Drupalaton 2013

Címkék

2013. augusztus 15-18. között Keszthelyen rendezi meg a hazai Drupal közösség a Drupalaton elnevezésű Drupal Camp-et, amelyre a magyar résztvevők mellett külföldi, Drupal iránt érdeklődőket is várunk. A rendezvény hivatalos nyelve angol.

Programajánló:

  • Csütörtök: érkezés és Drupal kártya játék workshop
  • Péntek: Kezdő és haladó szintű workshopok
  • Szombat: Előadások
  • Vasárnap: Code sprint

Kiemelt előadók

Három, nemzetközi szinten is elismert szakember tartja majd az egyes napok fő előadásait.
Robert Douglass, az első Drupal könyv szerzője, a Drupal Association volt vezetőségi tagja, a Solr és a Memcached megoldások vezető fejlesztője arról beszél majd, mit kell tennünk, hogy ismereteink mindig naprakészek maradjanak és hogy milyen nagyszerű lehetőségeket biztosít számunkra a jövőben is a Drupal.

Kristof De Jaeger tucatnyi modul – többek közt a Display Suite – fejlesztője, a Drupal Field API-ának egyik karbantarója (és egy Druplicon tetoválás tulajdonosa) a Drupal 8 új konfiguráció menedzsment rendszerét mutatja beHojtsy Gáborral közösen, akit viszont feltehetőleg nem kell bemutatni… ;).

Bram Goffings ugyancsak számos Drupal modul – köztük ugyancsak a Display Suite – fejlesztője és a Drupal 8 fejlesztésének aktív közreműködője a Display Suite új, Drupal 8-hoz fejlesztett API-át és a rendszer funkcionális változásait ismerteti.

Regisztráció

Érdemes mihamarabb jelentkezni, mert az összesen 100 fős résztvevői keret szabad helyei napról-napra fogynak! A részvételi díj július 31-ig, 30 € ami magában foglalja a konferencia csomagot és a szokásos italokat (kávé, üdítő). Azonban aki fizet további 30 €-t, az az „Egyéni támogató” cím büszke tulajdonosává válik, segíti a kispénzű diákok részvételét, karmaeső hullik rá ;) és még egy meglepetés ajándékra is számíthat!
Az egyéni támogatók között kisorsolunk még 3 db hat hónapra érvényes Drupalize.me előfizetést is.

Támogatói csomagok

Ha lehetőségeid megengedik, érdemes elgondolkodnod a rendezvény támogatásán. Mi hálásak leszünk és még jobb rendezvényt szervezünk, Te pedig a DrupalCon után a második legnagyobb regionális Drupal eseményen teheted ismertebbé vállalkozásodat!

Maradj kapcsolatban!

Kérdezhetsz emailben, feliratkozhatsz a Drupalaton hírlevelére, követheted a csiripeléseket, sőt köszönjük, ha te is viszed a hírt! Kiindulási pont itt.

Hozzászólások

Tavaly is szuper volt, érdemes jönni! Networkingre is baromi jók az ilyen eventek, bár ezt szinte fölösleges is mondani.

Hajrá, hajrá, jó lesz! :)

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."
rand() a lelke mindennek! :)

Lehet, hogy megyek, csak meg financialis kerdesek varnak megoldasra.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant.