Meghalt a magyar testépítés ikonja

Pisti a testépítés iránti szenvedélyével sokakat inspirált. Nem csupán sportoló volt, hanem egy olyan edző, aki mindig mosollyal az arcán fogadott mindenkit. Mindig ott volt, ha bátorításra, tanácsra vagy egy baráti szóra volt szükség.

Halálát egy roller baleset okozta.

 

Kapcsolódik:

Ilija Jefimcsik pár hete vesztette életét.

Hozzászólások

Igaz a régi mondás: nagy test nagyot esik.

trey @ gépház

Szerintem a motorozás is baromi veszélyes. A kölökkel félévente küzdök meg, hogy nem, még mindig nem motorozhat.

Egy-két rolleres viszont szerintem nem normális. A járdán ötvennel húz el a gyalogosok között... + Azzal a kis sz*r kerékkel mi van, ha egy kátyúba beleakad? Elég magasan van a súlypontja a rolleresnek.

https://www.haon.hu/helyi-sport/2024/10/jenei-istvan-halal-roller-bales…

 

Mint azt megtudtuk, a végzetes eseményeket elindító baleset október 13-án, vasárnap este történt, István edzésből ért haza, vitte fel a rollert, amikor elesett.

– Én aznap vendégségben voltam, de váltottunk üzenetet, írta, hogy megy edzeni. Másnap láttam, hogy 17 órája nem volt elérhető, ezért írtam az anyukájának, hogy minden rendben van-e. Azt válaszolta, hogy nem, mert Istvánt baleset érte, és bevitték a kórházba. Bementem hozzá, tudtunk beszélni, jó hangulatban volt, úgy fogta fel, most legalább pihenni fog egy ideig. A balesetről azt mondta, vitte fel a rollert, de elesett, és pont rázuhant. Súlyos sérülései voltak, több bordája is eltört és a válla is komolyan roncsolódott.

Szóval nem közúton történt az eset, még csak nem is "rollerbaleset", hanem mezei baleset ahol egy roller is volt az embernél.

Aláírás _Franko_ miatt törölve. 
Jákub egy .
neut @