Carmageddon: Reincarnation - indul az Early Access márciusban

Címkék

Régi motorosok közül ki ne ismerné az egykor DOS-ra kiadott Carmageddon-t? A több országban is cenzúrázott / tiltólistára került autós őrületet volt aki szerette, volt aki utálta, de tudni akkoriban mindenki tudott róla. A rajongóknak jó hír lehet, hogy készül a játék reinkarnációja Carmageddon: Reincarnation címmel.

A sikeres Kickstarter kampány kiterjesztett céljai közt volt az OS X-es és linuxos verzió elkészítésére tett ígéret is. A cél sikeresen teljesült.

A legfrissebb bejelentés szerint március végén indul az "Early Access" a Steam-en! Hogy mely platformok szerepelnek majd a korai hozzáférésben, az egyelőre nem ismert.

Hozzászólások

Az elsõvel alig játszottam, de a 2-be szerintem belekerült általam párszáz óra anno. A carma2000 elég rossz lett. Várom. Ha lesz linuxra, fenntartom a helyét a steames könyvtáramban :)

---
Útirány.hu

Kínzó kérdés: oszt'az gáz-e, ha megyek haza a bringával és ahogy átgurulok egy víztócsán, a fröccsenő hangra egyből a széttaposott sprite-tehénen átgázoló piros járgány jut eszembe?
Akkor már régi-e motoros-e vagyok-e?
(Szerencsére (még) nem kérek bocsánatot minden egyes placcsanásnál, viszont az arcomat takaró maszkos kapucni alatt a mosolyom kissé ördögi)

Az eddig látott videók alapján csak egy magasabb gépigényű C2-nek tűnik.

:)

A kedvencem az volt, amikor épületekről épületekre kellett ugratgatni benne ügyességi részként. Talán a 2-ben volt benne. Viszont amikor egy repülő irányítótoronyba kellett beugratni (remélem van aki emlékszik rá), azt kifejezetten nehéznek találtam :-)

A kedvencem az a kék kocsi volt, amelyik tudott árammal rázni.. No meg persze a fröccsenő tehenek, még nekem is eszembe jutnak néha. Ma már talán egy gyermekmese a Carmageddon, a mai játékokhoz képest. A rajzfilmekről már nem is beszélve. Ha a trancsírozást leszámítjuk, kifejezetten izgalmas ügyességi játék. Még mindig emlékszem a szoros csatákra a pontokért, hogy le ne járjon az idő.

http://taklertamas.blogspot.com/ ::: http://www.taklertamas.deviantart.com/ :::Be::Shell:::

Azt hiszem lesz olyan hétvége, mikor párom és a gyerek mennek a nagymamihoz.

Asszony úgy is most akar vezetni tanulni. És végül is a repülőgép pilótákat is az elején szimulátorban képzik. :D

Remélem ebből is lesz ingyen első nap, mint az androidosból...
- - - - - - -
.|.|.|.|.|.|.

de jó is volt a magyar szinkronos első rész :)

én is sokáig kerestem és nem sikerült meglelni,szóval elképzelhető, hogy valami házi project eredménye volt. kb 15-16 éve játszottunk vele barátommal, de úgy rémlik,hogy egész minőségi volt a szinkron és Max-nak,valamint Anna-nak is saját magyar hang jutott. meg az is rémlik,hogy elég alpári szövegek voltak benne :D