HUP Firefox Extension 1.3

Címkék

Örömmel közlöm a tisztelt HUP olvasókkal és Hupper felhasználókkal, hogy megjelent a Firefox add-on legújabb verziója, amely az 1.3 verziószámot viseli magán.

Az extension új funkciót ugyan nem tartalmaz, ellenben nagyon fontos javítások hada került bele, melyek az add-on (és ezáltal közvetve a böngészőét is) memóriafelhasználásán hivatott javítani.
A korábbi verziók sajnos nem megfelelően kezelték a HUP ablakokat, azok bezárása után az ablakra, ablak elemekre mutató referenciák nem lettek eltávolítva. Ennek a viselkedésnek a felszámolásához az add-ont alapjait kellett megváltoztatni, ezért elmondhatom, hogy komoly munka áll mögötte.

A frissítés mindenképpen ajánlott, új felhasználók letölthetik a https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/hupper/ címről.

Hozzászólások

Ugyan én nem használom, de azért egy köszönet mindenképpen jár érte. Köszi!

--
trey @ gépház

Köszönöm szépen. Én el sem tudnám nélküle képzelni a HUP-ot! :-)
De nálam már egy ideje az 1.3-as verzió van. Automatikus frissítés be van állítva a kiterjesztésekre.
--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

Nálam megette a memóriát és nagyon belassította a böngészőt, ezért letiltottam. Ma megjött a frissítés. Hát most ismét bekapcsolom. Köszönöm a munkát.

Én valami hasonló névvel illetném: "Felhasználók kiemelése". A Hupper beállításainak lapján a középső "Hozzászólás és színezés" fülön található. Ezen van egy olyan kapcsoló is ami erre a névre hallgat: "Troll hozzászólásra érkezett válaszok elrejtése" (Nálam ki van kapcsolva.) Ez alatt van egy ablak. Innen töröltem az alapértelmezett bejegyzéseket és fölvettem a saját fórumbeli nevemet, kicsit állítottam a színen és érvényesítettem a változásokat. Az oldalt frissítve már látszott is a színezés. A legfölül lévő "Trollszűrő engedélyezése" kapcsoló állásától függetlenül működik.

--------------------------------------------------
Ajnasz figyelmébe ajánlom a következő apróságokat:
--------------------------------------------------

Hibák a szövegekben:

"Általános" fül

Elrejtendo cikk típusok (o -> ő)

------------------------

"Hozzászólás és színezés" fül

E helyett:
"A Trollok hozzászólásainak fejlécének a színe"
valahogy jobbnak érzem ezt:
"A Trollok hozzászólásai fejlécének színe"

------------------------

"Stílusok" fül

Oldallsávok szélessége (ll -> l)

Köszönetet fejezek én is ki, csak így tovább :)