Peti viselt dolgai #1

Fórumok

Az eddigiek alapján ennek a témának érdemes egy külön topikot szentelni.

Indítsuk is az alábbival:

Ittas Peti az éjszakában, avagy

Magyar Péter dulakodásba keveredett egy szórakozóhelyen, nyomozást indított a rendőrség

[...]

Elmondása szerint Magyar Péter indulatosan beszélt, káromkodott velük, „legalábbis ezt olvastam le a szájáról”. Ezután a biztonsági őrök arra a konklúzióra jutottak, hogy Magyar Péter kezdte a veszekedést a másik férfi inzultálásával, és felszólították, hogy távozzon. Ő viszont nem akart menni, így végül a nyakánál fogva vezették ki a szórakozóhelyről.

[...]

amikor két biztonsági őr kikísérte Magyar Pétert a szórakozóhelyről hajnali négy körül. Ezzel viszont – elmondása szerint – a történet nem ért véget, ugyanis Magyar Péter a szórakozóhely előtt is balhézott.  Azt kiabálta, hogy „Ez fenn lesz a neten”, majd a biztonságiakkal is dulakodásba keveredett.  A Tisza Párt alelnöke a viselkedése alapján erősen ittas lehetett – tette hozzá.

[...]

Hozzászólások

Szerkesztve: 2024. 06. 21., p – 16:21

Jövök vissza a civilizációba, első hír, ami szembe jön az az, hogy Peti megint őrjöngött ... 😆

Petinek egy valamiben igaza lett:

fent lesz a neten

🤭

trey @ gépház

Természetesen, ennek a félbolondnak a magyarázata:

A Göbbels-i Tóni ...

A Media1 azt írja, Magyar Péter is posztolt a Facebookon az incidensről, de a bejegyzése hamar elérhetetlenné vált. A lap egyik olvasója azonban még annak eltávolítása előtt megörökítette annak tartalmát, amely így szólt: „Jót buliztunk volna, de Tóniék nem szerették volna hagyni, hogy a fiatalok jól érezzék magukat. Hajrá Steve Klorrár, hajrá Megafon...”

😆

Várjá' olvasom tovább .... 😄

trey @ gépház

Szerkesztve: 2024. 06. 21., p – 16:36

Alig várom, hogy az EP-ben is elkezdjen verekedni. De jó is lenne, ahogy a néppárt laposra veri a zöldeket, vagy miegymás.

Bekapcsolod a tévét, nézed, ahogy az uniós képviselők verekednek, előkapsz egy sört és rájössz, hogy az élet milyen szép!

Országgyűlési felszólalásokat is tudom ajánlani, ahogyan az EP beszédeket is megtekintésre. =) Túlzásba nem érdemes vinni, mert szerintem az értelmes gondolkodó ember számára ezekhez idomulni kifejezetten káros, de érdemes néha alámerülni.

Aki meg nem vett reszt kocsmai/diszkos verekedesben, az annyit is er.

En jonehanyba belekeveredtem. Engem aztan ez nem gyoz meg semmirol.

Get a life kategoria ilyesmin fennakadni.

Ereszcsatornán egyszálfütyiben zsákjában kokóval mászott e?

Peti megmagyarázza egy Ákos isezettel és egy naplementés magányos képpel, a rajongók meg rajonganak.

Sajnos igen. Bárcsak okosabb lettem volna!

De tudom a hivatalos mantrát: hülye a bíró.

Pedig faék egyszerű a dolog: gólt kell rúgni! Többet mint az ellenfél...

Tudom, tudom: mi nem gólra játszunk, mert így is kurvajók vagyunk...

[..]Miután elvesztettük az első meccset, nagyon csalódottak voltunk, főleg az első félidei teljesítmény miatt. A második félidőben már jobban játszottunk, bár ott is voltak hibáink – fogalmazott a szövetségi kapitány. – A háromból két gól a mi hibánkból született, és ennek megfizettük az árát. A német válogatott a lehető legkeményebb rivális, akivel játszani lehet az Eb-n, ellenfelünk jobb nálunk, ezt ki kell mondani, ezen senki sem sértődhet meg. Tökéletes meccset kell játszanunk, mindenkinek száz százalékot kell nyújtania. Láttuk a skótok elleni mérkőzésen, hogy mire képes a német csapat, a meccs elejétől végéig dominált a skótok ellen. Tudjuk, mire számíthatunk, nagyon nehéz dolgunk lesz. Remélem, egy pontot meg tudunk kaparintani holnap, és megmaradnak a továbbjutási reményeink. Ez a német válogatott már nem ugyanaz, mint a három évvel ezelőtti, részben mások a játékosok is, és van egy nagyszerű szövetségi kapitányuk.[..]

https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/rossi-tokelete…

Jó kis mérkőzés ez a belga - román. Románoknak akkora mákjuk van, pedig a belgáktól még egy gólt is elvettek… Fe szórakoztató. Ha már Messiás buktatás megint befulladt. :D

De hogy mi az a baromság, hogy beraknak a szünetbe meg a végére mindig, egy focistából kiöregedett szakkommentátora, aki meg akarja mondani, hogy mit is kell gondolnia a nézőnek… Ez egy annyira irritáló folog…

Azt mondta az a fasz, hogy sokkal jobb ha döcögősen , indul az EB, mintha az első perctől jól játszana a csapat…. Ekkora marhaságot, szerintem bárki tud mondani. Ez már a Lőlői szint. :D :D : D

Nem mi vagyunk xarok, hanem mások jobbak?

A svájciak ellen kifejezetten gyengén játszott a válogatott. A németek ellen is pl Szoboszlai személy szerint saját formájához képest és a többiekhez képest is gyenge teljesítményt nyújtott, de  pl a németek ellen egy jó, izgalmas meccset játszottak.

Anno az Andorra elleni teljesítmény kifejezetten gyászos volt. Abból, hogy most nem a nagy mentelést hozták mint a múltkor még nem következik semmi azon túl, hogy még többet kell dolgozniuk :).

Amúgy renard pontjai ( https://hup.hu/comment/3074877#comment-3074877 ) közül többel egyet értek.

A magyar csapat addig volt jó, amíg

- kicsit lenézte az ellenfél

- nem volt nagy a fiúkon a mellény

- hajtottak az első perctől az utolsóig

- megpróbáltak mindent úgy tenni a pályán, ahogy a főnök és a stáb többi tagja kérte

- volt komolyan vehető kapitány a pályán

Most már

- nem nagyon nézik le a csapatot, erősen felkészülnek belőle az ellenfelek

- kicsit elszálltak maguktól a srácok

- azt hiszik, kevesebb küzdelem is elég lesz, messze nem úgy ütköznek, mint korábban, túl sok párharcot veszítenek el

- többet egyénieskednek (főleg az a 10-es csávó)

- nincs olyan kapitány a pályán, akire úgy fel lehet nézni, mint az eddigiekre (Szoboszlai nem elég érett erre a feladatra, itt egyetlen bohóckodás sem fér bele, sokkal több alázat kellene helyette, mert így szép lassan leépíti az igazából még meg sem érdemelt nimbuszát)

Újra gondoltam. Beraktak egy filmet, ahol épp kiviszik Petit.

Alá a következő szöveg: kötekedett, balhézott, szexuális ajánlatokat tett, ittas volt,... Ebből a filmen semmit sem látni.

Peti azt mondja provokáció volt. Ebből sem látni semmit.

Kevés az információ a véleményformáláshoz.

Ez a 100 ez is valami költői kép lehet! Szerinted hogyan tud 100 tanú közvetlen Peti közelében lenni, mindent látni és hallani?

Az is eszembe jut, hogy milyen az orbáni káderképző, hogyha az IM, a legfontosabb kormánytag környezetében ilyen ember fordul elő? Nyilván Focista Juci a foltját találta meg. És a leginkább gáz, hogy a többi kormánytag milyen ember lehet, mekkora nemzetbiztonsági kockázat? 
 

Szóval vannak itt kérdések gazdagon… 

Akárhogy is erőlködsz, az hogy valakibe belekötnek egy diszkóban, és balhé kerekedik, az mindennapos dolog. De az, hogy  Orbán kibaszomaszarospoelenkát Ráhel millárdos közpénzből szervezett influanszer partyja az azért nem mindennapos! Értem én a beszarásig erőlködésed okát, és frusztrációdat is, nevezetesen hogy a fidesz lepaktált a szlovák szocikkal, és kibaszták minden jobbos EP frakcióból őket... de valami érdemit csináljatok már végre ott a megafonban, ne Karsai Dániel karaktergyilkolásában merüljön ki érdemi tevékenységetek! 

A Fidesz v1 botrányai sem ingatták meg hitükben a híveket, a Fidesz v2 botrányai sem fogják eltántorítani a hősüktől a saját híveiket.

Eddig volt egy utcai harcosotok, most van mellé egy kocsmai is :D

Vedd elő a szokásos pattogatott kukoricádat, és figyeld, melyik osztja a nagyobb pofonokat. Tudod, ahogy a klasszikusok mondják: mindegyik pofon jó helyre megy. :D

A ti kutyátok kölyke "ez" is, nem? :D

Amúgy tetszik a kettős mércéd, a tiéd egy kicsit még jobb is, mint azoké, akiken ilyesmit szoktál számon kérni :D

Ebben biza van igazság. Mindettől függetlenül van, hogy azt gondolom, hogy a csávó a mai napig az eredeti kifizetőhelyről kapja a zsét.

  • balhé a Novák körül
  • Hirtelen feltűnik az új messias, eltakaritja a problémás bigéket a rivaldafenybol. 
  • A Fideszre legveszelyesebb momentumot lehuzza a retyón
  • Majd igyekszik a legjobban magát ledegradalni,játszva a lipótszökevényt. 
  • És kurvára nem jön ki a matek, hogy munkanélküliként miből is lett instant minderre pénze. Gyakorlatilag az ötlet megszuletese után azonnal. 
  • A közbeszéd már el is terelődött a Fidesz problémairol, az ellenzéki szavazó kap egy frusztrált csávót, akivel azonosulni tud, a Fidesz megkapta a következő gumicsontot, gratiszban pedig szépen beultetik az ellenséges frakcióba, lehet 0-24 fikázni. Ettől az ellenzéki szavazó biztos benne, hogy a messias az igazi, mert a Tóni báncsa. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Nagysagrendileg mennyi penzrol beszelhetunk? Az elejen kellett bele a sok zseton, mostmar rendszeres tamogatobol is kb. 15 ezer van. A legkisebb valaszthato osszeggel szamolva az havi 45M, de felteszem, ennel tobb a vege. Ebbol mar azert ki lehet fizetni egy-ket rendezveny hangositasat. Draga osszerakni egy ilyen esemenyt, mint a Hosok teren, de azert nem megfizethetetlen.

Ennek a merlegnek hiszunk? https://magyartisza.hu/transzparencia

Attól tartok, hogy eddig annyi történt, hogy az ellenzéket sikerült majdnem megsemmisíteni. A 'bal' oldalon (nem véletlen az idézőjel) gyakorlatilag csak a DK(Maszop, LMP) maradt. Viszont nem árt arra figyelni, hogy ők maradtak. a DK magja egy tipikus Gyurcsány-szekta, amíg Gyurcsány vezeti őket, követik. Hiába kaptak nagy pofont, az nem volt elég arra, hogy eltűnjenek a térképről. Aztán ha esetleg a Tisza párt nem tud kinőni tényleges párttá (van rá esély), akkor két év alatt szépen kikopik a politikából, azok, akik nem Fideszesek, választhatnak Gyurcsány, Mi hazánk és a passzivitás közt. Persze elég nehéz elképzelni azt a választót, aki Gyurcsány és a Mi Hazánk közt tényleg gondolkodik hogy melyiket válassza, de ez most lényegtelen, lesz egy háromszereplős rendszer, ez tökéletes lesz a Fidesznek, mindenki másnak meg szopás.

"... csak a DK(Maszop, LMP) maradt. Viszont nem árt arra figyelni, hogy ők maradtak."

LMP Zöldek helyett a LMP kivált másik fele a Párbeszéd Zöldek bútorozott össze a DK-val.

Nem maradtak, max csak a DK. 8% körül kaptak, de országgyűlésin MIN(<pártok száma> * 5%,15%) a küszöb, így két lehetőség van:

a) DK+MSZP+Párbeszéd együtt indul és mindegyik kiesik mert 8% < 15%
b) DK bent marad 7-8% > 5%, de MSZP+Párbeszéd kiesik 1% < 5% + 0% < 5%

A EP választási eredménnyel csak 3 vagy 4 párti parlament lenne, attól függően, hogy DK egyedül indulva bent marad vagy közös indulással esik ki. A maradék három: Fidesz, Tisza és Mi Hazánk.

Te is észrevette, hogy furcsa valami?

„Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben, nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével, s azt is, hogy ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire”

– ezzel a felütéssel, és A takonygerincű címmel közölt cikket Magyar Péterről Bayer Zsolt, a kormánypárt vezető  publicistája a Magyar Nemzetben.

Ez valami katasztrófa sztem is! Az ország leendő miniszterelnökének ne legyenek már ilyen ügyei! Eleve nem értem, h hogy töltheti szabadidejét ilyen körülmények között un. szórakozó helyen? Hol vagyunk dedóban? Vagy fideszes jachtos kokós alternatív valóságban? Ha nagyra nőtt óvodásként viselkedik, hamar le fog kerülni a népszerűségi listáról! A közéletben, politikai életben való eddigi -általam- kifogástalannak értékelt viselkedését nem kéne a szabadidejében kompromittálnia! Diszkóban akar ökörködni vagy olyan ember akar lenni, akit komolyan lehet venni? A kettő együtt nem megy! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

A ripost sztorija annyira fel van építve, hogy már bűzlik. Biztos, hogy kreatív provokátorok hads van kurvajól megfizetve a hasonló tartalmakért, és titkosszolgálati támogatást is kapnak. Mivel Petire kiadta a kilövési engedélyt a főni, nem egy életbiztosítás közelében lenni. Nem lepődnék meg azon sem, ha váratlanul kiesne az  “elitdisco” ablakán. Kezd a putyini rendszerre hajazni az orbáni is.

Szerkesztve: 2024. 06. 22., szo – 02:50

Peti viselt ügyei

Azért volt ott más is. Én amúgy nem szavaztam rá, de meg kell ismerni az igazságot és "az igazság szabadokká tesz titeket" Jézus, Jn 8.32.

"Ügyvédjelöltként részt vett a 2006-os utcai tüntetések rendőri sértettjeinek  ingyenes jogi képviseletében és segítésében.

A 2006. október 23-i utcai összecsapásokhoz vezető eseményeket követően a rendőrség zárlat alá vette a Kossuth teret. Az év decemberétől kezdve a térre Magyar Péter és Gulyás Gergely minden péntekre demonstrációt jelentettek be, amelyet a rendőrség rendszerint visszautasított. A patthelyzet azzal ért véget, hogy 2007 februárjában fideszes politikusok (szerk. Orbán vezetésével)  lebontották a kordont.[9] A rendőrség évekkel később határozatban ismerte el, hogy a lezárás aránytalanul korlátozta a gyülekezési szabadságot.

2007-ben Magyar Péter a 2006 őszi rendőri erőszak sérülést szenvedett áldozatainak megsegítésére alapított Ne féljetek! Alapítvány titkára és kuratóriumi tagja volt rokonai (Erőss Pál, Mádl Dalma), valamint többek között Fábry Sándor, Morvai Krisztina és Schmidt Mária társaságában."

Ez alapján Budaházy György után valahol a sorban ő is egy hazafi volt.

Szerkesztve: 2024. 06. 22., szo – 03:16

Az is érdekes, miért választotta pont a Ne féljetek! mottót.

Bunyós Pityunk már már van, hát lett egy bunyós Petink is. Talán felléphetnének együtt, mert még énekelni nem hallottuk Petit.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2024. 06. 22., szo – 09:50
Szerkesztve: 2024. 06. 22., szo – 09:54

Eleve a "göbbelsi" Tóni vitte akarata ellenére a Petit a helyre, ahol - miután megint a szinglik keserű kenyerét eszi (ami nem is csoda, ismerve a természetét egy borz nem maradna meg mellette) - nőzni próbált, de a Tóni által írt szövegekkel ez nem jött össze. Majd miután frusztrálttá vált, elküldött mindenkit anyjába, ahogy szokott (lásd: róla szóló rendőrségi jelentés), egyébként is ártatlan, mert a Petit mindenki bántja.

trey @ gépház

Kimaradt, hogy a Tóni annyi szeszt itatott szegény Petivel (később kiderül majd: be is dzsinázta valaki, tipp: Tóni, Ádám vagy Barbara a jelöltek közt), hogy úgy bebaszott, hogy alig állt a talpán. De az vesse rá az első követ, aki sose

  • hallgatta le a feleségét
  • sose hozta a családját ilyen helyzetbe
  • sose kergetett rendőrautót
  • fenyegetett asszonyt, rendőrt
  • sose alkalmazott nadrágszíjat a családi vita elsimítására
  • sose őrjöngött józanul|részegen az utcán
  • sose ment italozni, ahol aztán verekedés lett a vége
  • sose vett ki más kezéből telefont és hajította el a picsába
  • stb.

Semmi látnivaló nincs itt, ez is csak egy EMBER!

:D

trey @ gépház

> hallgatta le a feleségét

Bennem kezd megerősödni az a felismerés, h az nem egy lehallgatás volt, hanem egy megrendezett jelenet. Amit abból a célból csináltak közösen, h úgy tudják megbuktatni a kormányzatot, hogy közben az asszonynak ne legyen baja. Tehát amit mondtak az igaz, csak ahogy mondják az a megrendezett. Késöbb valamiért az asszony kifarolt a dologból. Emlékezzünk arra  a motívumra, h MP többször győzkodi a feleségét a kegyelmi botrány után, h menjen be vele együtt az ügyészségre. Mert gondolta, h az ok ami miatt kifarolhatott az asszony előzőleg, most már okafogyottá vált azzal h lemondatták, és az eredeti tervet v. inkább annak egy direktebb modosulatát hajtsák végre együtt. 

Nehezen hihető, h miközben válófélben vannak állítólag, az asszony a kormányzat tagjai által elkövetett bűncselekménekről diskurál a férjével. Ráadásul visszatérően, úgy h MP kérdezi fel őt. Ez teljesen életszerűtlen.  a Fidesz felső vezetése minden bizonnyla zsarolta és zsarolja valamivel Juditot, és ezért nem mer lépni, ahogy MP kéri. Ezért kénytelen kiteregetni a családi szennyest a nyilvánosság elött, tekintet nélkül a saját gyerekeire - mert zsarolják valamivel. Egyébként teljesen életszerűtlen lenne ez is. 

Nem zárnám ki, h az is része lehetett a tervnek előzetesen, h ha minden kötél szakad akkor azzal próbáljon Judit menekülni, h a családon belüli erőszakra fogja a dolgot (még akár a TEK-es rendőr megtévesztése a családi perpatvarral a része lehetett ennek előkészületként) 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

A végére érve a mesének BZ, becsukta a mesekönyvét - betakarta a már ásítozó kiábrándult fidesz szavazókat a tisza párt feliratú takaróval és az mondta, hogy szép álmokat, majd holnap folytatjuk a mesélést..

és a takarót lejjebb húzta, hogy jusson a DK, kutyuspárti, momentum árváknak is..

For Whites Only meeting room!

Ez így nyilván mese habbal meg képzelődés de ugyanakkor azért én lehetetlennek sem mondanék ilyesmi eseményeket a politikában. Csak hát valami nem lesz attól valós esemény, hogy pusztán elképzelhető vagy nem kizárható.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

EL tudjuk-e képzelni a felvett beszélgetés előzményét? Mi hangzik el abban, ami nem érthető MP számára, ennek ellenére fel tudja úgy kérdezni Juditot, h abból kihámozhatóan összeállnak a történések részletei. Tehát MP-Judit relációjában korábban történie kellett egy olyan beszélgetésnek amiben a történseket leírta Judit. Azonban a leírásának olyannak kellett lennie, hogy Judt számára most érvényesnek tünjön MP újfenti érdeklődése és a pontosító kérédsei! Mintha önállóan nem tudta volna értelmesen elmondani, és most MPnek kell a kérdéseivel tisztázni a dolgot. Mert ha korábban értelmesen elmondta, akkor most úgy kellett volna reagálnia, hogy "szivem baj van a felfogásoddal? már egyszer elmagyaráztam". De ugye nem ez történik, hanem nagyon készségésen válaszol. Igazában abban áll az ellentmondás, h az újbóli elbeszéltetést MP értetlensége indukálja, miközben az derül ki, h ponosan értet mindent, hisz ő kérdez rá a dolgokra, részletekre, idézi fel a korábban Judit által elmondottakat. És a fura, h Judit ezen ellentmondásra nem reagál semmiképp, hanem végtelen türelemmel előadja újra amit már elmondott.  Hát azért ez elég gyanús, nem?
Külön érdekes az ügyészség, mint olyan, mibenlétéről való képzelgés MP részéről, "az olyan mint a rendörség" ...hát könyörgöm mindketten jogászok, és azt akarják eljátszani, h MP nincs tisztában az ügyészség dolgaival  A-Z ig? 

Ez egy megrendezett szituáció szerintem. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

ki az a FB ? nálam ilyen nem lakik.

Ha mobil messangerre gondolsz - olyat sose telepítettem. Signal és telegram van a telómon és discord.

De biztosan zavarna, ha valaki a megbeszélésemet felvenné és a médiában látnám viszont.

Lehet, hogy olyan dolgok történne vele, amit itt most nem részleteznék.

For Whites Only meeting room!

Ha mar shittalking Magyar Peterrol a topik:

Azert kell MP-re szavazni, mert kotelezo :

Medgyessy-nek amikor meg o volt a miniszterelnok, egy kotelet javasolt a nyakaba elo adasban:

https://youtube.com/watch?v=sJLGcbBkepI

Es meg pikansabb, hogy az EP valasztas elott par nappal a DK (nem a Fidesz, nem a lakajmedia, nem a Megafon, etc.) probalta ezzel a videoval meggyozni a termeszetesen mindig hibas szavazokat, nehogy a vegen 5% ala csusszanak. ;)

MP (első politikusi hetében) elkövetett egy hibát: A kormány suttyomban átnyomta a kastélytörvényt, ami lehetőséget ad a kastélyok ingyenes átadásra. Nyilván a NER vállalkozóknak. És MP nem ugrott a kormény torkának neki, hanem Brüsszelben és a Symbolban parádézik!

A nemesség kastélyépítési hóbortja péniszlengetés volt.

Rohadt nagy kastélyba kezdtek, zseton elfogyott, befejezni nem tudták, szétrohadt, azt most befejezzük állami pénzből helyettük.

Azért voltak akiknek sikerült felépíteni, de sok olyan is van, amelyik sosem készült el.

Egyébként a főuraknál még a ruszkikat is jobban szerette a nép.

:)

Kár érte. Kiváló ügynök volt!  :)

Hasonlo okbol tettem Mi Hazankra, hogy a DK csak 4., a Momentum csak n+1-edik legyen.

Az az egy nem tetszett a Tiszaban, hogy pont az Europai Neppartba akarnak beulni. De azt is ertem, hogy mashova nem nagyon tudnanak. Igen, az is zavart, hogy a Fidesz mit ult ott 12 evig.

nagyon korlátos a kormányváltás és azt megelőző pártállami kori események feldolgozásában legtöbbet publikált szerzőről az ismerted - nem messiás, sose akart az lenni és senki nem mondta róla.

Arról a korról nagyon nagy tudással rendelkező történész.

For Whites Only meeting room!

vagy nem szavazott

Az nagy plot twist lenne. Es nem elso a hupkon.

Volt itt errefele a hupkon mar egy ilyen: eveken at szinte minden masodik nap szidta itt hangosan a kormanyt, vagy akar a sajat onkormanyzatat, Fideszes polgarmesteret... aztan a valasztas masnapjan kozolte, hogy nem volt szavazni.

Masik kedvencem az a tipus, aki a valasztasok masnapjan kezd el kampanyolni, hogy kire kellett volna az embereknek szavaznia. :D

vagy nem szavazott...

Nálunk egy polgármester jelölt volt, és azért szavaztam a Tiszára, hogy az ellenzék bukjon. Polgármesterre meg érvénytelenül szavaztam, mert nem vagyok hajlandó a pártállami időket idéző "egy jelöltre lehet szavazni" kutyakomédiában részt venni. Amit a MHM csinál Torroval meg Borvendéggel, az meg kurvagáz.

2022-ben meg befogott orral a Fideszre szavaztam. :D

Nem lepodok mar meg semmin.

Ot kozeli ismerosom 48 honapbol 47-ben szidja a Fideszt. Aztan a valasztas elotti honapban valahogy meggyozik es leszavaz ra. Lattam mar ilyet.

Kicsit azert hihetetlenebb es extremebb ez az eset most, mert ketszer is aggresszivan visszakerdezett, hogy mi koze Dobrevnek Apro buneihez az elmult 4 evben.

De kozben meg szidta mar oket is. Franc se birja kovetni.

A lokális maximum fogalmával kevesen vannak tisztában. Hófedte csúcsokat keresnek a Gellért-hegy tetején és nem tudják megérteni, hogy le kellene mászni, akkor is, ha nincs más hegy a környéken. A Gellért-hegy nem lesz ennél magasabb.

Már utálják az egész rendszert, rühellnek mindent, de kockáztatni nem mernek, aztán meg a FIDESZ-re X-elnek.

Borvendég Zsuzsanna, 2016-ban védte meg PhD-jét, ez viszonylag rövid kutatói pályafutást jelent.

A korszak neves kutatói: Karsai László, Gergely Anna, Majtényi György, Ungváry Krisztián de ők nem orientálódnak politikai pályára. Szerintem egy történésznek nem kéne!

Szerkesztve: 2024. 06. 22., szo – 14:57

Off, mivel nincs lmbtq topic.

Pride cikk

"Hogy miért fontos ez? Miért nem a négy fal között csinálják, ahogy azt megannyi ellentüntető vetette már fel? Azért, mert láthatóság valóban fontos.

Egy felmérés alapján az Egyesült Államokban a Z generáció (az 1997 és 2012 közt születettek) több mint ötöde vallja magát az LMBTQ-közösséghez tartozónak, míg a milleniálok (ők 1981 és 1996 között születtek) kevesebb mint 10 százaléka, az őket megelőző korcsoportokban pedig ennél is hatványozottan alacsonyabb ez az arány. A növekvő tendenciához az LMBTQ-mozgalom munkája is hozzájárul, ami azért dolgozik, hogy a közösség tagjai biztonságosabb környezetben élhessenek, ez pedig javítja az LMBTQ-közösség társadalmi elfogadottságát is. Vagyis minél több ember tudja felvállalni az identitását, a többségi társadalom annál jobban megismerheti őket, és támogathatja a közösséget. Minél többen támogatják ezt a folyamatot, annál többen vállalhatják önmagukat, élhetnek önazonos életet."

https://444.hu/2024/06/21/legyenek-lathatoak-huszonkilencedszer-vonul-s…

Magyarra lefordítva, a lmbtq célja a lakosságban mindig is jelen levő  ~5%-os másság aktív propagandával való drasztikus növelése. 

Vagyis igazuk volt azoknak, akik már 20 éve rendkívül veszélyesnek ítélték az lmbtq-t a fiatalok nemi érésére. Mert az nyilvánvaló, hogy 20%-nyi más identitású magától sosem lett volna, csak propaganda általi divat majmolásból.

Ergo jogos a korlátozásuk.

“Az idei évben bebizonyítottuk, hogy van értelme az utcai jelenlétnek is. A HVIM ellendemonstrációján több normalitást képviselő bajtársi szervezet is részt vett, kint volt az utcán a Magyar Önvédelmi Mozgalom, a Magyar Életvédők és civil aktivisták is (például Budaházy György és Edda)”

És a CitizenGo is kint volt.

https://magyarjelen.hu/a-hvim-iden-is-kiallt-a-normalitas-mellett/

Mentális betegségek reklamozasa már alapból problémás. Nem, nem az a beteg, aki a saját neméhez vonzódik, hanem az, aki férfiként született, atoperaltatja magát nővé, majd visszaműtteti magát, hogy az átoperált nője megdughassa és ha már a szerszám begyűrt végén van, akkor mégis a nője szüljön, miután párosodott egy queer  vasalóval. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Ez az egész (Pride felvonulás) számomra azért érthetetlen, mert -mint tudjuk- a homoszexualitás nem betegség (ezért nem gyógyítható), nem tanulható viselkedésforma, így az esetleges LMBTQ** hyppal nem növekszik a számuk.

Magyarul egy LMBTQ ember már azért is "büszke", hogy egyáltalán megszületett, nekik ehhez már semmit nem kell tenni, hogy büszkék legyenek magukra.

Jó.

Szóval ha a gyerekem (életében először) arra büszke, hogy egyedül ki tudta törölni a sejhaját, már sokkal nagyobb okkal vonulhatna fel a büszkeség napján, mert Ő már valamit tett érte, hogy büszke legyen.

S ha kicsit elgondolkodom, ha én Homi lennék, nem biztos, hogy azonosulnék azokkal, akik emiatt (hogy homoszexuálisnak születtek) büszkék.

mert -mint tudjuk- a homoszexualitás nem betegség (ezért nem gyógyítható), nem tanulható viselkedésforma, így az esetleges LMBTQ** hyppal nem növekszik a számuk

Az emberi közösség szempontjából irreleváns, hogy jelenleg mi "tudományos" álláspont  a homoszexualitásról és az egész BLMBTQIP...XYZ közösségről. A Pride olyan mintha a daganat jogot formálna a gazdatestre.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Egy olyan jogallamban, mint Ukrajna, fél óra alatt alatt kiverte őket az ellentütető brigád, bár nem biztos, hogy így akarták. Valószínűleg ott már mindent elértek, így okafogyott volt a buzizsúr. Apropo, hol volt tegnap magyar? Nem sikerült talpra állnia? Neki nem kellett volna megdönteni a zóbánt végre már? 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

> Apropo, hol volt tegnap magyar? 

Sztem szándékosan nem akar megnyilvánulni a témában mivel a párt középre igyekvése nem összeegyeztethető sem a pro sem kontra érvekkel, de alapból, mint jobboldali [és minden normáls] ember, elítéli a provokációt. Azzal szokta megkerülni a dolgot, ha rákérdeznek, h amíg másnak nem ártanak addig mndenki azt csinál amit akar. Ami persze egy szimpla populista lózung, mert ugye az "ártás" fogalama nincs általa tisztázva.  

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Mint embert sem gondolnám annak különösebben, poitikailag meg pláne nem.  Mondjuk szemben a Kétfarkúakkal akiknek politikai krédója a provokáció.  Mihez képest lehetne provokatőrnek minősíteni MP-t, a Megafonhoz, Pesti Tvhez, Bayerhez v. Vadhajtásokhoz képest?  Vagy egyenesen Orbánhoz képest? Orbán hazugságai a legaljasabb provokációk a jobboldalisággal, a magyarsággal, Magyarországgal szemben!  

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Jajj, csak nem gondolod, hogy bántanám a Messiást! Mindenben jó, meg szép, meg etc.
FYI engem a részedről felsoroltak nem érdekelnek, két dolog miatt:

  • Nem róluk van szó
  • Ezek alapesetben provokátorok, mondj ujat :)

Azt, hogy annyira elvakult legyél viszont, hogy nem tűnik fel, kicsoda is imádatod tárgya, nem tudom hova tenni. Nem, nem a VH/Kuruc/Origo/444/888/1212/telex/stb. a viszonyítási pont. A viszonyítási pont Te magad vagy, aki képes a leírt fosokból ömlő baromságokból kiszedni a közös pontokat. Mert sajnos van metszet. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

“A gender-ideológia korunk egyik legnagyobb kihívását jelenti, az emberiségre – egyfajta antropológiai forradalom képében – leselkedő egyik legnagyobb veszélyt rejti, és a világunk, illetve az ember totális megváltoztatására, fel- és kiforgatására tör. A tiltakozásunk szimbolikus, és/de rendkívül fontos! Már csak azért is, mert úgy tűnik, lényegében magunkra maradtunk” – olvasható a HVIM közleményében.

“Ha mi nem megyünk ki, nem jelenünk meg értékelhető számban, akkor az ellenállás utolsó bástyája is ledől. Ha mi nem megyünk ki tiltakozni, akkor a világ szemében az abnormalitás normalitássá válik. Ha senki sem tiltakozik, akkor nyilván minden rendben van. Az utolsó tiltakozók eltűnése után a Sátán ezen machinációit siker fogja koronázni” – teszik hozzá.

Buzi provokáció ismét volt. A nélküled lakodalmas verzióra riszaltak a kamionon.  Kérik a pofont. Az ilyet az egész társadalomnak meg kellene vetnie, függetlenül mit gondolnak a dalról. Ha semmit, akkor íme:

https://m.youtube.com/watch?v=77z_ZDM4l58&pp=ygUXZHVuYXN6ZXJkYWhlbHkgbm…

A nélkülednek sem zenei, sem irodalmi értéke nincs...

...számodra. Más számára meg esetleg értéket hordoz. Nem ezt választották volna, ha nem szándékosan a botrányt keresik.

--

A szivárványos zászló nem hordoz semmiféle értéket mégsem gyújtom fel, vagy kenem össze szarral. Pláne más helyzet ha ezt kvázi performansz keretében egy felvonuláson csinálod vagy otthon a kis kertedben.

Gondolom mert populáris lett. Amikor még 15+ éve részegen összekarolva énekeltük füstös  kocsmák mélyén, akkor még nem volt semmi baj vele, mert a "mienk" volt. Sikerült túltolni a szekeret és egy lapra került "Az éjjel soha nem érhet véget"-tel. Máshogy fogalmazva, a szélsőjobból behajózott középre.

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

Csak a válasz hiányzik..

Ha nem volt elég érthető, akkor megismétlem számodra is érthető hangnemben: zeneileg silány, irodalmilag kb. mint egy romantikusan unalmas Tóth Gabriella szerzemény. Én megértem, hogy szereted, mert hát a Despacitot is imádhatod, de azért nem kell hazaárulózni, mert valakinek az a véleménye, hogy egy kalap szar! Ez nem himnusz, nem szózat, nem Rakmanyinov nagyestés zongoraverseny, ez csak egy sramlizene!

Nem ismerem az ukrán himnuszt, mint te! De nem lehetetlen, hogy zeneileg több tartalom van benne…

Egyszer a Wig-wamban fellépet az IA. Mondtam is a cimbiknek, hogy ma csak inni fogunk, bulizni nem. Bekiabálták nekik, hogy valami ‘pokolgépet nyomjatok öcsém!” :D :D :D 

Wig-wan már vagy 20 éve nincs… Ezek nem fejlődtek semmit. Gondolom te sem ismersz más számokat tőlük. Ezt is csak azért mert a DAC ultrák a legsötétebb Fico terrorban elkezdték kántálni.

Fico volt aki csúcsrajáratta a magyarellenességet (na meg Meciar), és a DAC Ultrák akkoriban fedeztésk fel a nélküldet. Van ok és okozati összefüggés. A nélküledet magáévá tette a NER, a magyarok védelmét meg leszarták. Ugyan olyan szar magyarnak lenni Szlovákiában, mint 2007-ben volt, csak már 15 éve az anyaország nem foglalkozik a védelmükkel.

A politikusok színdarabot játszanak, Zelenszkij nem véletlen vitte olyan sokra.

Néha eljátsszák, hogy utálják a magyarokat, máskor meg Orbán Viktor nagy haverjai lesznek (Fico).

Jó politikus az lesz, aki tetszőleges szerepet képes eljátszani.

A világ kettévált: az építész a várban a Villamos Teherelosztó szépségében gyönyörködik, a nép meg szemétként elhordatja, mert rontja az összképet.

De beszélhetünk a Nagyvázsonyi várban felhúzott nagyértékű művészi Tesco-ról, vagy a Salamon torony középkori trafóházzá alakításáról.

Nincs általános értékítélet. Szép az, amit annak tartasz, nem az, amit "nagytudású" emberek eléd hánynak.

Meg kell nézni mit jelent a Nélküled sokaknak, majd tessék elfogadónak lenni. Határon túl kb  minden magyar lagziban és rendezvényeken  leadják. Ha valaki nem érzi azt át , hogy mit jelenthet ez a dal a határon túli magyaroknak , akkor az egy érzelmi analfabéta. Szerintem kicsit könyebb elfogadni egy kevésbé sikerült dalt, mint egy kevésbé sikerült embert.

Szerkesztve: 2024. 06. 22., szo – 23:21

A Messi buktatás érdeklődés hiányában ma is elmarad, a srácok a Pridera fókuszálnak!? :D :D :D

A Fidesznek teljesen jó ez a status quo, a csávó napi szinten csinál valamit, ami kivagja valakinek a biztosítékot. A műsort valószínűleg ugyanaz a Fidesz fizeti, mint akinek köszönhetően ez a nyomi a NER megalakulasatol számítva a mi adonkbol van eltartva. Ha ez kiderul, az lesz az igazi bukta. A Fidesznek leginkább. És ki fog derülni. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Hány kávét bír Viktor egy nap meginni?

Minden a Fidesz tervei szerint halad.

Jól kiötlötték MP-vel ezt a taktikát. Nagy hangosan szétválás, sárdobálás és messiási pozícióba emelkedés. Az EU-s választásokra jól felépítették.

Ezzel kifogták a szelet a ballib ellenzék vitorlájából.

Most, hogy az EU választások megvoltak, feltűnés nélkül vissza kell tolni a Tiszát egy max. 10-15%-os párttá, ezért viselkedik MP úgy, ahogy.

Komolyan, ez a Patás, ez egy lehetetlen alak, hogy még ezt is ilyen jól kifundálta!

MP szeretné, ha felvennék olimpiai versenyszámnak a telefon dobálást a Dunába - ő csak edzésen volt az éjszaka matt részegen.

És volt valami 2 pofon, amit MP alias messiás 2.0 adott valakiknek. K. nagy szerencséje, hogy nem verték ott meg a helyszínen Lakatos Ronaldóék.

For Whites Only meeting room!

Cenzúra Peti már megint a teljes sajtót becsmérli, komplett ellenőrzést vezetne be felettük:

Magyar Péter újabb médiaellenes kirohanása, a teljes sajtót ellenőrizné

A Tisza Párt alelnöke, Magyar Péter ismét nekiment a komplett hazai médiának azt hangoztatva, hogy már a magukat függetlennek tartó médiumok is pont ugyanúgy viselkednek, mint a rogáni vagy éppen a gyurcsányi propaganda. A politikus megoldási javaslata, hogy a hatalmi elit mellett a teljes médiaelitet is leváltaná.

[...]

🍿

trey @ gépház

Ha az Őtkertből képes volt a Dunába dobni egy telefont, akkor ott a helye az Olimpián diskoszvetésben. Garantált az arany!

Szerkesztve: 2024. 06. 26., sze – 19:23

[....]

Gyurcsány Ferenc Tisza Párt választási sikeréről is beszél a műsorban. Szerinte a Magyar Péter-jelenség háttere, hogy az ellenzéki választók egy jelentős része mást akar.

Orbán Viktor és Magyar Péter között valójában egyetlen egy különbség van, hogy a slim-fit jobban áll Magyar Péternek, mint Orbán Viktornak

– jelentette ki a DK elnöke, aki szerint a Tisza Párt ajánlata egy slim-fit Orbán–Fidesz-világ.

Megjegyezte, Magyar Pétert személyében és erkölcsileg is alkalmatlan tartja. Mint mondta, a Tisza Párt alelnöke még egy minisztériumi osztályt sem vezetett, az ország 30 százaléka pedig rábízná a hazáját. „Ilyen alapon az anyám is csinálhatna filmeket, mert még ő sem csinált filmet, de már látott Várkonyi Zoltántól kiváló filmeket. Hát az a legfontosabb, hogy az legyen miniszterelnök, aki még nem volt az életben, akkor van itt még k*rva sok miniszterelnök.”

[...]

Link: https://index.hu/belfold/2024/06/26/gyurcsany-ferenc-konkretan-ronai-eg…

trey @ gépház

[...] Azokat ünnepeljük nemzeti ünnepeinken akik kiálltak a maguk igazáért[...]

Úgy tűnt, hogy kifejezetten jó fizikai állapotban van a Feri, de az agylágyulás őt sem kerüli el. Rosszabb esetben sosem fogta fel, hogy egyes(de messze nem az összes) nemzeti ünnepeink nem az önmaguk igazáért kiállókról szólnak, hanem az országért vállalt áldozatvállalásukról. Öntelt barom.

--

[...] Aki politikai fellépésének első pillanatában ordas hazugsággal próbálja meg diszkvalifikálni az ellenfeleit (Engem aki küzdöttem, ő meg akkor nem), abból hazug kormányfő lesz [..]

Feri volt az első aki egy teljes kormányfőjelölti vitát arra térített ki, hogy sorozatos "ordas hazugság"okkal karakter gyilkolja a másikat. Szavazatgyűjtési szempontból eredményes húzás volt, de vicces dolog ahhoz képest most ilyeneket hallani Tőle :D.

https://www.youtube.com/watch?v=TjdTJcVKVSw

Hát érezhetően megviselte a Tisza 30%-os eredménye a csótányt! Mit össze vergődött! Meghallgattad? Hogy neki köszönjön csóklommal...ez HÜLYE! :-D A DK-nak még sosem volt 30%-os eredménye, még a többi összefosásos párttal együtt sem. Tényleg frusztráló lehet: kiáll a csávó és azt mondja h én vagyok a kék-Fidesz, és kap 30%-ot :-DDD

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

A 43 éves Magyar Péter a 20-as éveiben járó lányoknak a disco-ban:

 

trey @ gépház