Webhosting

Hello

Lehet, hogy mar volt szo itt a forumon rola, de hatha azota frissult a lista. Kivancsi vagyok a velemenyetekre, hogy ki milyen webhosting szolgaltatot ajanl ( foleg USA ). Eddig a 1and1 kliense voltam, meg vagyok veluk nagyon elegedve, csakhogy naluk nem lehet 100MB -nal nagyobb az adatbazis merete.
Amire szuksegem lenne az legkevesebb 100Gb tarhely, 1-2 adatbazis ( ne legyen a meret korlatozva ) es ne haljon meg napi ~10-15K lapletoltestol. Tehat a tarhelyen kivul semmi specialis. Jelenleg VPS -en van, de nem sok ertelme hasznalni, mivel csak egy + problema, jol boldogulunk ssh nelkul is - semmi extra.
Tobb cegnel lattam, hogy "unlimited" tarhely. Nekem ez nagyon gyanus. Eddig pl. a hostgator -rol jokat hallottam, de mikor meglattam, hogy a tarhely mere nincs megszabva ... hat nem tudom mit gondoljak.
Koszonom!

Hozzászólások

Egyik allando ugyfelunk slicehost orult http://www.slicehost.com/. Az ar az europai arakhoz merve eleg borsosnak mondhato. A szolgaltalas eleg jo es stabil.

Egy masik amit eloszeretettel hasznalunk az az Amazon.

Minketto elonye, hogy azt teszel vele/ra "amit akarsz" (ssh hozzaferes, root user).
Mindketto hatranya, hogy nem ajanlott email-eket kuldozgetni roluk, mivel a nagyobb mail szolgaltatok dobjak ezen szolgaltatasok IP tartomonyabol erkezo leveleket.

Komolyabb oldal eseten szerintem az olcso, minden "unlimited" hosting felejtos.

"Egyik allando ugyfelunk slicehost orult http://www.slicehost.com/."
Mi az? Az ügyfelük a slicehost.com, vagy őrült vagy mi?

"Egy masik amit eloszeretettel hasznalunk az az Amazon."
De miért is ajánlja?
"Amire szuksegem lenne az legkevesebb 100Gb tarhely, 1-2 adatbazis ( ne legyen a meret korlatozva ) es ne haljon meg napi ~10-15K lapletoltestol. Tehat a tarhelyen kivul semmi specialis. Jelenleg VPS -en van, de nem sok ertelme hasznalni, mivel csak egy + problema, jol boldogulunk ssh nelkul is - semmi extra."

A kérdező webhosztingot keres nem cloud-ot. Pont hogy a meglévő VPS-ét nem akarja használni.

Lehet én vagyok túl tompa, de azt nem értem miért írta az Amazont és azt sem, hogy miért Őrült a slicehost nevű ügyfelük.

---
KORPIKLAANI-Tequila http://youtu.be/wzEahz7pa7k

Szerintem, ha pótlom az ékezeteket, akkor így néz ki: "Egyik állandó ügyfelünk slicehost őrült http://www.slicehost.com/." Valóban helyesebb lett volna, ha az url-t zárójelbe teszi, de így is érthető. Azt csak gyanítom, hogy a Google Translate nem hagyná el a zárójeleket.

A maradék pedig a csúsztatás gyönyörű példája. Emlékeztetőül, ezt írtad:
"Amúgy te magyar vagy? Mint ha a Google Tarnslet fordított volna..."
Nem hiszem, hogy a Google Translate a webhostingot cloudnak fordította volna.

Attól hogy a leírtak tartalmával szemben kifogásod van, nem lesz kevésbé magyar a hozzászólás írója. Továbbá, a tartalmi dolgokról nem a Google Translate tehet (van annak enélkül is elég hibája).

-----
"Én vagyok a hülye, hogy leállok magával vitatkozni."

+1

Raadasul, a "te magyar vagy?" nagyon negativ jelzo, mert ha nem az, es eljutna oda, hogy ékes nyelvunket ilyen jol tudja, es ismerve a legendas magyar intelligenciat itt ker segitseget, magyarul, akár gtransal is, az mar is megbecsulendo.

Magyarnak meg csak annyit szokas irni: "nemazert, de szrul fogalmazol. Vagy hasznalj ekezetet, vagy fogalmaz irodalmibban." :)

--
"Biztos én vagyok a béna, de csak azt sikerül elérnem, hogy kikapcsol a monitor."

Amit eddig talaltam es jonak tunik ( forumok, webhosting elemzesek stb ): inmotionhosting.com, hostgator.com, godaddy.com .

Nem árt picit tájékozódni az occósággal:

- http://www.godaddy.com/search-engine/seo-services.aspx?ci=44044
- Features: Total Email Storage 500 MB (150G-s csomag), ez persze akkor számít ha fontos itt
- 25 x 1 GB ezt az 1GB-os limitet nem olyan nehéz átlépni és nem biztos hogy szét lehet bontani az adatokat

Hali,
GoDaddy-nél voltam elég hosszú ideig..
van pár nagyon irritáló dolog náluk amit nem reklámoznak:
http://help.godaddy.com/topic/67/article/5089

szóval a SlowDaddy a Távozz tőlem kategóriába sorolandó. Legalábbis ami a shared host/VPS-t illeti.
Dedikált gép esetében jöhetnének szóba de csak ha nem kell support mert az sajna borzasztó..
Gatorhoz lehet menni, de komolyabb látogatottságnál ők is elkezdenek küldözgetni felfele ( upgrade mindenek felett)
(shared hostról indult majd végig sétált a vps lvl 3-7ig végül dedikált gépnél kötött ki a 2 site)
Valamint még valami: a színes szagos "live chat" semmire se jó.. gbclient.hostgator.com itt küldj nekik hibajegyet arra viszonylag tűrhetően válaszolnak (Godaddy jó estben 1 mail/nap)
Gator VPShez még: hűde meg kell indokolni nekik és akkor hajlandók emelni a limiteket.. De ameddig a "Support team" ír vissza addig ne is reménykedj.. Ha Linux Administrator besorolású akkor van esély, bár mi végül csak a "Linux Systems Administrator Supervisor"-l leveleztünk :)

up. Végül milyen szolgáltatónál kötöttél ki? a godaddy 4gh egész érdekesnek tűnik...