Beállok a sorba

Viszlát!

Van másik blogom, a témák hasonlóak: kerékpár, túrázás, fotózás, zene, miegyéb, AIX/Linux kevésbé - a szakmai tartalomnak külön helye van az oldalon. Akit érdekel, dobjon egy üzenetet, itt nincs kedvem közzétenni a linket.

Hozzászólások

Nem értem a sorba beállókat, szerintem ez majom hozzáállás.
Én személy szerint éppen jelen élethelyzetben nem foglalkozom AIX, vagy HPUX cuccokkal, bár ez bármikor változhat...
Épp ezért, mivel érdeklődöm ezek iránt is, élvezettel olvastam az ezekkel foglalkozók kalandjait, és erre jó volt a HUP, nagyon is. Viszont nem fogok ezért másik 18 oldalt nyilvántartani, és naponta ellenőrizgetni, hogy kéthetente egyszer valamelyikük írt-e valami érdekeset.

Megy itt a rinyálás, hogy hogy hígult fel a közösség, stb. Persze, hogy felhígult, mivel az oldal népszerűbb lett. De a népszerűségtől nem lesz arányaiban több a hozzáértő, értelmes tag/hozzászóló, sőt. Akik voltak, azok itt voltak akkor is, mikor a HUP távolról sem volt ennyire "népszerű". Nyilván az újonnan jöttek közt több a kezdő, a dilettáns, olykor a kretén. Két dolgot tehetsz: lelépsz innen, mondván "hú de kretén a társaság", ezzel tovább rontva a színvonalat, vagy felnőttként viselkedve próbálod figyelmen kívül hagyni a barmokat, és foglalkozni azokkal az arcokkal, akik miatt 5 évvel ezelőtt úgy gondoltad, érdemes ide járni.
Részemről jókat derülök azokon az embereken, akik egymásnak próbálnak segíteni a videólejátszási fájdalmaikon, és egyik nem veszi a fáradságot, hogy elolvassa a hibaüzenetet, a másik pedig bár elolvassa, képtelen értelmezni, és rossz következtetést von le. :) Ilyenkor néha segítek, ha jó napom van, egyébként leszarom, vagy röhögök. Nem hiszem, hogy ettől az oldal, vagy a közösség színvonala csökkenne.

Most ez nem ilyen "nelépjle" rinya akart lenni, csak nem értem az emberek hozzáállását, és pont azok a régi arcok rúgdossák lejjebb az oldal színvonalát, akiknek nem kellene, mindezt azzal az indokkal, hogy esik a színvonal. Kicsit visszás.

-1

En nem 'majom hozzaallasoznam' le LGee-t, es biztos megvan az oka annak, hogy mar hetek ota visszafogja magat. Gondolom, belekalkulalta azt is, mi van, ha te nem nezed majd meg a blogjat... LOL, csak tuleli valahogy...

lelépsz innen, mondván "hú de kretén a társaság", ezzel tovább rontva a színvonalat

Van az a Murphy okossag, hogy 100 ember hallgatasa sem kepes elnyomni egynek az uvolteset. Szoval ha valaki arra a kovetkeztetesre jut, hogy alig latok mar ertelmes embert, kotekedo tokfejet viszont annal tobbet, akkor inkabb lepek; szoval akkor illo tiszteletben tartani a donteset, es a 'kocsog vagy, hogy lelepsz' helyett inkabb egy rovid gondolat erejeig eltoprengeni, hogy vajon nekem van-e benne reszem...

Mondom, lehet, hogy van egy elitista klub jellege a hup tagsagnak, de az is lehet, hogy az ertelmesebb emberek szemeben csak kicsivel jobb a myvip-nel. Ha azt latod, hogy az ertelmesebb emberek egymas utan huznak el, akkor inkabb az utobbi tunik sanszosabbnak.

Minel tobb az idiota, annal inkabb. Ez mar csak ilyen egyszeru matek. Arrol nem is beszelve, hogy a 'regieket' csak ne allitsd automatice piedesztalra, mert na ez az, ami visszas, nem is kicsit, ... LOL

[FUN] Így írtok TI! - Utolsó felvonás

> En nem 'majom hozzaallasoznam' le LGee-t, es biztos megvan az oka annak, hogy mar hetek ota visszafogja magat. Gondolom, belekalkulalta azt is, mi van, ha te nem nezed majd meg a blogjat... LOL, csak tuleli valahogy...

Eddig is csak az volt a célom a bloggal, hogy másokkal megosszak olyan dolgokat, amik érdekesek lehetnek, semmi több. Azért írtam le egyáltalán, hogy ennek vége, hogy látható módon fejezzem ki a nemtetszésemet a dolgok alakulása felett. Dráma nélkül. :-)

oops... hehe :)

Idonkent vissza szoktam azert nezni CV-t frissiteni meg ilyenek. :)