Jövő héten lesz Google Hash Code programozóverseny elődöntője a Schönherz Kollégiumban

 ( trey | 2019. február 22., péntek - 9:48 )

Részletek itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Sziasztok!

Varunk minden erdeklodot szeretettel!

Ne felejtsetek el regisztralni >> Febr 25 hetfoig <<

- a versenyre, a Hash Code oldalan: https://g.co/hashcode
- es a Meetup esemenyre, a GDG Budapest meetup oldalan: https://www.meetup.com/GDG-Budapest/events/259087458 (ezt lehet akar kesobb is, de meg Febr 28 elott)

A Hub-on valo versenyzeshez a Judge system-ben a 'GDG Budapest - Schonherz KSZK Hub'-ot kell kivalasztani.

Aki az elso fordulobol tovabbjut, az a Google dublini fohadiszallasan rendezett dontoben szallhat versenybe a fodijert, ami 4000 USD / fo.

https://pbs.twimg.com/media/D0AkxFWX4AAMcsE.jpg

Kerdes eseten keressetek batran!

P.Toth Zsigmond
Hub organizer, GDG Budapest
Email: zsigmond.p.toth @ gmail.com
Twitter: @GDGBud @zptoth

PS: Bar kicsit keson lottuk fel a Hub-ot, de mar rajta is vagyunk a terkepen:

https://pbs.twimg.com/media/D0AbJNtWoAEl3lo.jpg

Ez most esett be:

The Online Qualification Round is just around the corner! We have a few important updates and reminders for you.

1. Form your team (REQUIRED)
Remember that to compete in Hash Code, you need to form a team of 2 to 4 people in the Judge System. To form your team, choose one teammate to log into the Judge System, create a new team in the “My Team” section, copy the unique invitation link that the system will generate, and share it with the other team members. All team members need to follow this link to confirm their team membership before the start of the Online Qualification Round on February 28th at 17:30 UTC.

2. Join a hub (OPTIONAL)
Once your team is formed, you can sign up to compete from one of the ~700 Hash Code hubs taking place around the world. To join a hub, select the hub from the “My Team” section in the Judge System. Since space at hubs is limited, we encourage you to select your hub in the Judge System as soon as you can.

3. Watch our "Get ready for Hash Code 2019" video (OPTIONAL)
Looking for tips on how to prepare for Hash Code? Check out this short video, which covers how to form a team and select a hub, and walks through the pizza practice problem. Watch the whole thing, or skip to the parts that are most relevant for you — you can find a table of contents in the video’s description. We hope this video will help with your final preparations!

4. Spread the word!
Registration closes on Monday, February 25th, so there’s still time for your friends, classmates, and colleagues to sign up. Spread the word about Hash Code!

Cheers,
The Hash Code team

na most minden tiszteletem a tiétek, viszont remélem nem az a cél, hogy kiszedjétek a gyerekeket az egyetemről.
Azt javallnám, hogy ezt a GSOC-ot erőltessétek inkább. Az egy óriási segítség és lehetőség diáknak és projekteknek egyaránt. Illetve vizsga és szorgalmi időszakon kívül van.
Ha tudod akkor add ezt át Pichainak lécci és csókoltatom.

--
GPLv3-as hozzászólás.

Nyilvan nem, de ha valaki szeretne becsekkolni a regisztraciokor, hogy a Google Recruitment Team ranezhessen a LinkedIn profiljara, ill. a cv-jere, az megteheti. De ez termeszetesen opcionalis.

A Schonherz Kollegium egyebkent ugy jott a kepbe, hogy a GDG Budapest egy Google altal tamogatott, de attol fuggetlen szervezodes, amely nem rendelkezik semmilyen sajat infrastrukturaval, igy kellett keresni valami helyet a rendezvenynek.
Megkerestuk a KSZK-t, akik a rovid hatarido ellenere is lattak fantaziat a kozos megrendezesben, amit ezuton is nagyon koszonunk!

A versenyen egyebkent csak also korhatar van, felso nincs. Professzionalis fejlesztok is indulhatnak, amire kifejezetten batoritani is szeretnenk mindenkit! Varjuk szeretettel akar a ceges csapatokat is.

http://m2m.sale/hup_hashcode.png

Mar csak 3 nap a regisztracio vegeig!

Kb igy szokott kinezni az esemeny egy HUB-on:

https://youtu.be/To8Lq9We6uM
https://youtu.be/-4NC-hcqTAE
https://youtu.be/Y9q5dwOZMGM

Es imigyen a donto a Google-nel, Dublinban:

https://youtu.be/8isvmaMsmfg <-- Ez egyebkent a Facebook-on is fenn van: https://goo.gl/sLhnMk , megkoszonjuk, ha ti is megosztjatok!

A regisztracio ma zarul! - https://g.co/hashcode

Vagyis azota meghosszabbitottak Febr 27-re: https://twitter.com/googlecodejam/status/1100077972403429376