Negyed millió dollár támogatást adott az Intel a The FreeBSD Foundation-nek

Címkék

A FreeBSD projekt mögött álló The FreeBSD Foundation bejelentette, hogy az Intel uránium-szintű támogatójává vált azzal, hogy negyed millió dollárnyi támogatást adományozott. Az Intel és az alapítvány szorosabbra fűzi együttműködését és ennek célja, hogy az Intel termékei még jobban támogassák a FreeBSD-t. További részletek itt.

(A linkért köszönet uzsolt olvasónknak)

Hozzászólások

Örvendetes lépés. Az OpenZFS projektnek is komoly támogatói.

"Intel termékei még jobban támogassák a FreeBSD-t."
Avagy a FreeBSD jobban támogassa az Intel processzorait és egyéb chipjeit. Ami persze szinte ugyanaz! :)
--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

"uránium-szintű támogató" :)

Mi jöhet még? Megaton díj?

> $5 - $24
> Adobe
> Electronic Arts Outreach

az kemény

valoszinuleg eredmenyesebb lett volna, ha nem 8 ev utan hisztizel, hanem meg akkor rakerdezel, mert siman lehet, hogy csak nem kaptad meg a levelet. mondjuk en orulok annak, hogy igy alakult, mert a francnak se hianyzik ilyen gerinctelen emberek 'adomanya', inkabb puffogjal itt, mint az lkml-en a mi nevunkben.

Az öröm kölcsönös. Egyébként semmi hiszti nem volt itt, mindössze egy megjegyzés egy régi rossz emlékről.

Te is örülsz, én is. Win-win.

Mondjuk a gerinctelen az, aki elmegy mószerolni spender úrhoz, de azt már elfelejti megemlíteni, hogy én nem kértem vissza semmit, csak megjegyeztem, hogy köszönöm is elég lett volna.

Szegény szerencsétlen "PaxTeam", egyem az érzékeny lelked, megint bántsák a projekted. Nehogy valaki véleményt fogalmazzon ám meg, ami éppen nem pozitív és felszopó, mindjárt jön a duzzogás. :__(

--
trey @ gépház

teri 2009-ben pénzt adományoz a grsecnek

->

spender megköszöni emailben és megkérdezi, hogy kiteheti-e a weboldalra a nevét a támogatók közé

->

teri csuda Stormshield spamszűrője feltehetőleg kiszűri spender levelét

->

8 évvel később teri előrángatja a témát, hogy nem köszönték meg az adományát és a weboldalra se került ki a neve

->

PaXTeam rámutat, hogy nem ennyi idő után kellene hisztizni azért, mert nem kapta meg a levelet

->

teri szerint PaXTeam érzékenyen fogadja, hogy "valaki" "véleményt" fogalmaz meg a projektjével kapcsolatban

dat vélemény... epic

"2009-ben pénzt adományoz a grsecnek"

Tény.

"spender megköszöni emailben és megkérdezi, hogy kiteheti-e a weboldalra a nevét a támogatók közé"

Fikció, feltételezés. (az érintett sajnos nem tudta megőrizni a leveleket - "I have paypal logs going back that far but not emails.")

"teri csuda Stormshield spamszűrője feltehetőleg kiszűri spender levelét"

Fikció, baromság. Sosem használtam Stormshield spamszűrőt. Annál inkább Barracuda-t, másik blogbejegyzést keress. Ja, de azt sem az előtt az e-mail cím előtt, ami a Paypal-on van regelve :(

"PaXTeam rámutat, hogy nem ennyi idő után kellene hisztizni azért, mert nem kapta meg a levelet"

Majd mindjárt vigyázzba állok, mert a nagy PaxTeam elmondta nekem, hogy a privát ügyeimben mit kellett volna. LOL

"szerint PaXTeam érzékenyen fogadja, hogy "valaki" véleményt fogalmaz meg a projektjével kapcsolatban"

Ó, nem csak itt. Olvasok ám én is LWN-t meg kommenteket is ott...

--
trey @ gépház

> Fikció, feltételezés

Nagyon nehéz kitalálni, hogy mire van nagyobb esély, hogy neked ment spambe a levél, vagy hogy "biztos kevesellette spender úr, mert elfelejtette feltüntetni", amikor a kisebb adományokat is megköszönte mindig és ha engedélyt kapott a feltüntetésükre, akkor még az Amazon Wishlist adományokat is megjelenítette a Contribute oldalon:

https://grsecurity.net/contribute.php

Az adományozók között még olyanok is ott vannak, akik VGA adaptert, vagy null modem átalakítót ajándékoztak a projektnek.

> Majd mindjárt vigyázzba állok, mert a nagy PaxTeam elmondta nekem, hogy a privát ügyeimben mit kellett volna. LOL

addig volt privat ugyed, amig nyilvanos hiszti targyava nem tetted. amugy nalad ez a nagyozas valami tudatalatt elnyomott kisebbsegi erzes megnyilvanulasa? mar nem eloszor latom, es sose ertettem, miert olyan fontos minden egyes alkalommal megemlitened ;). ertem en, hogy irigykedsz meg azt gondolod, hogy ha hozzam mered magad ("beszoltam a NAGY PAXTEAMNEK, igaz, hogy veres orral toroltem fel a betont minden alkalommal, DE AKKOR IS EN, A *MICSKO* BESZOLTAM *NEKI*"), akkor valami atsugarzik rad is, de igy kivulrol nezve ez legfeljebb csak sajnalatot valt ki...

> Olvasok ám én is LWN-t meg kommenteket is ott...

meselj, miket olvastal. van meg egy kis ido hatra a hetvegebol meg a sorbol, hasznald ki ;).

Ja, hogy te lennél az a nagy ember, akinek a ragyogására szükségem van? Érdekes ez, én nem mentem hozzád reklamálni sosem, te jöttél ide. Te vergődsz itt megint egy olyan embernél, aki leírta egy kommentben a véleményét az interneten, ráadásul nem is rólad. Dehogy szólnék én hozzád, most is te szólítottál meg engem. A kis körödben keress rajongókat, kevés vagy te ahhoz, hogy rád én példaként tekintsek.

A véleményem nem érdekel sem téged, sem a haverjaidat, NPC vagyok, de ha leírom, itt falkáztok és ezen pörögtök. Gondold át ez még egyszer, mert rohadtul vicces. :)

--
trey @ gépház

8 ev utan elohozakodtal egy serelemmel, amirol igazabol gozod sincs, hogy valos vagy velt-e es meg most is pattogsz miatta, de ja, nyilvanvalo, hogy total nem sertodtel be a szaros 20 dollarodra (jaj, a pici egod megint megserult :). a penzed visszaadasa spender sajat dontese volt (ha lett volna beleszolasom, akkor en inkabb elsoroztem volna az egeszsegedre), szoval ezt (is) bebuktad. en csak annyit szoltam neki, hogy nezzen utana, mi tortenhetett, mert tudtommal mindig is komolyan vette az adomanyokat, barmekkora osszegrol volt is szo. persze te ezt is nyilvan jobban tudod, mint en, javaslom, hogy sird el az lkml-en is, hatha erdekel valakit :). amugy ne aggodj az erzekeny lelkem miatt, ahhoz te (meg mindig) NPC vagy viszont a vasarnap esti sorozeshez jo szorakozast nyujtasz, csak igy tovabb :).

A szaros 20 dollár neked szaros, másnak pénz, főleg ha önzetlenül adja.

" hogy nezzen utana, mi tortenhetett, mert tudtommal mindig is komolyan vette az adomanyokat, barmekkora osszegrol volt is szo"

Legalább ő nem nézi le a támogatóit.

"amugy ne aggodj az erzekeny lelkem miatt, ahhoz te (meg mindig) NPC vagy viszont a vasarnap esti sorozeshez jo szorakozast nyujtasz, csak igy tovabb :)."

Tudom, hogy kicsi NPC vagyok, ezért is vagyok büszke, hogy a nagy "PaxTeam" és humorherold "társait" elszórakoztatom itt egész vasárnap.

--
trey @ gépház

> főleg ha önzetlenül adja.

vs. 'de biztos kevesellette spender úr, mert elfelejtette feltüntetni.' meg 'Nekem mondjuk elég lett volna egy "köszönöm" is' meg ugye itt van az onzetlen segitsegedtol sugarzo szosszeneted.

> Legalább ő nem nézi le a támogatóit.

en se, csak az a helyzet, hogy te nem tamogato vagy, hanem valami trollal kevert drama queen, aki valami feltetelezhetoen lelki serulesbol kifolyolag nem bir megbaratkozni a gondolattal, hogy nem o fingja a passzatszelet a nagyfiuk vitorlajaba.

Édi, ahogy azt hiszed, hogy személyesen neked köszönték meg így az adományt... FreeBSD-nél ez automatizáltan egy sablon alapján megy, spender viszont egyesével saját maga keresett meg minden adományozót.

Nincs semmi gond, ha nem kaptad meg a levelet. Előfordul, hogy néha SPAM levelek közé kerülnek a HAM levelek is, de 8 évvel később erre hivatkozni, hogy nem kaptál köszönő levelet és feltételezni, hogy biztosan azért, mert nem küldtél eleget, eléggé bugyuta hozzáállás.

Édi, ahogy bizonyítékot keresel valamire, amit senki sem állított. Az is, hogy te itt állandóan eljátszod a közönség előtt a pártatlan szemlélő szerepét, amikor mindketten pontosan tudjuk, hogy nem vagy az.

Köszi a tanácsodat, eddig sem volt rá szükségem az életben. Hogy én mire hivatkozok és mennyi idő múlva, az meg legyen az én dolgom.

--
trey @ gépház