Meghalt a magyar testépítés ikonja

Pisti a testépítés iránti szenvedélyével sokakat inspirált. Nem csupán sportoló volt, hanem egy olyan edző, aki mindig mosollyal az arcán fogadott mindenkit. Mindig ott volt, ha bátorításra, tanácsra vagy egy baráti szóra volt szükség.

Halálát egy roller baleset okozta.

 

Kapcsolódik:

Ilija Jefimcsik pár hete vesztette életét.

Hozzászólások

Igaz a régi mondás: nagy test nagyot esik.

trey @ gépház

Szerintem a motorozás is baromi veszélyes. A kölökkel félévente küzdök meg, hogy nem, még mindig nem motorozhat.

Egy-két rolleres viszont szerintem nem normális. A járdán ötvennel húz el a gyalogosok között... + Azzal a kis sz*r kerékkel mi van, ha egy kátyúba beleakad? Elég magasan van a súlypontja a rolleresnek.

Multkor olyan satut nyomtam miattuk, hogy majdnem kifejeltem a szelvedot. Zebran atsuhanva ketten a rolleren (ezen mar meg sem lepodok ugye tolniuk kellene mert GYALOGatkelo) mar eleve lassitottam es atengedtem oket. Amire viszont nem szamitottam, hogy amikor aternek egy vizesnyolcast leirva megbotlanak a jardaszegelyben majd visszaborulnak az utra es elterulnek mint a beka. 

Már a lábujjaim is szükségesek, hogy csak a szűk környezetemben meg tudjam számolni a rollerrel nagyot esőket. Fiatalok öregek vegyesen. A legdurvább egy 20 -as éveinek elején járó csaj, koponyatörés, hetekig nem tudott magáról, több műtét, most már (több hónap után) nehezen, de tud járni, meg beszélni. Szerintem ha 50 feletti, akkor már harangoztak volna.

" A járdán ötvennel húz el a gyalogosok között... + Azzal a kis sz*r kerékkel mi van, ha egy kátyúba beleakad? Elég magasan van a súlypontja a rolleresnek." Az se segít, hogy STOP táblánál a kereszteződésbe be sem nézve, "gáz" elvétel nélkül zúg át a kereszteződésen. (Saját szememmel látott történet)

Igen. Agyi(IQ, atmoszféra, és egyéb) és fizikai (pl.útminőség) problémák miatt még sokan fognak egy életre megrokkanni, rosszabb esetben meghalni, míg megtanulja a művelt nép, hogy a roller olyan mint a medve: nem játék.(pedig úgy néz ki)

Én ott húztam meg a határt a gyerekeknek, hogy amit ők hajtanak, azzal mehetnek. Ez a bicikli. De még így is mindig rájuk kell szólnom mindig, hogy "sisak!".

Amikor egy rendes biciklivel tekerek, és kezdem érezni, hogy ez most már gyors (mármint nekem lassítani kellene), és elhúz még mellettem egy rolleres, bukósisak nélkül, akkor elgondolkodok, hogy lehet ennyi esze, miért nem szól rá senki ismerős, ezt a szülei hogy engedhetik meg, és miért nem beszélgetnek vele az élet nagy dolgairól. Miért lehet ezt egyáltalán megtenni? Pont tegnap volt három eset is kb 20 km alatt.

https://www.haon.hu/helyi-sport/2024/10/jenei-istvan-halal-roller-bales…

 

Mint azt megtudtuk, a végzetes eseményeket elindító baleset október 13-án, vasárnap este történt, István edzésből ért haza, vitte fel a rollert, amikor elesett.

– Én aznap vendégségben voltam, de váltottunk üzenetet, írta, hogy megy edzeni. Másnap láttam, hogy 17 órája nem volt elérhető, ezért írtam az anyukájának, hogy minden rendben van-e. Azt válaszolta, hogy nem, mert Istvánt baleset érte, és bevitték a kórházba. Bementem hozzá, tudtunk beszélni, jó hangulatban volt, úgy fogta fel, most legalább pihenni fog egy ideig. A balesetről azt mondta, vitte fel a rollert, de elesett, és pont rázuhant. Súlyos sérülései voltak, több bordája is eltört és a válla is komolyan roncsolódott.

Szóval nem közúton történt az eset, még csak nem is "rollerbaleset", hanem mezei baleset ahol egy roller is volt az embernél.

Aláírás _Franko_ miatt törölve. 
Jákub egy .
neut @

Szóval nem közúton történt az eset, még csak nem is "rollerbaleset", hanem mezei baleset ahol egy roller is volt az embernél.

gondolom a cikk többi részét el sem olvastad

Kértem tőle, tegye le a rollert, mert csúszik az út, veszélyes, de hát csak ment, és úgy látszik, neki ez lett megírva… Mindig aggódtam a rollerezés miatt, ezért nem is mert szólni nekem, hogy kórházba került. Ha nincs ez a baleset, még évtizedekig élhetett volna...

Meg a haverja, aki nem volt vendégségben 17 órája, az másként ismeri a sztorit.

Hiába a tapasztalat, ha egy részeg, drogos, bunkó, stb. egyszer nem ad elsőbbséget.

Nyáron belém jött egy némber, úgy hogy meg volt állva a mellékutcában, nézte ki tud-e hajtani, én elmentem előtte, ő meg elcsapta a hátsó kerekemet. Múlt héten másik női személy be akart fordulni a benzinkúthoz, vele szembe mentem a kerékpárúton, az orra előtt voltam, akkor sem látott meg.

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.

Szerkesztve: 2024. 10. 16., sze – 22:33

Milyen az a banalis rollerbaleset, amibe bele lehet halni? Vagy mar igy hivjak azt, amikor a kreten SUV-os nem gyalogost, hanem rollerest lapit ki?

szerk: kommentek kozt ott volt a valasz, kb. annyi koze volt a rollernek, hogy arra esett.. ha bevasarlokosarat cipel, akkor bevasarlokosar-baleset lett volna (mondjuk a "banalis" akkor is fura, leven, hogy belehalt)

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Szerkesztve: 2024. 10. 16., sze – 22:59

A haon cikk, össze vissza csapong, ebből sem tudunk meg semmit:

tavaly vesedialízisessel is nyert versenyt Szerbiában. Vasárnap is edzésről ért haza, amikor rollerbalesetet szenvedett.

[...]

A balesetről azt mondta, vitte fel a rollert, de elesett, és pont rázuhant. Súlyos sérülései voltak, több bordája is eltört és a válla is komolyan roncsolódott.

[...]

Kértem tőle, tegye le a rollert, mert csúszik az út, veszélyes, de hát csak ment, és úgy látszik, neki ez lett megírva… Mindig aggódtam a rollerezés miatt, ezért nem is mert szólni nekem, hogy kórházba került. Ha nincs ez a baleset, még évtizedekig élhetett volna...

Lehet, hogy rollebalesete volt, aztán még hazament ahol a lépcsőn is elesett, eltört több bordája, és bekerült a kórházba? Apósomnak is térdprotézise volt, minden nap felment a lépcsőn, de soha nem esett le a lépcsőről...

Kiderült, hogyan halt meg Jenei István testépítő

A címmel ellentétben pont az derült ki, hogy nem tudni semmit, mitől halt meg.

A fitneszedző azt is elárulta, hogy váltott néhány üzenetet István édesanyjával, így tudta meg azt is, hogy barátja az esés következtében kórházba került.

A testépítő barátja arról is beszélt, hogy Jenei István még örült is, hogy pihenhet egy kicsit a kórházban, elmondása szerint jókat aludt. Suba Krisztina szerint egyelőre nem lehet tudni, pontosan mi okozta a sportlegenda halálát, mert még nem volt boncolás. „Mondják, hogy esetleg tüdőembólia, vagy a szervezete nem bírta el a sokkot, de én nem szeretnék találgatásokba bocsátkozni” – fűzte hozzá.