Hiába pereli az Apple, újabb konfigurációval állt elő a Psystar

Címkék

Az ellene folyó per dacára a Mac-klón gyártó Psystar újabb slimline torony számítógép konfigurációval állt elő. Természetesen Mac OS X-szel előtelepítve.

Az Open(3) névre hallgató gépet megvásárló ügyfelek a 600 dolláros árért 2.8 GHz-es Core 2 Duo processzort, 2GB DDR2 memóriát, 500GB-os merevlemezt, NVIDIA GeForce 8400 GS grafikus kártyát kapnak. Ezért az árért a konfiguráció FireWire-t nem tartalmaz, ha valakinek igénye van rá, további 79 dollárt számít fel érte a floridai számítógép összeszerelő. Szintén felárért, 99 dollárért kapható 802.11n-es WiFi és 40 dollárért USB Bluetooth adapter kiegészítő a konfigurációhoz.

A részletek itt.

Hozzászólások

LOL. Állítólag több hackintosh létezik, mint linuxos gép.

Én nulla Mac-es tudással, minimál Linux-al nekivágtam és kb 2 hónap huzavona után (rá kellett találni arra az OSX disztróra ami jó :P) sikerrel felhúztam egy AMD-re. Igaz telepítés után nem volt hálózat de dualboot-ban át Linux-ra és húztam is le a megfelelő kernel kiegészítést. Onnantól a tunerkártyán kívül minden tökéletesen ment. Szóval annyira nem sz*pás ha az embernek van ideje fórumokat olvasgatni. :)

all resistance is useless

Annyira nem vagyok profi. :) Viszont ha érdekel valakit a téma akkor van rá magyar (!!!) wiki. Én is onnan szereztem több információt. Valamint ugyanennek a közösségnek van IRC csatornája is, fórum, driver gyűjtemény és egyéb hasznos dolgok. Mivel a legalitása megkérdőjelezhető nem írom ki de PM-ben bárkinek küldök címeket. :) Bár hozzátenném google-ben pillanatok alatt rájuk lehet találni. :P

all resistance is useless

>nekem azért nem érte meg felrakni a hackintosht. Állandóan csaka szopás volt
>vele, nem ment a hang, nem volt sleep, nem volt ez, nem volt az...
>Inkább veszek egy macet, vagy nem használok ilyet. Inkább nem használok ilyet.

Ha megfelelo hardvert hasznalsz tokeletesen mukodik. Nalam van sleep, hang, video, update es atom stabil :) A mac mini arabol osszeraktam egy MacPro1,1-es PC klont. Nekem megerte, csak a leopardot vasaroltam meg, a megfelelo hardveren az eredeti DVD-rol is telepitheto.

Az hogy egy terméket hamisítanak az általában részben annak a bizonyítéka, hogy az adott terméknél jó részben csak a névért fizetsz. Azaz a tényleges értékén felül fizetsz egyfajta presztízs érzésért. (Persze ettől a hamisítvány még lehet rosszabb minőségű mint az eredeti...)

Lásd pl: népszerű sportszermárkát, svájci órák, stb...

szerkesztve: na jó végülis butaság ez így, mert a presztízs érzés is lehet érték, nem én dönthetem el ki miért kéne, hogy hajlandó legyen fizetni

miert nem open(2)? :D

--
When in doubt, use brute force.