Regnum Online HUP klán

 ( pepo | 2009. december 6., vasárnap - 8:18 )

Sziasztok!

A hup.hu idei szavazásából értesültem a Regnum Online RTS játékról (letöltése). Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a játék remek.
2 nap alatt - nem tudom, hogy ez jó eredmény-e - 11-es szintet értem el. Egy illető felkért, hogy legyek a klánjának tagja, amikor még csak 1-es szinten voltam. Valószínűleg afféle "fejvadász" lehet: összegyűjti az új játékosokat, hogy azok majdan erősítsék a klánját. Egyelőre elfogadtam a felkérését. Annyit mondott, hogy, amikor elérem a 20-as szintet, majd jelentkezik.
Nem tudom, hányas szint kell a klánalapításhoz, de dolgozom rajta.
Jó lenne egy Hupper klánt létrehozni.

(Megj.: Nagyon kell tudni angolul a játékhoz. Most kutatom a lehetőséget a magyarításhoz.)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Szia!

Én is játszom ezt a játékot, van három 30 körüli karakterem, ha jól emlékszem a klán alapításhoz minimum 8 ember kell, mindegyik 15. szint felett + 2 millió arany amit nem nehéz a nyolc embernek "összedobnia" föleg, hogy itt sem ér sokat az arany ahogy a többi mmo-ban sem.
Nem tudom, Te melyik realmban játszol, néhány magyar klán már van a játékban.
Amúgy egy nagyon hasznos wiki oldalon minden szépen le van írva a játékról (sajnos csak angol nyelven):
http://regnum.wikia.com/wiki/Regnum_Online_Wiki

A játék kezdetben elég unalmas a questek nagyrésze az "ölj megy ennyi ilyen szörnyet", "menj el ide-oda" típusú, de a pvp része elég faja lett, mindenkinek csak ajánlani tudom. Egy jó kis összetartó klánnal nagyon hamar ki lehet jutni a War Zone-ba.

nem er sokat az arany? MUHAHAHA

Nem rossz játék, mint ahogy előttem is írták 8, 15-ös szint feletti ember + 2millió arany kell a klán alapításhoz (vannak magyar klánok is). A játék néha unalmas tud lenni, mert kevesen játszák( sokan feladják az újak közül). PvP-t jórészt el is felejtheted, RvR annál több van, de ez is csak bizonyos órákban , mert elég nagy az időeltolódás a játékosok között. Az aranyra később nagy szükséged lesz, mert a cuccaid javításai nem kis pénzbe fognak kerülni(+ íjászoknál a nyilak). Az elején gyorsan lehet fejlődni, később ez egyre nehezebb lesz, az 50-es szinthez 5.9 millió XP kell. Angol nyelvtudásból elég a hi, bye,thx is, a küldetések listáját megtalálod itt : http://regnum-online.de. A háborús zónába 30-as szinttől érdemes bemenni, de igazából 37-től érhetőek el a 5-ös szintű skillek, akkor már elég erősek a karakterek hozzá.