Retro hangulatú modern autó rádió

Sziasztok!
Tanácsot kérnék, hátha valaki tud a kérdésemre választ adni.
Adott egy 1984-es mercedes 190D autó, ami öreg, de újitgatom :) A Cd-s rádió viszont elkezdte megadni magát. Nem nagyon használom az egyre többet hibázó CD-s részt (ráqdásul ronda világos szürke szinü) viszont jó érv, hogy lecseréljen olyanra, ami már tud fogadni usb-s eszközt, és SD kártyát. (jobban örülnék az "és" kapcsolatnak.) A CD már nem annyira fontos, de persze nem fog zavarni.
Ellenben teljesen más a keresési szempontom.
Az ár nem mondom, hogy nem számit, de lehetőleg ne legyen 30+, a márka mindegy. A legjobb minőségre sem gyúrok, mert nem vagyok sem hifi őrült, meg egy rendes hifi rendszer amúgy sem 30 pénz.
Nagyon sok netes katalógust "átlapoztam", pár boltba be is néztem ,és úgy láttam, hogy ezek a kütyük szembeötlően elütnek a beltér hangulatától a maguk modern, helyenként futurisztikus külsejükkel
A kérdésem tehát az volna, hogy tud e/ismer e valaki olyan 70'-80' évek hangulatában készült autó rádiót, ami külsőben "retro", de belülről a kornak megfelelő?

Egy kép a kocsi külsejéről (nem az én képem)
http://imganuncios.mitula.net/mercedes_190_92527800403876117.jpg
illetve a 190D belteréről, amihez keresek.
http://img408.imageshack.us/i/img6340fm5.jpg/

Hozzászólások

Valahol láttam Roadstar vagy valami kinai postázós oldalon olyan rádiót, ami SD+USB-s volt és két "tekerő" volt rajta. Kb. mint a régi rádiókon, a hangerő portméter és az állomás hangoló.
Keresgettem egy kicsit, de sajnos nem találtam meg neked.

ingyen kihozzák a csomagot. arra ügyelj, hogyha megkapod a csomagot fényképezd le, és azt is amikor kibontod, ha hiányzik valami, akkor írj nekik és mellékeld a fényképeket, és elküldik. segítőkészebbek ha probléma van, mint egyes magyarországi nagy elektronikai láncok ügyfélszolgálatai.
commenteket is érdemes átolvasni a termék oldalán.

nincs az az isten hogy ebbe én modern cuccot tennék. régi rádió, amivel transmitter-rel közölnék muzsikát, mondjuk akkor pendrive-ról ami mp3-ban mondjuk 200 cd-t tárolna. de ez csak én vagyok.

--
Vége a dalnak, háború lesz...

Pedig szerintem a kocsi külseje is teljesen modern (vagy ha úgy tetszik, időtálló design), beleseje is, mehet bele bármi.

Én 15-ért vettem a Corában egy akciós LG-t, CD-ről játszik le mp3-at. Jobban megbízom benne, mint egy noname-ben. De volt ugyanott egy noname, tisztafekete, SD+USB-s, talán ma meg holnap még akciós. Akciós katalógus van a honlapon.

Szerintem teljesen okés ez is, vagy a lenti Audiovox is. Nagyon nem izgulnék rajta, egyik sem lenne hiteles egy veteránautóban (pl. mert akkoriban még nem volt szokás az mp3), de egyébként meg maga az autó nem üt el az újabb kocsiktól annyira, hogy sokat kelljen ezen aggódni.
Nagy előnye ezeknek, hogy nincs rajtuk sok króm.

Nem tudom elég retro-e, de én audiovox-ot nyűvök 2 éve. SD/USB 2 tekerőgombbal.

Audiovox ME412

Kapni viszont újonnan bajos lehet....

Ezért a mondatodért holnap már Guantanamóról fórumozol. :)))