próbálom és nem jön elő a prompt. Gyanítom az a baj, hogy a leírásban 9-es itunes van ez pedig már 10-es. Vadászok 9-est.