BSidesBUD 2020 – nemzetközi kiberbiztonsági konferencia negyedszer Budapesten

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre hazánkban a nemzetközileg elismert BSides IT-biztonsági konferencia 2020. március 26-án a budapesti Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban, ahová 24 előadó érkezik 15 különböző országból, izgalmas témákkal.

A magyar IT-szakemberek mellett érkeznek előadók az USA-ból, Franciaországból, Hollandiából, Ausztráliából, Portugáliából, Norvégiából, de a Közép-Kelet európai régióból, Ausztriából és Lengyelországból is.

A BSidesBUD2020 konferencián szó lesz többek között a mobilhálózatok biztonságáról (SS7), a mesterséges intelligencia lehetőségeiről a kiberbiztonságban, az ipari vezérlő rendszerek sérülékenységeiről (SCADA), a legújabb malware elemzési technikákról és eredményekről, de lesz előadás arról is, hogy miképp érdemes felépíteni és menedzselni egy IT biztonsági csapatot. A két órás workshopok résztvevői többek között mélyebb tudást szerezhetnek az iOS és az Android rendszerek hackeléséről, és jobban beleáshatják magukat a biztonsági automatizáció vagy a kártékony szoftverek elemzésének világába is.

A BSidesBUD2020-ről bővebb információ az esemény hivatalos weboldalán érhető el, a jegyeket pedig itt lehet megvásárolni. A 18 év alatti látogatók személyi igazolvány bemutatásával ingyen vehetnek részt a konferencián.