Üzemeltetés és fejlesztés - volt eddig. A kérdés, hogy mi lesz majd a jövőben...?

 ( zeller | 2011. január 21., péntek - 22:57 )

No akkor itt is... 1994 óta az informatikában mozgó, n+1 unix-variánssal megbarátkozott, magát Pl/SQL-ben, JavaScript-ben, Perl-ben is elfogadható szinten otthonasan érző, IT-biztonsági és ITIL-es szemlélettel erősen fertőzött, nagy és komplex rendszereket kedvelő informatikai szakbarbárember állást keres.

Csak címszavakban...: Dell, ITIL, McAfee, hálózat, Sun, Solaris, Netscape, ISO-9000, AIX, HP-UX, Oracle, ad-2000, Cisco, SAP, call-center kialakítás, programkód-szabvány, Pl/SQL, JavaScript, HTML, SMS, WAP, pre-sales, szerver, storage, HP Service Desk, Remedy, Nagios, OTRS, MySQL, BEA Weblogic, Foundstone, DRP-terv, hardening, határvédelem, sérülékenység-vizsgálat, rsyslog, syslog-ng, Apache, naplógyűjtő koncepció, Exim, Bind, Alf, Checkpoint, ASA, PIX, Juniper, Zorp, SCB...

Szóval sokféle dolog. Eddig. A jövő még kérdéses...

Update: Most épp rákattantam az OpenCOBOL-ra.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Váci munkahely érdekelne?

Beleférhet, Újpalotához relative közel van (időben egészen biztosan...). Az elmúlt 2 évben azért erősen megfakult az angolom, arra gondolom mindenképp rá kell gyúrni - persze ezt nem tekintem megoldhatatlan akadálynak.

hpux nagyvallalati kornyezetben?

MiszterX -- http://blog.xorp.hu

Ilyesmihez 2000 táján volt masszívabban szerencsém (két köbméter V-class szerver...), illetve 2005-ben valami picinyke ócskasághoz, amikor ezt az Oracle 7.x(!) verziót futtató vasat kellett költöztetni, meg segíteni az Oracle - PostgreSQL migrációban... Bár ez utóbbi móka az álmomban nem jöjjön elő... (Volt egy windows-os alkalmazás, amihez forrás nuku, és úgy kellett DB-oldalon visszakeresgélni, hogy mit meg hogyan csinál a leválogatásokhoz, és miért tart annyi ideig a értesítőlevelek generálása...)

Jajaj, túl széles spektrum, sokmindenhez értő ember, nem átverhető/agyonterhelhető/mosogatórongynak használható amatőr - nem lesz egyszerű munkát találni, hacsak az ismerősi kör nem kellően nagy.

Azt a szomorú tendenciát látom (külföldön is), hogy "rétegembert" keresnek, aki kevés dologhoz ért, de ott azonnal bevethető és az első perctől kezdve értéket termel. Természetesen ez utópia, de ez a munkaadókat nem izgatja.