[Szolg. közlemény] Tartalomjogosultságok frissítése folyik

Címkék

Hozzászólások

Jó tanács azoknak, akiket érdekel a HUP működése:

Érdemes feliratkozni a HUP Twitter csatornájára, mert ha a HUP valamiért nem vagy csak részben üzemel, ott lehet első kézből tájékozódni a miértekről.

trey @ gépház

ki volt az a ps3 hacker (itt egekig felmagasztalva), aki alkalmazottnak szegődött a twitterhez post-elon 1-ben, hogy majd jól megjavítom a twitter keresőjét 30 nap alatt, de ha azt nem is, legalább a néhanapi login popupot levakarom?

jól sikerült, azóta az sem érhető el anonim, ami pre-elon legalább működött.

Nitter is a free and open source alternative Twitter front-end focused on privacy and performance. The source is available on GitHub at https://github.com/zedeus/nitter

  • No JavaScript or ads
  • All requests go through the backend, client never talks to Twitter
  • Prevents Twitter from tracking your IP or JavaScript fingerprint
  • Uses Twitter's unofficial API (no rate limits or developer account required)
  • Lightweight (for @nim_lang, 60KB vs 784KB from twitter.com)
  • RSS feeds
  • Themes
  • Mobile support (responsive design)
  • AGPLv3 licensed, no proprietary instances permitted

WoW!

trey @ gépház

Pedig az UHU blog kapcsán csak lestem, hogy..  történik valami Pozsyék felé?? Csupán 18 évet késtem, majdnem megnekróztam Jocó bejegyzését.

Emberek, retróta fel!

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Azért, mert a fórumtémák jogosultsága kapcsolatban áll a felettük lévő szint jogosultságaival. Ha témákat mozgatsz, szerkesztesz, akkor újragenerálja a jogosultságokat. Nem tudom, hogy ez azóta változott-e, a HUP-os változatnál így van.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Hát, azért a photoshop művész úr valószínűleg megküzdött vele, de egyébként tisztességesen elvégzett munka. Mondjuk én sose értettem, hogy az a spiné hogy élt meg ebből, de ízlésről ugye kár vitatkozni. Egyébként aki a dedikálást intézte rá, azt mondja, hogy élőben teljesen normális (és ezt nem egy 15 másodperces interakcióból szűrte le).

Mondjuk én még tervezek beszerezni azért mellé egy "dogs pooping on beautiful places" naptárat :D :D :D

Mindegy az, látszik, hogy azért dolgoztak vele. Vagyis, aki pl. egy műhelyben ki akarja tenni, azon a szinten egy minőségi holmit kap.

Nálunk is az autógyártás területen dolgozó IT-soknak ment :) Ott az ilyeneknek tradíciója van.

trey @ gépház

Mindegy az, látszik, hogy azért dolgoztak vele. Vagyis, aki pl. egy műhelyben ki akarja tenni, azon a szinten egy minőségi holmit kap.A

Abszolút, normális öltöztetés, normális smink, normális fényképezés, normális utómunka (nyilván megküzdött vele, kicsit erős is, de hát nagyi korosztály lassan, a legtöbb 20 éves kislánnyal is meg kéne küzdeni, ha nyálcsorgatós naptárba akarod tenni)

Majdnem szívrohamot kaptam, hogy a követett tartalmak üres. Ja, nem! :-)

Hagy menjen!

Ezek éjszaka nem futnak gyorsabban?:)

szuper! akkor mar csak a szamlalo bugot kene megoldani...

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Projektre szerződött, majd - ha jól emlékszem - miután letelt, jelezte, h a következőt nem vállaja. Nevergone, te hogy emlékszel?

Mikor lesz új? Egyszer pár éve összeszedtem, hogy milyen skillek kellenének a sikeres jelentkező részéről, de nagy tolongás nem volt.

Meg, hát nem is velem kell egyezkedni erről ...

trey @ gépház

Rendben, teljesen. Mivel a döntés nem IT szinten, hanem financiális szinten lett szerintem meghozva (erre ennyit szántunk), ezért nem #itszinvonal, hanem #penzugyiszinvonal

Aki dolgozott már életében rendes cégnél és nem csak portás volt, az tudja, hogy az IT színvonala nagyban függ a pénzügy által megállapított büdzsétől. Itt is pont ez a helyzet.

trey @ gépház

Ha egy-két száz fórumozó, összedobna kopoltyúként havi 4-5 ezer pénzt, szerintetek az mire lenne elég? (És még akkor is, a kreatív marketing módszernek el kéne érnie, hogy ne csak hasznos dolog legyen ide tartozni.., - de Magyaro-n IT-s presztizsvesztés legyen a "nem ide". - Az már nem egy hobbi-projekt.)

Patreonnal havi egy ezrest lazán kiköhögnék a hupért. Azon kevés fórumok egyike ahol rutinos rókák vannak és nincs cenzúra, ha fasz vagy akkor meg fogják mondani hogy fasz vagy (ez rohadtul hiányzik manapság kb mindenhol), ha értelmesen kérdezel akkor pedig értelmes választ fogsz kapni. Ugyanígy te is elküldhetsz valakit ha tudod hogy hülyeséget beszél, erről szól a szólásszabadság.

Ezen felül egy jó szűrő is lenne, megszűnne csomó kamureg, vagy ha megmaradnak akkor meg profit. Win-win.

Én a hupra sose a hírekért jövök hanem a kommentekért, még a POL topikokat kerülve is bőven van olvasnivaló.