Már a google is hülyének néz

Konkrétan már ők is ráderőszakolnak olyat, amit nem szeretnél. Legújabb húzásuk, hogy opera mobil alatt nem lehet html-ben böngészni a gmailt, mert akármit írsz be a címsorba, automatikusan átirányít a mobil nézetre, és kivették a lap aljáról is a linket, amivel váltani lehetett.
Fuck you google!!! Miért kell ezt a szar mobil nézetet lenyomni a torkomon akkor is, ha nem akarom?! Annyira minimális volt azzal is az adatforgalmam, rohadtul nem számított az a pár kB ide vagy oda.

Hozzászólások

"Fuck you google!!!"

jó emberek éheznek akár az utcán, de neked ez a bajod, h. pár KByte-al nagyobb lesz a forgalom, és akkor már túlesel egy jó árú csomagon, és így már nem lehet mobilon keresztül böngészni? ehhh..emberek és a gondjaik..

amúgy biztos van imap/pop...

Nem ezt írtam. Ponthogy nem érdekel,hogy html-lel több az adatforgalmam. Még az ósdi, elavult 100 MB-os csomagomat se sikerült sohase túllépnem.Pop/imap beépített klienst nem szeretem. Egyszerűen csak arról van szó, hogy megint elrontottak számomra valamit, mert nem úgy gondolkodok, mint mások, rádásul a választás lehetőségét is kivették a kezemből.
Az éhező emberek duma meg flamebait, de legyen karácsony, ráharapok, legyen ez is egy OT szál:
Ezzel jönni az egyik legdemagógabb duma.Afrikában/ázsiában pár hónapos gyerekek halnak éhen, mert nincs se gyógyszer, se étel nekik. Sőt, továbbmegyek, itt magyarországon,emberek 10-12 kemény órát DOLGOZNAK (mert ez az utcai "jóemberről" sokszor nem mondható el) éhbérért: tanárok és orvosok. Remélem, őket is ugyan így sajnálod, és értük/mellettük is teljes mellszélességgel kiállsz.
----------------------------------------------------------
"One should strive to achieve; not sit in bitter regret."
www.xonotic.org

Ez nekem is szemet szúrt, főleg, hogy a mobil nézetben nem lehet csatolni.
Aztán rátaláltam egy fórumra, ahol azt írták így nyissam meg:

http://mail.google.com/mail/?ui=html

Azóta tökéletesen működik, és nem dob a mobil oldalra.

Üdv:

newman

Ha nem csak trollkodnál, akkor észrevehetnéd, hogy súlyos, elviselhetetlen problémáim már megoldódtak, azóta én boldog ember vagyok. De köszönöm a gyertyát, jó látni, hogy még létezik másban is egy kis megértés és emberség.

----------------------------------------------------------
"One should strive to achieve; not sit in bitter regret."
www.xonotic.org