Mit nézek most #17

Tiszta 2022!

Hozzászólások

Teljes mértékben! Ennél jobban nem is lehetett volna bemutatni milyen irányba halad az emberiség. Valahol félelmetes is.

Nem. 2020 too ...

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Szerkesztve: 2022. 01. 15., szo – 10:21

Szerintem is jo volt, nekem is tetszett.

Mint tarsadalomkritika, kivalo.

Mint kapitalizmuskritika, kivalo.

Ami nem tetszik: sokan azt hiszik (olyanok, akik sok embernek publikalnak is), hogy ez klimavaltozas-analogia, es ok milyen okosak, hogy ezt megertettek. Amig nem ragjak a szamba, mint a Matrixnal, hogy ezt klimavaltozas-analogianak szantak (ahogy annal is muszaj volt kijelenteni, hogy transzgender analogia), addig azt fogom mondani, hogy ez a film szeretheto. Es jo. De amint azt mondjak, hogy ez marpedig az, kapjak be!

Es tetszett a rejtett uzenet is, ami sokaknak nem jott at: a tudosoknak is volt mit megtanulni. Nem mindenkit zavar, ha vege van a vilagnak, es ezt csak a legvegere tanultak meg feldolgozni.

Aprobb bunei koze tartozik az is, hogy a politikai fanatizmusnak is csak az egyik szelsoseget mutatta be a kettobol. De ettol meg jo film maradt. A celebek es milliardosok kovetoit meg a Trump rally-kra jaroknal is hulyebbnek mutatta be a film, igy ezt meglehetett neki bocsatani.

Nálam ez a film hibátlan. Az Életvonathoz tudom hasonlítani. Végig röhögöm, aztán a végén jól pofán vág.

Tetszett a film de valahogy a politikusok, sztárok és a média bemutatása erősen el van túlozva, mondhatom groteszk. Véleményem szerint ha ezt a fekete humor féleséget mellőzték volna nagyon ütősre sikerül.

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.