Izrael - Libanon háború

Fórumok

Hozzászólások

Ez nem túl jó hír az ukránok számára. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Szerkesztve: 2024. 10. 01., k – 18:55

^ Mark Rutte kedden ünnepélyes keretek között ígéretet tett arra, hogy a NATO katonai szövetség vezetőjeként kiemelten kezeli az Ukrajna számára nyújtott támogatást.

Nem, hogyne :)
A Hamasz sem azert tamadta meg egy eve izraelt, hogy az USA reszerol kicsit megossza a feladatokat. A NATO addig letezik, amig az USA benne van, leven a hegemonia miatt erdeke. Azonban ott van Ukrajna mellett a kozel- es tavol-kelet, a kozelgo vaasztasok, az USA belso problemai, etc.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Inkább, semmint hogy a saját területükön legyen háború. Mindig könnyebb más faszával verni a csalánt (jelen esetben az ukránokéval, perkál és mindaddig perkálni is fog az EU, amíg az orosz pusztítást ezzel a területén kívülre korlátozza. Az USA meg azért perkál, mert neki elvi kérdés, hogy ne hagyják a komcsikat győzni, ez még amolyan hidegháborús bevésődés).

Van elég hivatalnok a Pentagonban, nem okoz nekik problémát több dologra is fókuszálni. A fegyvergyártóknak meg Ukrajna is biznisz, meg az izraeli piac is biznisz. Amúgy meg úgy vannak vele, hogy azért kell az ukránokat életbentartani, hogy az oroszoknak már semmi ne maradjon, ha úgy alakulna. Csak a nagy büdös semmi, amit saját maguk lőnek szét az iráni drónjaikkal.

Nem akora orom, hogy ezek gyilkoljak egymast. Sikerkent sem lehet elkonyvelni. Azt sem, hogy egesz Ukrajna lakossaga megmurdeljen, pusztan azert, hogy ne adhassanak semmit az oroszoknak. A górék meg mindenki a saját pecsenyéjét sütögetik, miközben emberek halnak meg, valnak nyomorekka, lesznek nincstelenek. Minden oldalon.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Szólítsuk fel Izraelt, hogy hagyjon abba a terroristák bombázásával! Hát micsoda dolog ez?!!??

hup.hu##article[data-comment-user-id="16401"]

hup.hu##article[data-comment-user-id="4199"]

Szerkesztve: 2024. 10. 01., k – 19:50

tovább eszkalálódik:

Irán rakétákat indított Izrael felé.

a Vaskupola nem győzi..

Joe Biden összehívta a nemzetbiztonsági csoportot.