iOS 4.3.5 szoftverfrissítés

Címkék

iOS 4.3.5

Az Apple nem sokkal az iOS 4.3.4 bejelentése után újabb javítóverziót adott ki. A 4.3.5-ös iOS kiadásban egy Man-in-the-Middle támadást lehetővé tevő bugot javít.

iOS 4.3.5 szoftverfrissítés

Kijavít egy tanúsítványérvényesítéssel kapcsolatos biztonsági rést.

Ezzel a szoftverfrissítéssel kapcsolatos termékek:
• iPhone 4 (GSM-modell)
• iPhone 3GS
• iPad 2
• iPad
• iPod touch (4. generáció)
• iPod touch (3. generáció)

A frissítés biztonsági tartalmával kapcsolatban keresse fel a következő webhelyet:
< http://support.apple.com/kb/HT1222 >

Hozzászólások

Újabb 666,6MB-os letöltés.

--
trey @ gépház

Segítsetek: Még sosem volt iPhone-om. Olyan ritkák a biztonsági frissítések, hogy trey egy cikket szentelt neki?

nem tudom mire gondolsz, nem szoktam elore gondolni ki mit mire fog valaszolni.

konstruktiv hozzaszolas: csinalj 1 oldalt/rss feedet amibe lesznek a "trey ajanlasai" (ersd: amiket mashonnan "lopsz") es a fooldalon lehetne a te es a kozosseg cikkei, igy ellehetne kerulni hogy meg itt is ugyanarrol olvassunk mint amit mar vagy 3 siteon olvastunk

--
http://blog.sartek.net | https://twitter.com/sartek

Csak nem mindegy hogy netezel. Én a mobilszolgáltatókon akadok ki, amikor 50-100 megákkal akarják kiszúrni a szememet. Még a 2-3 gigás csomagok is kevésnek tűnnek, ha beleszámolod, hogy a géped, telefonod oprendszerét illik frissíteni, és az internetezés nem arról szól, hogy naponta egyszer bekapcsolod a géped 5 percre, amíg letöltöd az emailjeidet, hanem esetleg videót nézel, skype-olsz, stb)

Tény, hogy a mobilnetet én csak a telefonnal használom (net, e-mail, RSS). Így bőven belefér az 1 GB-omba minden. Szinte nincs is wifin a darab. Szerencsére nálunk van normális kábelnet, úgyhogy az asztalnak van 25Mbps. Valószínű én is örülnék az OTA-nak, ha havi 3-4 GB lenne az összes keretem.

Jelenleg a mobilnet nem alkalmas arra, hogy pótolja a drótosat, nem is úgy árazzák. Az, hogy Magyarország a teljes szélessávú lefedettséget így képzeli el, szerintem egy nagy marhaság, de ez messzire vezet... :)
--
http://www.naszta.hu

Én olyasmit hallottam, hogy a hálózat nem igazán bírná kiszolgálni a népet, ha nem korlátoznák.

Ezt még el is lehet fogadni, oké, legyen limit. De néha olyan hülyeségeket csinálnak, legalábbis nagyon értelmetlen dolgokat, hogy sírni tudnék. Tegnap pont morgolódtam egy ilyesmin:

Van egy csomag, havi 3000 forint, 2 giga. Megkaphatom usb stickkel, vagy ilyen wifiszórós kütyüvel. De nem kaphatom meg úgy hogy a már meglévő SIM kártyámra aktiválják. Azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy az teljesen más technológia, de én valahogy nehezen hiszem el ezt, hiszen ha a stickből kiveszem a SIM kártyát, és berakom a mobilomba, akkor kényelmesen netezek róla, csak épp telefonálni nem tudok vele. Nem értem mit nyernek ezzel, hiszen én ugyanúgy a 2 gigás csomagot veszem meg (mert a "mobilra való net" 100-200-500 kevés), ugyanúgy háromezer forintért, csak az életemet nehezítik azzal, hogy egy plusz kütyüt (wifiszórós mobilnetes eszköz) cipelhetek pluszban magammal ha netet akarok...-

No de ez offtopic.