Kozerdeku kozlemeny (T-home(+Internet) / Biztositas)

 ( honorshark | 2010. június 8., kedd - 14:45 )

Remelem nem zavar senkit a topic es nem lesz felrevezeto a cim. Ha megis, javaslatok alapjan szivesen atirom.

A lenyeg: A T-home mar egy ideje megszuntette a nem T-s teruleten lako ugyfeleknek az uj csomagok kiosztasat. Nem gyorsitanak, nem figyelmeztetnek, meg csak megemlitesre se meltattak hogy ilyen mar nincs. (Kepviselore irtam ra, o mondta hogy furcsa hogy nekem van, mert mar hivatalosan nincs.)

Tehat lenyegeben regi arakon (pl 10k) szolgaltatnak regi csomagokat (pl nagyon regi T-home MAX).

Aki ilyen teruleten lakna, nezzen korbe, pl. Invitel, akarminel ahol tud rendelni hogy milyen csomagok vannak elerhetoek mert kb 3-4x gyorsabbat kap, olcsobban.

(Kozerdeku kozlemeny, hatha valaki ugy jar mint en es par ismerosom jart aki T-nel volt.)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Konkrétan milyen "csomagokra" gondolsz?
Pl. xDSL szolgáltatási területekre én ezt látom: http://www.t-home.hu/lakossagi/ugyintezes/szolgaltatasi_teruletek/dsl

ADSL-szolgáltatás volt Hungarotel-területen

--
Peldaul ez. Ugye T-home MAX csomag volt, ami mar azota sokkal gyorsabb masutt, es momentan nem is igazan kaphato. Lenyeg hogy ok ezt tovabb szolgaltatjak/tak valtozatlan osszegert.

Ha nem kötsz új szerződést másik csomagra, ugyanazok a szerződési feltételek érvényesek továbbra is, mint amelyek eddig is voltak (sebesség, havidíj, stb...).
Nem tudom, hogy mit tud a MAX nevű csomag, de nekem úgy tűnik, hogy simán válogathatsz a jelenlegi kínálatból. Gondolom nagyjából azonos műszaki tartalommal rendelkező csomag is fellelhető, legfeljebb nem MAX-nak fogják hívni, hanem valami másnak.

Sajna nem. A MAX csomag megszunt, ok ezt adjak megis, es uj rendelest nem vesznek fel. Kulon volt lap mas teruleten levoknek.

Ha mar kozerdeku, akkor hozzateszem az en tapasztalatomat. Igaz, nem net szolgaltatas, hanem biztositas.

Kicsi gepjarmuvem kotelezo biztositasa 2008-ban erkezett el a novemberi fordulohoz, amikoris ugy dontottem, hogy korbenezek, mifele ajanlatok lehetnek. Meglepetesem nem volt kicsi. Negyedevente fizettem kb. 14k koruli osszeget, most pedig _egy evre_ - igaz elore - 25k-bol meguszom.

Tapasztalat: Ha en nem nezek utana, akkor a biztosito nem fog szolni, hogy van egy (sokkal) kedvezobb ajanlata. Ami csavar a dologban, hogy maradtam ua. a cegnel...

---
Lehet, hogy kívül szőke vagyok, de belül sötét, oké?!

Ez sokszor igaz más szolgáltatókra is. Kábeltévé, net előfizetés, stb.

+1. Netnel ha lejar huseg, erdemes ujbol kottetni kulonben +2-3k

Azért a netcsomagokkal óvatosan, engem is behúztak a csőbe.
Felhívott egy kedves hölgy, hogy lenne itt olcsóbb csomag, nagyobb sebességgel, kérem-e. Mit kérnek cserébe? Semmit. Gyanús volt, de nem láttam át a buktatót. Mint utóbb kiderült: míg nem kötöm velük újra szerződést, rám az az ÁSZF vonatkozik, ami akkor volt érvényben, mikor mi szerződtünk. Hát ezért volt a jó ajánlat.
Az új ÁSZF tartalma pedig az "extrém használat"-ra vonatkozó kitételekkel több, mint a régi volt. Szerencsére így is egy egészen barátságos mennyiségben maximálták a havi forgalmat, amit még sosem sikerült elérnem, de akkor is aljasnak és szemétnek tartom az eljárást.