OxygenOS 11.1.4.4 for the OnePlus Nord

Címkék

Megérkezett az Android 2021.06 security patch a OnePlus Nord legfrissebb OTA frissítésével. Benne továbbá:

Changelog:

 • System
  • Extended battery life
  • Reduced power consumption in specific scenarios
  • Fixed the issue of delayed notifications
  • Fixed the overheating issue in certain scenarios
  • Updated Android security patch to 2021.06

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

Fixed the overheating issue in certain scenarios

Ezt várom 8T-re :) 

Nálam a szélvédőre tapasztáshoz még tok is van. Eddig kocsiban egyszer, bringán (zsebben) kb 3 alkalommal kaptam a pofámba a melegedés miatti üzenetet. Egyik esetben sem látom mi a megoldás. Nem találkoztam még olyan hűtórácsos tartóval, ami nem bólogatott, és bringakormány-tartóból se jött még szembe ténleg stabil, amibe be merném/tudnám rakni.

/OT

ph! fórumban van bejegyzés, miszerint valakinek Android Auto használatával, csak simán a váltó mögé berakva is túlmelegedett a telefon. Szóval ez sem tökéletes megoldás.

Olyan is van, akinek a szobában, Wifi hotspotként használva melegszik túl 20-30 perc után, és ki is kapcsolja emiatt a telefon a hotspotot automatikusan.

Milyen tartóval raktad a konzolra, ami meg is tartja, nem bólogat és maga a tartó sem repül el idő előtt? Az volt a tervem, hogy rárakom a fúvóka rácsára, ott kapna hideget (meleget nem, mert télen lehet az üvegen az eddig használt tartóban), de nem találtam stabil tartót.

Valami noname kínai "gravity" tartóm van, de nem teljesen stabil :) nem repül el, nem bólogat, de gyorsabb kanyarokban el tud/szokott fordulni.

Ilyesmi van most: https://cdn.alza.hu/ImgW.ashx?fd=f16&cd=BASEb12

Meg van ez is, ez talán stabilabban tartja, mert jobban rá tud dőlni a középkonzolra a telefon: https://www.lovemobile.hu/wp-content/uploads/2020/03/Univerzalis-autos-…